tipsbilk.net

De 7 beste AI-skriveverktøyene å bruke i dag

Enten du sliter med writer’s block eller bare hater å skrive, kan AI-skriveverktøy komme godt med. De kan ikke bare spare deg for tid på å skrive det første utkastet, men også gi deg massevis av kreative ideer. Her viser vi de beste AI-skriveverktøyene du bør sjekke ut akkurat nå.

1. Jasper (for profesjonelle markedsførere og bloggere)

Drevet av flere språkmodeller (inkludert GPT-4), er Jasper en av de mest populære delene av AI-skriveprogramvare. Enten du trenger å generere annonsekopier, blogginnlegg eller sosiale medier-tekster, har den over 50 maler for deg.

Designet for profesjonelle innen markedsførings- og innholdsindustrien, gjør Jasper det enkelt å lage innhold for hele kampanjen din. På samme måte har den en blogginnleggsforfatter i lang form med fokus på SEO. Før du begynner å skrive, kan du bruke Jasper Chat til å hjelpe deg med forskningsfasen.

For å sikre en konsistent tone på tvers av alle skriftene dine, lærer og adopterer Jasper merkevarens stemme og lagrer detaljene om prosjektet ditt i kunnskapsbasen.

Jasper har et flott fellesskap og et raskt støtteteam, og det tilbyr også gratis opplæring på nettstedet for å hjelpe folk å få mest mulig ut av verktøyet.

Uten tvil et av de beste AI-verktøyene for innholdsskaping, Jasper har tre betalte planer, fra $49 per måned.

2. ClosersCopy (for søkemotoroptimalisert innhold)

ClosersCopy er et annet fantastisk AI-drevet skriveverktøy med fokus på SEO-optimalisert skriving. Den har hundrevis av forhåndslagde markedsføringsrammer og arbeidsflyter som kan hjelpe deg med å generere en fantastisk kopi.

Det som gjør ClosersCopy til et godt valg for SEO-skriving, er at den har innebygde SEO-revisjons- og planleggerverktøy. SEO-revisjonsfunksjonen sammenligner utkastet ditt med topprangerte sider på Google og gir forslag til forbedringer. På samme måte hjelper SEO-planleggeren deg med å lage en disposisjon for blogginnleggene dine ved hjelp av konkurrentanalyse.

  Visittkort deling gjort digitalt med Mobilo

ClosersCopy har tre forskjellige AI-modeller: en for copywriting, en annen for artikler og den tredje for historiefortelling. Til tross for dusinvis av funksjoner, har den et rent, enkelt dashbord og tekstredigering.

Prisen varierer fra $49,99 per måned til $99,99 per måned. Power-planen (den billigste) lar deg generere innhold 300 ganger, mens de to andre planene tilbyr ubegrenset skriving.

Hvis du leter etter et billig AI-skriveverktøy som gjør jobben, prøv Rytr. Enten du vil skrive blogginnlegg, sangtekster, markedsføringskopier, bildetekster, manus eller produktbeskrivelser, har Rytr maler for nesten alt. Enda bedre, du kan bruke den til å generere AI-bilder og snakke med chatboten.

Rytr har et brukervennlig grensesnitt og muligheten til å generere tekst på 30+ språk. Det tar imidlertid lite tid å lage det første utkastet, takket være variasjonen av brukstilfeller. Du kan justere utdataene og bruke redigeringsverktøyene til å avgrense ditt første utkast.

Den ubegrensede planen koster $29 per måned, mens Saver-kontoen koster $9 per måned (100 000 tegn). Rytr har til og med en gratis plan med 10 000 tegn og fem bilder per måned. Den har en Chrome-utvidelse som fungerer sømløst, slik at du kan skrive mens du surfer.

Så hvis du ikke vil spre AI-forfattere, er Rytr kanskje det beste alternativet. Selv om det ikke tilbyr alle klokkene og plystre, er det et anstendig, flerbruksverktøy som du kan bruke til profesjonell og personlig skriving.

4. Writesonic (for generering av innhold i forskjellige formater)

Drevet av GPT, Writesonic er mer enn bare en AI-forfatter. Den har bilde- og stemmegeneratorer, muligheten til å lage tilpassede AI-roboter og en chatbot ved navn Chatsonic.

  Hvordan bruke Microsoft Teams hemmelige uttrykksikoner

Writesonic har hundrevis av forskjellige maler som lar deg lage ulike typer skriftlig innhold – fra artikler og essays til landingssider og YouTube-beskrivelser.

Det som gjør Writesonic til en fremtredende er at den tilbyr en lang artikkelforfatter selv på en gratis plan. Bare ved å skrive inn et emne, en referanseartikkel og din foretrukne tone, kan du lage en komplett artikkel med et enkelt klikk.

På samme måte deler Writesonics redaktør skjermen i to seksjoner, en for å generere tekst og den andre for å redigere og formatere den, noe som gjør skriveprosessen mye enklere.

I tillegg til gratisplanen har Writesonic tre betalte planer, fra $19 per måned.

5. Copy.ai (for merkevarer og team)

Hvis du vil at hver kopi skal reflektere merkevarens tone, er Copy.ai et godt valg. Ved å bruke det eksisterende innholdet ditt identifiserer den merkevarens stemme. På samme måte er det en infobase der du kan laste opp detaljer om prosjektet ditt – verktøyet bruker deretter den identifiserte tonen og kunnskapen i skrivingen, og legger til et personlig preg.

Copy.ai har et chatbot-lignende grensesnitt for å generere tekst, som du deretter kan legge til i redigeringsprogrammet og formatere innholdet ditt. Dessuten har den innebygde arbeidsflyter designet for SEO, innhold og salgsteam som lar deg samarbeide med kollegene dine.

Copy.ai har gratis opplæring og massevis av andre ressurser for å utdanne deg om verktøyet. Gratisplanen gir deg 2000 ord, mens den ubegrensede Pro-planen koster $49 per måned.

Den har også rundt et dusin gratis verktøy for å lage emnelinjer, bildetekster, metabeskrivelser, CTAer, produktnavn, slagord osv. Best av alt, du kan bruke disse gratisverktøyene uten å registrere deg.

6. Sudowrite (for kreativ skriving og historiefortelling)

Hvis du er en kreativ skribent som leter etter et verktøy for å hjelpe deg i din skrivereise, trenger du ikke lete lenger. Drevet av GPT-3 og GPT-4, kan Sudowrites Story Engine hjelpe deg med å skrive en komplett roman.

  Reparer PowerPoint Ikke lagrer filfeil

Før selve skrivefasen kan du bruke Sudowrite til å brainstorme ideer, utvikle historiekarakterer og tenke på plottpunkter. Når du har skrevet et par setninger, kan du be verktøyet fortsette å skrive, enten på egen hånd eller ved å følge instruksjonene dine. Enda bedre, Beskriv-funksjonen bruker metaforer og sanser for å illustrere scenen for leserne dine.

Når det første utkastet er klart, kan Sudowrite omformulere, utvide eller forkorte setninger for å polere historien din. Det kan til og med gi tilbakemelding på historien din, og fremheve muligheter for forbedring.

Sudowrite har tre planer, hvor den billigste koster $19 per måned og tilbyr 30 000 ord.

7. Smart Copy (for copywriting)

Hvis du vil lage manuskripter som gjenspeiler merkevarebildet ditt, prøv Smart Copy. Denne AI-skriveassistenten er en del av Unbounce-familien, og kan hjelpe deg med å lage engasjerende innhold for landingssider og kopier.

Den har et galleri med rundt 50 forskjellige maler, inkludert maler for hverdagslige ting som emnelinjer på e-post, takkemerker og innholdsutvider.

Den betalte planen kommer med en lang editor kalt Writer. Dette ser ut som et vanlig tekstredigeringsprogram, men etter å ha skrevet noen setninger (og angitt preferansene), kan du be Smart Copy om å fortsette å skrive for deg. Når verktøyet har generert det første utkastet, kan du utvide, remikse eller legge til flere setninger i kopien din.

Annet enn blogger, landingssider og produktbeskrivelser, kan Smart Copy generere kjerneverdier, slagord og målsetninger for bedriften din. Den støtter dusinvis av språk og har også en gratis Chrome-utvidelse.

Smart Copy har en gratis og betalt plan. Gratisplanen gir 10 studiepoeng ukentlig, mens Essential-planen gir 200 studiepoeng for $9 per måned.

x