20 stilige iPhone 15-deksler for ultimat fallbeskyttelse

Må-ha iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max-deksler for den ultimate enhetsbeskyttelsen!

Apples unike innovasjon, iPhone, har antent en verdensomspennende mani, og griper hjerter og sinn med sin uimotståelige sjarm. Dens elegante design, banebrytende teknologi og sømløse brukeropplevelse har gitt den en global tilhengerskare.

iPhone-vanviddet er mer enn en kjepphest – det er et kulturelt fenomen og et symbol på suksess og innovasjon!

Det som gjør iPhones så fristende er deres konsekvente dedikasjon til kvalitet. Hver utgivelse er mer enn bare en telefon. Det er en ingeniørbragd som lover folk et blikk inn i fremtiden.

Appellen finnes i den sømløse integrasjonen av maskinvare og programvare, som gir forbrukere uovertruffen ytelse og funksjonalitet. iPhones er bygget for å engasjere sansene og berike opplevelser, fra den fascinerende skjermen til dens fantastiske fotograferingsevner.

Hvorfor et iPhone-deksel er en investering

iPhone 15-serien, kjent for sine banebrytende funksjoner, har fanget global oppmerksomhet med sin banebrytende teknologi. Til tross for sin lokke, krever høye kostnader forsiktig håndtering og beskyttelse. Serien flytter smarttelefonens grenser, og rettferdiggjør premiumprisen med innovativ teknologi og utsøkt design. Å eie en betyr utmerkelse og takknemlighet for håndverk.

På grunn av den store investeringen er forsiktig omsorg viktig. Utilsiktede skader kan føre til kostbare reparasjoner. Robuste etuier og skjermbeskyttere beskytter mot slitasje, og forsikring gir økonomisk trygghet. Regelmessige programvareoppdateringer og sikkerhetstiltak er avgjørende for å bekjempe cybertrusler. Face ID og passord gir ekstra forsvar.

Bevaring av disse enhetene krever anerkjennelse av verdien deres, proaktive forholdsregler og ansvarlig bruk, for å sikre en varig, fornøyelig opplevelse for iPhone 15-brukere.

Ser du etter iPhone 14-deksler i stedet? Vi har de beste iPhone 14-dekslene for å få telefonen til å se stilig ut!

Hvordan beskytter deksler din iPhone mot skade?

iPhone-deksler har utviklet seg til mer enn bare beskyttelsesutstyr. De er moteutsagn som perfekt integrerer stil og praktisk. Disse veskene beskytter ikke bare iPhones mot riper, fall og daglig bruk, men de gir også et personlig preg på enheten. Markedet tilbyr et overflod av løsninger som passer et bredt spekter av smaker og interesser.

Deksler er den første forsvarslinjen mot uhell når det kommer til iPhone-beskyttelse. De absorberer støt og forhindrer skade, og sikrer at din iPhone forblir intakt selv etter uventede fall. De er laget av sterke materialer som silikon, lær eller til og med herdede polymerer.

Alt i alt har iPhone-deksler vokst til moteartikler som har to funksjoner: beskytte din kostbare smarttelefon og uttrykke stilen din.

Hvorfor velge iPhone-deksler fra andre merker?

Å velge andre merkers iPhone-deksler fremfor Apple kan gi flere fordeler og spesialfunksjoner tilpasset personlig smak og livsstil. Følgende rettferdiggjør å se på forekomstene av andre virksomheter:

 • Diverse design – Sammenlignet med offisielle tilfeller tilbyr tredjepartsprodusenter vanligvis et større utvalg av design. Dette gir kundene større frihet til å uttrykke sin individualitet og stilsans når de velger en sak.
 • Rimelig pris – Uoffisielle saker er ofte rimeligere enn ekte. De tilbyr sammenlignbare sikkerhetsnivåer uten den høye prislappen knyttet til offisielle Apple-produkter.

Les også: Slik kommer du inn i Apple-økosystemet billigst

 • Fremragende funksjoner – For å møte spesielle brukerkrav og forbedre brukeropplevelsen totalt sett, har flere tredjepartsdeksler unike funksjoner som innebygde stativer, ekstra kort eller forbedret grep.
 • Alternativer for tilpasning – Noen få uavhengige virksomheter tilbyr tjenester som lar kunder lage tilpassede saker ved å bruke bildene, kunstverkene eller designene deres. Dermed gir det iPhone-beskyttelsen deres et spesielt preg.
 • Funksjonalitet og holdbarhet – Flere tredjepartsprodusenter prioriterer funksjonalitet fremfor holdbarhet, og kombinerer sofistikert konstruksjon og solide materialer for å gi sterk beskyttelse mot fall. Dette gjør dem perfekte for folk som fører en travel livsstil. Dessuten lar de fleste av disse dekselene deg lade telefonen uten å måtte fjerne dekselet (selv for trådløs lading!).

La oss nå gå gjennom de beste dekselene som er tilgjengelige på Amazon-markedet for 15, 15 Plus, 15 Pro og 15 Pro Max-versjoner.

Deksler til iPhone 15

Apple iPhone 15 FineWoven-deksel

Med en semsket skinn-lignende tekstur er materialet laget av en solid mikrotwill. Utformingen av sakens materiale er gjort med tanke på miljøet.

Apple-dekselet består av 68 % resirkulerte materialer og avgir mye mindre karbondioksid enn skinn.

Fordeler

 • Dekselet passer tett over din iPhone uten å legge til bulk, og det klikker på plass umiddelbart.
 • Gir konsekvent en magisk festeopplevelse og raskere trådløs lading. Alt takket være de integrerte magnetene som er nøyaktig på linje med iPhone 15.
 • I tillegg til å ha et nydelig utseende, er den designet for å beskytte iPhonen din mot fall og riper.

Ulemper

 • Ikke for behagelig for enhåndsbruk, siden det graver seg inn i fingeren din hvis du holder telefonen med en hånd og bruker pinken til å ta tak i bunnen.

Det som imponerte meg mest med dette Apple-dekselet er dens enkle trådløs lading. Bare la dekselet ligge på iPhone og plasser det på din Qi-sertifiserte lader eller MagSafe-laderen når det er på tide å lade.

TAURI

TAURI-dekselet er nøyaktig designet for iPhone 15 6,1 tommer (kun). Den har nøyaktige kutt for enkel tilgang til alle kontroller, høyttalere og lading, så den fungerer også bra med ladestasjoner.

Med 2 stk høykvalitets 9H herdet glass beskytter den telefonens skjerm mot riper og brudd. Selv om den ultratynne, myke og følsomme berøringen får deg til å føle at det ikke er noe på skjermen!

Fordeler

 • Kombinasjonen av en myk ramme og hardt PC-bakdeksel, samt fire innebygde hjørnekollisjonsputer, beskytter telefonen mot utilsiktede fall, støt og riper.
 • Nano-antioksidantlaget motstår flekker og svette. Den blir ikke fet eller gul med tiden og viser den originale fargen på telefonen din.

Ulemper

 • Skjermbeskytteren ser ut til å utgjøre et problem for mange brukere, siden den kan forstyrre synlighet og ansiktsgjenkjenningssystemet.
 • I tillegg er dekselet litt glatt, noe som vil kreve at brukerne er forsiktige når de opererer med en eiendel av slik verdi!

Jeg har personlig prøvd dette produktet, og for å være ærlig likte jeg det ganske godt. Den mest slående egenskapen er, uten tvil, materialet av høy kvalitet den er laget av.

SPIDERCASE

Dekselet er ment å passe til 6,1-tommers iPhone 14 og iPhone 15 deksler. Alle tilkoblinger, knapper, sensorer og kameraer er lett tilgjengelige takket være presise utskjæringer.

Det er enkelt å trykke på myke, responsive knapper som har greie reaksjoner. Gjennom dekselet støttes også trådløs lading.

Fordeler

 • iPhones karakteristiske ergonomiske design gir et behagelig grep. Spørsmålet om fingeravtrykk og merker som er igjen løses ved hjelp av frostet kvalitetsmateriale som er anti-ripe og anti-skli.
 • To-lags konstruksjon gir en komplett kropp og 360° tøff beskyttelse.

Ulemper

 • Utseendet til saken er ikke opp til målet. Den foreslåtte fargen på «Lys lilla» er ikke lik den faktiske nyansen av saken.
 • Dessuten forblir ikke dekselet festet til den stående trådløse laderen.

Emballasjen inneholder et etui, to skjermbeskyttere i herdet glass, og to kamerabeskyttere i herdet glass, samt 12 måneders garanti.

Diaclara

Full kropp, 360-graders, robust beskyttelse tilbys av det doble laget. Telefonen din er omgitt av fire forhøyede hjørner og myk TPU-støtdemping for å forhindre utilsiktet søl og fall.

Dekselet har linsebeskyttere i herdet glass som vil skjerme kameraet fullstendig uten at det går på bekostning av bildekvaliteten.

Fordeler

 • Det delikate glasset er skjermet mot riper og sprekker av den integrerte berøringsfølsomme og anti-ripe skjermbeskytteren.
 • Telefonens skjerm og kamera er ytterligere beskyttet av den 3,8 mm hevede kamerakanten og 1,5 mm hevede skjermkanten.
 • Du trenger ikke å ta av dekselet for å bruke den trådløse ladeputen eller powerbanken.

Ulemper

 • Sakene kan tiltrekke seg skitt i og rundt kantene. På grunn av at kamerabeskytteren stikker ut, blir det et problem å lade telefonen. Dekselet ditt er ikke MagSafe-kompatibelt!
 • Den viser for mange fingeravtrykk på forsiden og baksiden av telefonen.

Telefondekselet passer for iPhone 15 6.1″, og det er enkelt å sette opp eller ta ned.

Deksler til iPhone 15 Plus

Apple iPhone 15 Plus FineWoven-deksel

Det er den perfekte kombinasjonen av mote og nytte for din mest verdifulle gadget. Dette møysommelig laget dekselet forbedrer attraktiviteten ved å bruke din iPhone samtidig som den gir enestående beskyttelse.

Dette finvevde dekselet er spesielt laget for iPhone 15 Plus og inneholder elegant MagSafe-teknologi for optimal lading og enkel tilkobling.

Fordeler

 • Dette etuiet, som er laget av førsteklasses materialer, tilbyr et sterkt forsvar mot vanlige fall, støt og kollisjoner. Dette holder din iPhone 15 Plus trygg og sikker.
 • Enkel tilkobling av passende tilbehør, rask og enkel trådløs lading og en jevn tilkobling til en rekke MagSafe-kompatible enheter – alt dette er muliggjort av den integrerte MagSafe-teknologien.
 • Den finvevde teksturen på din iPhone forbedrer grepet samtidig som den gir et sofistikert preg. Det er et fasjonabelt tillegg som passer godt sammen med telefonens rene design.

Ulemper

 • Saken er kanskje ikke ripesikker og kan lett tiltrekke seg flekker.

Dette dekselet er spesielt designet for iPhone 15 Plus-modeller, og jeg foreslår at du bruker dette produktet med litt forsiktighet og delikatesse.

Spigen for iPhone 15 Plus

Vi introduserer Spigen anti-guling iPhone-dekselet, en elegant og holdbar løsning designet for å beskytte enheten din med stil.

Dette dekselet er laget til perfeksjon og tilbyr mer enn bare beskyttelse – det bringer en blanding av funksjonalitet og eleganse til din iPhone-opplevelse.

Fordeler

 • Din iPhone er beskyttet mot utilsiktede fall og støt. Alt takket være konstruksjonen, som overholder militære falltestkrav.
 • Dekselet er laget av banebrytende materialer som hindrer det i å gulne over tid, og bevarer dets klarhet og skjønnhet.
 • Designet spesielt for iPhone-modellen din, gir den en tettsittende og sikker passform med enkel tilgang til kameraet, portene og kontrollene.

Ulemper

 • Ikke ripebestandig; derfor må produktet håndteres med forsiktighet.

Jeg var spesielt imponert over dekselets hevede rammer. De er bygget på en måte for å beskytte skjermen og kameraet mot riper og skitt. Videre kan du enkelt bruke etuiet med MagSafe-tilbehør.

Red2Fire

Sammensatt av tretti forsterkede og forbedrede N52-magneter, kan den integrerte magnetiske ringen forsterke forbindelsen og fungere med alt MagSafe-tilbehør.

Sammenlignet med den originale telefonen og andre deksler, er denne iPhone 14 Plus/iPhone 15 Plus-dekselets magnetiske ring sterkere.

Fordeler

 • Konstruert av solid, men likevel lett aluminium av romfartskvalitet, kan den plasseres jevnt i enten stående eller liggende retning.
 • Overgå kravene til fallprøven for militær karakter og tåle fall på opptil 15 fot. I tillegg har den to pakker med skjermbeskyttere i herdet glass og to pakker med svært følsomme kamerabeskyttelser, som kan beskytte hele kroppen mot riper på overflater og linser.
 • Blokkerer effektivt ute 99,99 % av UV-stråler, flekker og svette. Den vil genuint motstå typiske aldringsindikasjoner fra vanlig bruk, og den bevarer feilfritt den originale fargen på telefonen din.

Ulemper

 • En av de største feilene i sakene, som rapportert, er at den produserer overdreven ekko når den brukes som høyttalertelefon. Dette problemet blir lagt merke til i både MagSafe og ikke-MagSafe versjoner, der personen på den andre siden hevder å høre stemmen sin.
 • Passer ikke helt til telefonen; dermed øker det risikoen for sprekker og skitt rundt kantene.

Dette dekselet er spesielt designet for iPhone 15 Plus 6.7″ (nyutgitt 2023) og iPhone 14 Plus 6.7″ (lansert 2022). Det som imponerte meg mest med saken er dens utallige funksjoner og funksjonaliteter den tilbyr til en rimelig prislapp.

TORRAS for iPhone 15 Plus

TORRAS roterbare ringdeksel fungerer jevnt med MagSafe-tilbehør og gir en fantastisk festeopplevelse, takket være den unike Halbach-array-teknologien.

Det er 1,5 ganger sterkere adsorpsjon enn det offisielle dekselet levert av de 38 delene av de sterkeste N52-magnetene. Den suverene justerbare horisontale utsikten støttes av det innovative hengslet, som også muliggjør 360° rotasjon og stående.

Fordeler

 • Du vil kunne bla gjennom filmer, delta i videomøter og mer med hendene fri og i den ideelle visningsvinkelen. Med gripringdesignet kan du bruke telefonen fra alle vinkler mens du bruker den med én hånd.
 • Det patenterte X-shock garanterer «0» skade i 4000 falltester i en avstand på 10 fot. I tillegg er leppene skjermet mot riper og riper av de 1,5 mm forhøyede skjermkantene og kamerarammene.
 • Det tynne dekselet til iPhone 15 Plus, som har avtagbare knapper, tilbyr en taktil tilbakemeldingsopplevelse som er mer merkbar og responsiv når du trykker. Tre forskjellige DIY-knappfarger gir telefonen et mer stilig og unikt utseende.

Ulemper

 • Ringens spenst og dekselets kompatibilitet med ikke-MagSafe-ladere er en bekymringssak. Selv om ringens rotasjonsevne er imponerende, kan du være vanskelig når det gjelder dens langsiktige stabilitet.
 • I tillegg kan det hende at grepet til saken ikke er overbevisende, da det kan føles som å skli ut av hånden.

Telefondekselet er kun kompatibelt med 5G 6,7″ iPhone 15 Plus. Jeg har denne vanen med å droppe telefoner, noe som gjør meg mer forsiktig og villig til å investere i verdige saker. Min erfaring med denne saken er svært positiv!

JUESHITUO

Dette JUESHITUO-dekselet er bygget spesielt for å passe til iPhone 15 Plus, og har en gjennomsiktig bakside og en myk TPU-støtfanger.

Ved å bruke en proprietær galvaniseringsteknikk er støtfangerens myke TPU belagt med metallbelegg.

Fordeler

 • Den har en integrert 48-delers N56-magnetringkonstruksjon som er spesielt designet ved bruk av førsteklasses magnetisk array-teknologi. Dette gjør det mulig å 3 ganger multiplisere magnetismen til de offisielle sakene.
 • I tillegg tilbyr den fullstendig linsebeskyttelse som kan skjerme kameraet fullstendig uten at det går på bekostning av bildekvaliteten. De nesten 4 mm (2 ganger større enn andre) økte rammene på kameraet og de 2 mm høyere rammene på skjermen beskytter mot riper og friksjon.
 • Den tåler støt og fall på innsiden takket være de forbedrede DF-Shock 361° omkringliggende kollisjonsputene med en bikakelignende konstruksjon.

Ulemper

 • Fargen på etuiet stemmer kanskje ikke akkurat med den forventede som ble vist på Amazon.

Med et antioksidasjonsbelegg, nano-oleofobisk lag og AF anti-fingeravtrykk elektroplate-belegg blokkerer dette iPhone 15 Plus for Magsafe-dekselet effektivt 99,10 % av UV-stråler, flekker, fingeravtrykk og svette. Dette opprettholder sin langvarige klarhet uten å bli gul over tid.

Deksler til iPhone 15 Pro

Apple iPhone 15 Pro FineWoven-deksel

​​​​For din iPhone er Apple iPhone 15 Pro Max finvevd deksel med MagSafe toppen av design og nytte.

Denne saken er laget med presisjon og skiller seg ut fra de andre på grunn av sin spesielle kombinasjon av holdbarhet og eleganse.

Fordeler

 • iPhone 15 Pro Maxs sofistikerte finvevde design forbedrer ikke bare dens estetiske appell, men tilbyr også pålitelig forsvar mot normal slitasje.
 • Den teksturerte overflaten på kofferten gir et behagelig og stabilt grep samtidig som det reduserer muligheten for utilsiktede sklir og fall.
 • Få problemfri lading og tilpasningsvalg når du sømløst fester MagSafe-tilbehør med den integrerte teknologien.

Ulemper

 • Hvis du bruker mag-safe lading, spesielt med en dokkingstasjon der du snur den, vil mikrofibrene i dekselet bli utslitt.
 • Dette er ikke riktig tilfelle for å erstatte din gamle skinn.

Med sitt elegante design som kombinerer nytte og stil, vil dette dekselet heve din iPhone-opplevelse. Det er et must-ha-element for enhver fan av iPhones. Gi gadgeten din i dag en stilig oppgradering med et uttalt finvevd etui.

Spigen for iPhone 15 Pro

Vi presenterer Spigen tøffe panservesken, den perfekte blandingen av mote og forsvar for din uvurderlige gadget. Dette dekselet er utsøkt utformet og gir uovertruffen eleganse og holdbarhet, og garanterer telefonens sikkerhet under alle omstendigheter.

Spigen tøffe panserdeksel utmerker seg som et toppalternativ for smarttelefonfans med sine banebrytende funksjoner og stilige utseende.

Fordeler

 • Gir sterk motstand mot støt, bulker og riper.
 • Med den innebygde støtten kan du se uten å bruke hendene mens du er på farten, noe som er ideelt for multimedia og videochatter.
 • Bevar skjønnheten til dingsen din samtidig som du gir en tynn profil uten å ofre beskyttelse.

Ulemper

 • Telefonens volumkontroller er på bunnen når du hever den for en mer vertikal visningsposisjon. Dette innebærer at for å justere nivået, må du først ta opp telefonen.
 • Disse kantene kan være litt vanskelige å få tak i fordi de ikke er avrundet i det hele tatt.

Funksjonen til et iPhone-deksel, som står øverst på listen min, er beskyttelsen. Takket være den militære ekstreme beskyttelsesteknologien, kan du være trygg! Videre har dekselet en slitesterk konstruksjon med PC, TPU og slagskum.

TOCOL

Sterkere, tryggere og raskere trådløs lading leveres av TOCOL sterke magnetiske iPhone 15 Pro-telefondeksel. Denne har en integrert super N52 magnetisk ring som passer perfekt med magnetisk tilbehør som ladere, lommebøker og kjøretøyfester. Den autentiske originale fabrikkens 18N supersterke magnetiske sug er 125 % sterkere enn til denne telefondekselleverandøren.

Fordeler

 • Med en firelags demping og 360° kollisjonsputer integrert inne, tilbyr dette støtsikre beskyttelsesdekselet til iPhone 15 Pro eksepsjonell beskyttelse for telefonen din mot fall på opptil 15 fot.
 • I motsetning til andre telefondeksler, forbedrer TOCOL-dekselet til iPhone 15 Pro beskyttelsen rundt kameraet. Dette eliminerer behovet for en separat telefonkamerabeskytter.
 • TOCOL 15 Pro Matte Case er et elegant, matt, gjennomsiktig beskyttelsesdeksel. Dette har blitt oppgradert med et nano-oleofobisk belegg for å gjøre det ikke-klebrig og glatt.

Ulemper

 • MagSafe er vanskelig å koble til, siden det er svært liten eller ingen magnetisk kraft. Dette gjør den spesielt utsatt for å falle.
 • Den passer ikke «helt perfekt» i kamerautskjæringen. Kameralinsene er litt plassert til venstre for blenderåpningen. Verken skjuler det eller skader kameralinsene. Imidlertid vil et overfladisk blikk avsløre at det ikke er nøyaktig justert.

Et poeng å merke seg her, dette dekselet er kun kompatibelt med 6,1-tommers iPhone 15 Pro. Jeg tror det som presser den opp her i denne listen er at den har bedre anti-skli ytelse og et behagelig grep, noe som er gitt av siderammens distinkte kornete utseende.

FireNova

FireNova-dekselet er konstruert av høykvalitets, miljøvennlig silikon som er trygt å håndtere og ikke gir et glatt grep. I tillegg vil det innvendige myke mikrofiberfôret forhindre riper på telefonen din. Dessuten støtter den trådløs lading.

Fordeler

 • Inkludert er to pakker med militære eksplosjonssikre skjermbeskyttere i herdet glass med en 3D rund kant og 9H hardhet. Den beskytter skjermen mot støt, støt og riper. Vann- og oljeavvisende belegg forhindrer væskerester og fingeravtrykksmerker på skjermen.
 • Et spesielt innebygd kameradeksel som holder støv borte fra iPhone 15 Pro-kameraet og beskytter linsen betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at kameraet ditt går i stykker.
 • Med dette silikondekselet til iPhone 15 Pro vil fargen på kameraet matche fargen på telefondekselet. Dette gjør den mer enhetlig og strømlinjeformet og gir telefonen et friskt utseende.

Ulemper

 • Skjermbeskytteren er ikke så bra, siden den kommer løst ut av skjermen flere ganger på flere steder.
 • Den gummierte saken trekker til seg mye støv, noe som blir et problem. Dessuten er det ikke den for brukere som bruker MagSafe-ladere.

Det beste er at du får en livstidserstatning for dette silikondekselet til din iPhone 15 Pro.

CASEKOO

Titanfargen og designen til den nye telefonen din kan sees tydeligere med dette gjennomsiktige iPhone 15 Pro-dekselet. Du kan unngå riper på titanet i romfartskvalitet ved å bruke den trelags beskyttende rammen. Med sin 3-lags bufferstøtfanger, stive bakplan og oppdaterte U-SHOCK kollisjonsputer i alle fire hjørner, kan dette dekselet til iPhone 15 Pro redusere slagkraften med over 90 %.

Fordeler

 • Sertifisert for å tåle fall på opptil 3,04 meter, noe som betyr at den kan beskytte telefonen din selv om den faller ned i betong.
 • Hevet 2,5 mm objektiv og 1,5 mm skjermkanter beskytter mot fall og riper på kameraet og skjermen.
 • Du kan håndtere telefonen mer komfortabelt og enkelt skyve den inn i lommen. All takk går til det sklisikre materialet på begge sider.

Ulemper

 • På grunn av sin slankhet er den glatt rundt kantene, og utgjør en høy risiko for å falle fra brukerens hånd.
 • Den er ikke kompatibel med MagSafe-ladere.

Dette gjennomsiktige dekselet er designet for å passe til iPhone 15 Pro (6,1 tommer), og gjenspeiler formen til den faktiske enheten. Alle taster og porter er lett tilgjengelige takket være millimeternøyaktige utskjæringer, som også omslutter telefonen tett for å holde støv ute. Dette er en funksjon som tiltaler meg veldig!

OFTE

I dette tilfellet gir denne høykvalitets flytende silikon og nanobelegg kombinasjonen eksepsjonell støtsikker beskyttelse, forbedret anti-flekk ytelse og en jevn håndfølelse. Dette etuiet fra OTOFLY tilbyr 18 farger. Dessuten muliggjør den trådløs lading.

Fordeler

 • 1,3 mm forhøyede lepper for å beskytte mot fall, sprekker og overflateriper på skjermen og kameraet. Telefonen din blir ikke ripet opp av det myke mikrofiberfôret på innsiden.
 • Telefonens ultra-lille profil holder seg til dens originale design. Dette gjør den kompakt nok til å ikke være tungvint og gir et sikkert grep.

Ulemper

 • Kun tilrådelig hvis MagSafe-magnetfunksjonen ikke er nødvendig. Den blir svakere med denne saken på, noe som gjør den ikke i stand til å bruke standby-funksjonen ved å plassere den på et stativ.
 • Dekselet trekker til seg for mye støv og er glatt rundt kantene.

Sammen med iPhone 15 Pro-dekselet får du livstidsgaranti. I tillegg er den superenkel å rengjøre. Jeg kan til og med rengjøre den med en enkel fuktig klut eller våtserviett når den blir skitten.

iPhone 15 Pro Max

Apple iPhone 15 Pro Max FineWoven-deksel

Har du nylig fått tak i den nye iPhone 15 Pro Max? Apple FineWoven-dekselet er en sofistikert, men funksjonell måte å kle ut beistet ditt på! Forbedre utseendet til gadgeten din samtidig som du garanterer utmerket beskyttelse. Dette dekselet er laget med stor omhu og oppmerksomhet på detaljer for å forbedre iPhone-opplevelsen din.

Fordeler

 • Med sitt stilige og moderne design løfter FineWoven-dekselet utseendet til din iPhone. Du gjør en uttalelse når det gjelder mote uansett hvor du går.
 • Dra nytte av en tett og nøyaktig passform designet spesielt for iPhone 15 Pro Max, som garanterer enkel tilgang til alle porter, knapper og funksjoner.
 • Dette dekselets eksepsjonelle slagfasthet, som er forsterket med banebrytende materialer, beskytter smarttelefonen din mot utilsiktede fall og kollisjoner.

Ulemper

 • Det ville ikke være en god idé å legge nøkler i en lomme med denne saken eller kaste den i en veske.
 • Baksiden av den er utsatt for riper og flekker fra gjenstander som negler.

Finn den ideelle balansen mellom ynde og seighet. Oppdag FineWoven-dekselet til Apple iPhone 15 Pro Max med MagSafe.

TORRAS iPhone 15 Pro Max-deksel

iPhone 15 Pro Max-dekselets magnetometer, magnetarray og ladespole er nøyaktig på linje med det redesignede TORRAS-magnetdekselet. N52-magneter kommer i 38 deler, som alle er perfekt justert og effektive. Den muliggjør raske ladetider og tilbyr pålitelige, trygge tilkoblinger med magnetiske tillegg som kjøretøyfester, lommebøker og ladere.

Fordeler

 • TORRAS går utover med sin design, inkludert en 360° luftpute inne i kameraets støtfangere. Den består også av 16 sett med beskyttelsesputer integrert på innsiden av kantene. Den beskytter telefonen din tilstrekkelig mot fall, støt og støt uten å forårsake skade.
 • Moderne TPE og TPU brukes i koffertens konstruksjon, og en splitter ny fløyelsmyk finish er inkludert. Det føles luksuriøst å holde og behagelig å ta på, i motsetning til de rimelige veskene som har en klebrig plastfølelse.
 • Knappene er ment å være utskiftbare og avtakbare. De fungerer bra, svarer med et hyggelig klikk og overgår til og med de på den usminkede telefonen. Den nye mute-knappen har et kvalitetsutseende og er metallisk.

Ulemper

 • Det er mye spill og løshet i alle knappene. Når du bruker dem fungerer de perfekt, men løsheten trekker ned sakens anvendelighet.
 • Siden det er en klumpete design, kan det virke litt ubehagelig når det kommer til håndtering.

Du kan enkelt erstatte eller få refusjon for eventuelle kvalitetsproblemer gjennom 180-dagers garanti. Dette dekselet er begrenset til iPhone 15 Pro Max 6,7-tommers modellen. Så før du kjøper, vennligst bekreft modellen til telefonen din.

GONEZ

Trådløs lading støttes også av dette dekselet, som er kompatibelt med iPhone 15 Pro Max 6,7-tommers 5G 2023-utgivelsen. Likevel tilbyr den 20+ stilige fargealternativer, slik at du kan matche telefonen din til hvilken som helst farge!

Fordeler

 • Den leveres med to stykker boblefrie, enkle å installere herdet glassskjermfilmer. Sammen med den inneholder den også to deler av kameralinsebeskyttere for å gi telefonen din fullstendig beskyttelse.
 • Dette diskrete, men sofistikerte dekselet har en silkeaktig, babyhudlignende touch takket være det myke mikrofiberinteriøret, polykarbonatharde bakdekselet og premium flytende silikonkonstruksjon.
 • Forhøyede lepper beskytter skjermen og kameraet mot riper forårsaket av direkte kontakt med overflaten. Dette uten at det går på bekostning av driften av vidvinkelkameraet eller lommelykten.

Ulemper

 • Saken så ut til å være mye glattere når den kom til grepet.
 • Den er ikke MagSafe-kompatibel og ikke helt holdbar for langsiktige tenkere.

Eventuelle flekker som oppstår på det iPhone 15 Promax-kompatible dekselet kan ganske enkelt fjernes med en fuktig klut. I tillegg får du 24-timers kundehjelp og livstidsgaranti for eventuelle defekte varer.

Aulofe

Magnetarrangementet er komprimert, og den magnetiske tiltrekningskraften når 20N, som er 300 % større enn den offisielle magnetiske. Den festes sikkert på iPhone og fungerer med MagSafe-tilbehør.

Den tilbyr også nesten null strømforbruk og raskere trådløs lading, med iPhone-en din som mottar opptil 40W strøm.

Fordeler

 • Denne dekseldesignen kan effektivt spre den alvorlige støtet når iPhone faller og kolliderer. Den har en fleksibel TPU-støtfanger med en 4-lags dempingstruktur, et robust eksplosjonssikkert hardt bakpanel og 360° støtdempende kollisjonsputer.
 • Med spesielle innebygde kamerakollisjonsputer har dette iPhone 15 Pro Max-dekselet en 2,5 mm hevet kameraleppe og en 1,2 mm hevet skjermleppe. Den kan beskytte iPhone mot vanlige riper og riper for å bevare klarheten til bildene og skjermen.
 • Den myke silikonen som brukes til å lage iPhone 15 Pro Maxs dekselkant gir et delikat og behagelig grep. For å konsekvent gi deg en jevn berøring, bruker det gjennomsiktige matte bakpanelet en forbedret herdende nano-oleofobisk beleggmetode.

Ulemper

 • Magneten festet på baksiden av saken er ikke så sterk.
 • Ikke et sklisikkert modelldeksel, så produktet er kanskje ikke perfekt for brukere som har for vane å droppe telefoner ofte.

Dette stilige dekselet passer bare til iPhone 15 Pro Max og passer lett rundt enheten din. Den beskytter ladeporten og volumknappene uten å la støv komme inn eller skade telefonens kropp. Jeg vil absolutt anbefale å prøve dette produktet!

Alphex

Merket har benyttet vakuumbeleggsteknologi for å lage en farge som er en nøyaktig match til de originale fargene.

Dermed blir telefonens utseende forbedret og supplert med den skinnende, blanke teksturen.

Fordeler

 • Kabinettet har en utrolig magnetisk kraft på 2855,19 gf, som er ytterligere forsterket av en rekke 36 N52 trekantede magneter og en magnetisk ring designet kun for Alphex. Denne bemerkelsesverdige styrken garanterer feilfri kompatibilitet med et bredt utvalg av magnetisk tilbehør, inkludert kjøretøyfester, iPhone-stativ og ladere.
 • Laget med et forsterket solid PC-panel, bekjemper dette Alphex-telefondekselet på en behendig måte brudd og deformasjoner. Den vakuumgalvaniserte rammen gjennomgår strenge ripetester og vil garantert vare lenge.
 • Over 4500 falltester på 12 fot har blitt utført på telefondekselet vårt, og telefonen har overlevd. Under fall absorberer den dobbeltdempede konstruksjonen forbløffende 98 % av slagkraften. Skjermen og kameraet er begge fullt sikret.

Ulemper

 • Mangler tilstrekkelig høyde til å skjerme skjermen, og det er vanskelig å få plass til kantene for å få tak i hele telefonen.
 • Plasthuset kan gi din iPhone et billig utseende. Et silisiumdeksel ville være bedre når det gjelder grep, men strukturen på dekselet gjør dette.

Likevel er telefondekselet forbedret med et større sklisikkert grep. Takket være et ergonomisk konkavt-konveks mønster overvinner den glattheten forårsaket av beleggets galvanisering.

Siste ord

Som en iPhone 15-bruker selv, har jeg håndplukket de beste dekslene som er konstruert for å gi det høyeste nivået av fallbeskyttelse. Disse tilfellene tilfredsstiller forbrukernes estetiske valg i tillegg til deres utilitaristiske behov. De oppførte dekslene tilbyr en komplett løsning for å beskytte den kostbare iPhone 15 ved å kombinere stil og nytte.

Å kjøpe et solid og fasjonabelt etui er viktig i en verden der smarttelefoner er vanlige. Artikkelens brede utvalg av alternativer garanterer at du kan velge et etui som utfyller stilen din og gir viktig beskyttelse mot slag og fall.

Neste opp, har du en iPhone 13 Pro? Her er noen trendy deksler for å vise frem din iPhone 13 Pro!

  Fra grunnleggende til avanserte teknikker