tipsbilk.net

De 7 beste nettverktøyene for bilkjøpere

Å kjøpe en bil er ingen liten prestasjon og kan komme med en rekke komplikasjoner. Reparasjoner, lån, garantier og selgers omdømme spiller alle inn her, og det er vanskelig å holde alt i sjakk hvis du ikke er veldig erfaren.

Men ikke bekymre deg. Ved å bruke noen få smarte nettsteder kan du sikre at du kjøper bilen du vil ha fra en selger du kan stole på. Så la oss diskutere de beste nettverktøyene for bilkjøpere.

Hvis du kjøper et brukt kjøretøy, er det avgjørende at du sjekker historien for å være sikker på at du ikke gjør en uklokt investering. Det er mange mulige fallgruver å unngå når du kjøper en brukt bil, inkludert ufullstendige økonomiske tilbakebetalinger, reparasjonshistorikk og eierskap.

Med Experian AutoCheck Vehicle History Report kan du lese om et gitt kjøretøys historie gratis. Dette inkluderer hvor mange eiere kjøretøyet har hatt, tidligere ulykker eller avskrivninger, og utestående finans (dvs. eventuelle finansieringsbetalinger den nåværende eller tidligere eieren ennå ikke har gjort).

Hvis du kjøper bilen din med et lån, er det viktig å vite hvordan lånet vil påvirke deg økonomisk. Hvor lang tid vil det ta å betale ned på lånet, hvordan vil de månedlige avdragene se ut, og hvilke rentegebyrer vil du pådra deg? Det er verdt å vurdere alle disse faktorene.

Du kan svare på mange av disse spørsmålene ved å bruke Bank of Americas Auto Loan Calculator. Denne nettsiden lar deg bestemme hvordan tilbakebetalingen av billånet ditt vil bli, både når det gjelder beløp og varighet. Du kan angi beløpet du ønsker å låne, hvor lang tid du vil bruke på å tilbakebetale det, og hvilken kostnad den fastsatte rentesatsen vil medføre.

  Hvordan fikse "Feilkode 0x800704cf" og gjenvinne Internett-friheten?

Når du kjøper en brukt bil, må du gjøre mange kontroller før du bekrefter et kjøp. RAC tilbyr en svært nyttig, omfattende sjekkliste å gå gjennom når du skal lete etter en bruktbil, samt røde flagg å se etter. Ulike områder dekkes her, inkludert…

  • Hvordan vurdere bilen fysisk.
  • Hvordan prøvekjøre bilen.
  • Hvor kan man kjøpe bruktbil.
  • Sjekker ulykkeshistorikk.
  • Sjekker servicehistorikk.
  • Velge betalingsmetode.

Denne listen kan være spesielt nyttig hvis du skal kjøpe bruktbil for første gang, men kan gi deg en tankevekker selv om du er en erfaren kjøper.

Hvis du leaser en bil i stedet for å kjøpe den direkte, er det verdt å gjøre litt research på hvor mye dette vil koste deg, og om leasen du ser på er en god idé.

Med Car Leasings verktøy for sammenligning av leieavtaler kan du få et estimat på hva betalingene dine vil være på leasing av nesten alle kjøretøy. Etter å ha oppgitt merke og modell for bilen du ønsker å lease, vil Car Leasing vise deg den månedlige kostnaden for leasingavtalen, samt det første innskuddet som kreves.

På toppen av dette kan du se de varierende prisene mellom en privat- og forretningsleieavtale og se de varierende tilbakebetalingsbeløpene basert på lengden på leiekontrakten du ser etter. Hvis din årlige kjørelengde forventes å være over 10 000 miles, kan du også justere dette til et høyere beløp.

  Fiks DX11-funksjonsnivå 10.0-feil

Selv om du vurderer å lease en av en rekke biler, har Car Leasing deg dekket. Du kan lagre billeaseberegningene du har søkt på tidligere for enkelt å sammenligne dem med hverandre.

Selv om en bil er helt ny, hvis design og spesifikasjoner ikke er riktig for deg, er det en avtalebryter. Dette er grunnen til at du bør sjekke sjåføranmeldelser av ditt ønskede kjøretøy før du forplikter deg til noe.

Ved å bruke bil- og sjåførens kjøretøyanmeldelser kan du sjekke ut dyptgående anmeldelser av tusenvis av biler. Bare skriv inn merke, modell og produksjonsår for bilen du er interessert i, og du kan se fordeler, ulemper, pris, spesifikasjoner og ytelse for å få en ide om hva som tilbys.

Å kjøpe en elbil kan variere enormt fra å kjøpe en ICE. Tross alt kjøper du et helt annet produkt. Elbiler har ikke konvensjonelle motorer eller girkasser og er ikke avhengig av bensin eller diesel for å fungere. Imidlertid har de fortsatt en kostnad.

For å finne ut hvor mye du vil bruke på strøm i stedet for drivstoff, sjekk ut Zapmaps EV vs. ICE driftskostnadskalkulator. Med dette smarte verktøyet kan du sjekke hvor mye mer eller mindre en elbil vil koste å kjøre sammenlignet med en vanlig bensin- eller dieselbil.

For å gjøre dette, må du først oppgi merke og modell av din nåværende ICE og deretter merke og modell av elbilen du ser på. Oppgi deretter avstanden du ønsker å sammenligne, for eksempel din daglige pendling. Skriv til slutt inn hvor mye bensin eller diesel koster i ditt område og boligens strømpris. Med denne informasjonen kan Zapmap fortelle deg hvor mye du vil spare (hvis i det hele tatt) når du bruker en EV i stedet for en ICE.

  Beste 7 Relight-fotoverktøy for fantastiske transformasjoner

Det er ingen mangel på lyssky og direkte kriminelle forhandlere i bilindustrien. Tusenvis av mennesker har kjøpt biler under falske forutsetninger, hvorav mange ikke var i stand til å motta kompensasjon. På grunn av dette er det lurt å sjekke forhandleranmeldelser.

Du kan gjøre dette med Cars.coms forhandlervurderinger og -anmeldelser. Bare skriv inn navnet på forhandleren i den medfølgende boksen, samt ZIP og merke på bilen du ønsker å kjøpe, og du vil kunne lese hundrevis eller til og med tusenvis av positive, negative og blandede anmeldelser.

Du kan også legge igjen en forhandleranmeldelse på Car.com hvis du vil dele opplevelsen din.

Å kjøpe en bil er ingen Walk In the Park

Biler er komplekse maskiner som kan komme med en rekke utfordringer og problemer. For å unngå å havne i en økonomisk grop når du kjøper en bil, bør du vurdere å bruke verktøyene som er oppført ovenfor, slik at du kan gjøre det riktige valget. Tross alt er de gratis, enkle å bruke og kan gi deg utrolig verdifull informasjon som du kanskje ikke tidligere har vært klar over.

x