De 7 beste notatappene for studenter

Hvis du sliter med å huske hva som er blitt sagt i timen, kan det være utrolig nyttig å bruke en notatapp. Enten du skriver en oppgave, jobber med et gruppeprosjekt eller studerer til en eksamen, er det mange alternativer for å hjelpe dine studiebehov.

I denne veiledningen vil vi dekke de beste notatappene for studenter. Utforsk disse appene for å forbedre arbeidsflyten din, oppsummere raskere og bli mer organisert.

1. Evernote

Evernote tar alt bryet med å organisere klassenotatene dine, slik at du kan studere mer effektivt. Lag notatbøker og grupper lignende emner i notatbokstabler. Du kan også raskt finne notater ved å bruke snarveisfanen.

Hvis du vil lage presentable klassenotater, er Evernote et toppvalg. Evernotes riktekstredigeringsprogram tilbyr flere fonter og farger å velge mellom. Du kan også markere tekst for å fremheve nøkkelinformasjon.

Det er enkelt å legge til bilder i Evernote. Takket være Evernotes redigerings- og merknadsfunksjon kan du enkelt kommentere bilder ved hjelp av flere former, piler og tekst. Hvis du er en kreativ notattaker, er det også Sketch-funksjonen. Du kan bruke dette verktøyet til å legge ved tegninger til notatene dine.

Last ned: Evernote for Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

2. Google Dokumenter

Google Dokumenter er en svært populær app for å ta notater blant studenter takket være den sømløse kompatibiliteten med andre Google-tjenester, for eksempel Google Disk. Appen kommer med mange essayskrivingsverktøy, inkludert ordtelling, stavekontroll og et innebygd siteringsverktøy.

  Hvordan fungerer ansiktsgjenkjenning?

For å skrive oppgaver kan du enkelt formatere siden med topp- og bunntekster, sidetall og regler for avsnittsavstand. Du kan også dele opp tekst ved å bruke forskjellige overskriftsstørrelser.

Google Dokumenter er et glimrende samarbeidsverktøy, slik at du kan jobbe med prosjekter med klassekameratene dine. Ved å trykke på Del-knappen kan du sende notatene dine til andre Google-brukere og redigere dokumenter samtidig. Det er også en kommentarfunksjon der du kan nevne andre brukere.

Last ned: Google Dokumenter for Android | iOS (Gratis)

3. RemNote

RemNote tilbyr et stort utvalg av verktøy for å øke produktiviteten din som student. Den unike tilnærmingen til notattaking lar deg koble sammen ideer i et trelignende hierarki.

For å spare deg fra å bla frem og tilbake mellom notater, lar RemNote deg åpne notater i flere ruter for å hjelpe deg med multitasking-behov. Du kan også koble til andre notater og referansesider på tvers av arbeidsområdet ditt.

En funksjon som gjør RemNote perfekt for studenter er flashcards. Du kan legge til flashcards direkte i notatene dine eller lage dem fra bunnen av. Den dedikerte flashcard-fanen lar deg øve på aktiv tilbakekalling, slik at du kan lære ny informasjon raskere. For hvert flashcard kan du vurdere din nåværende forståelse. RemNote vil da gi deg ny informasjon for å hjelpe deg å bygge videre på dine svakheter. Samlet sett er RemNote et toppvalg for å studere mer effektivt.

Last ned: RemNote for Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

4. Forestilling

Det er mange måter å bruke Notion på som student. Det rene grensesnittet og kraftige organisasjonen er ideelle for alle hardtarbeidende studenter. Den kommandobaserte editoren er mest effektiv for å ta notater raskt. Det beste av alt er at de fleste funksjonene du trenger som student er inkludert i gratisplanen.

  15 JavaScript-tabellbiblioteker til bruk for enkel datapresentasjon tipsbilk.net

Hvis du ikke liker å organisere innhold, kan du oppdage gratis Notion-maler for å gi deg en startstruktur. Notion tilbyr også en gratis «Klassnotater»-mal som organiserer klassenotatene dine i en ryddig liste.

Ved å bruke blokkene til Notion kan du enkelt endre rekkefølgen på innhold, og fjerne behovet for konstant kopiering og liming. Blokker lar deg lage gjøremålslister og punktlister, og sette inn medier i notatene dine. En praktisk blokktype for studenter er Callout-blokken. Denne funksjonen fremhever en tekstbit, slik at du kan fremheve nøkkelinformasjon i klassenotatene dine.

Last ned: Begrepet for Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

5. Microsoft OneNote

Hvis du leter etter en rask måte å fange raske notater på som student, kan du stole på Microsoft OneNote. Appens lerretslignende tilnærming gjør den nyttig for å notere ned nøkkelkonsepter, lage raske skisser og lage gjøremålslister.

Det er enkelt å legge til nye notater: Bare klikk hvor som helst på notatsiden for å skrive ned noe. Du kan også dra informasjon rundt, noe som gjør OneNote til et flott tankekartverktøy.

OneNote er ikke begrenset til skriftlige notater. Du kan lage skisser og legge ved lydopptak som lenker til notatene dine. Mattestudenter kan også bruke funksjonen Ink to Math, slik at du kan sette inn ligninger ved å tegne dem.

Last ned: Microsoft OneNote for Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

6. Joplin

Joplin er en distraksjonsfri notatapp for Windows og Mac, ideell for fokusert læring. Notater er kategorisert på sidefeltet i en trestruktur. Det er ingen grense for hvor mange mapper du kan lage og legge inni hverandre, noe som gjør Joplin perfekt for mye bruk.

  9 Voice Server Hosting for personlig eller bedrift [Teamspeak, Mumble, Lavalink]

Appen tilbyr et utvalg notatverktøy for studenter som finnes på formateringsbåndet. Du kan sette inn sitater, legge til lenker til nettsider og legge ved PDF-filer. Hvis du lærer programmering, kan du sette inn kodeblokker. Joplin støtter også Markdown. Du kan enkelt bytte mellom Markdown-visningen og standardredigeringsprogrammet med et klikk på en knapp.

Last ned: Joplin for Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

7. Logseq

Hvis du leter etter en notatapp som tilbyr noe mer enn et enkelt tekstredigeringsprogram, er Logseq en topp app å vurdere. Appen har en daglig journalside, et tavleverktøy og flashcards, noe som gjør den til et utmerket valg for studenter.

Tavleverktøyet hjelper deg med å legge til diagrammer i studienotatene dine. Dette verktøyet tilbyr de grunnleggende mulighetene for å legge til former og tekst, men kanskje mest imponerende er evnen til å legge til eksisterende sider på tavlen. Ved å bruke tavlen kan du legge ved klassenotater og redigere dem mens du lager skisser.

Logseq er avhengig av toveiskoblinger til sammenkoblingsnotater. Selv om det virker komplisert i begynnelsen, er alt som trengs en kommando for å koble sammen to sider. Du kan enkelt navigere til den koblede siden ved å klikke på lenken. På denne måten kan du knytte koblinger mellom emner mens du studerer.

Last ned: Logseq for Windows | Mac | iOS | Android (Gratis)

Studer smartere, ikke vanskeligere med disse appene for å ta notater

Disse notatappene vil hjelpe deg å spare tid som student og forstå notatene dine bedre. Enten du er en visuell elev eller foretrekker å skrive notater, har alle disse appene en unik måte å ta notater på. Oppgrader læringen og bestå eksamenene dine med disse notatappene.