De 8 beste appene for å organisere skapet ditt og planlegge antrekk

La oss innse det: Det er ikke lett å organisere skapet ditt. Og med et rotete skap blir det en utfordring å velge det perfekte antrekket. For ikke å nevne, noen av de beste klærne dine blir begravet i haugen.

For å overvinne alt dette kan du bruke mobilapper til å organisere skapet ditt. Disse appene lar deg holde oversikt over klærne dine og hjelpe deg med å planlegge antrekk. Nedenfor viser vi de åtte beste appene for å organisere skapet ditt.

1. Skaff deg garderobe

Get Wardrobe hjelper deg med å organisere skapet og planlegge antrekk. Appen tilbyr flere funksjoner for dette formålet. Du kan ta bilder av klær, laste dem opp på appen og digitalisere garderoben. På samme måte kan du lage kombinasjoner av forskjellige klær virtuelt og legge til antrekk til planleggeren din.

Appen kommer godt med når du skal pakke reisebagen, da du kan se alle varene på appen og velge dem. Get Wardrobe har et stort fellesskap av motefolk som er villige til å dele ideer og forslag. Dette hjelper deg å holde tritt med motetrender.

Premium-abonnementet lar deg legge til ubegrensede klær i garderoben din, mens gratiskontoen begrenser det til 100. Prisen på Premium-planen varierer fra land til land.

Last ned: Få garderobe for Android | iOS (Gratis; kjøp i app tilgjengelig)

2. Åpen garderobe

Hvis du ønsker å bli med i et fellesskap av moteelskere i tillegg til å organisere skapet ditt, kan du registrere deg på OpenWardrobe-nettstedet. Appen lar deg legge til klærne dine i appen, planlegge antrekkene dine og dele dem med vennene dine.

Du kan logge antrekkene du har brukt, og appen viser en fullstendig oversikt sammen med antrekksforslag. Her kan du også utforske klær av skapere, merker eller stylister.

  Hva er en skjermramme, og hvorfor betyr størrelsen den?

I tillegg til å legge til klær i det digitale skapet ditt, kan du planlegge utseendet ditt og pakke sammen til neste tur. I Discover-fanen kan du bestemme deg for antrekket for din neste ferie eller ta inspirasjon fra OpenWardrobe-fellesskapet. Hjemmesiden inneholder videoopplæringer og retningslinjer om ulike moterelaterte emner.

Det beste av alt er at OpenWardrobe-appen er gratis. Plattformen tjener ved å være vertskap for betalte workshops, så det er ingen fangst. Et flott sted å finne inspirasjon til kjolene dine, OpenWardrobe er en anstendig app for å organisere skapet ditt.

Last ned: OpenWardrobe for Android | iOS (Gratis)

3. Skap

Acloset beskriver seg selv som en AI-moteassistent. Når du laster opp et bilde av klærne dine, vil Acloset fjerne bakgrunnen og legge den til i din digitale garderobe.

Takket være AI kan Acloset automatisk oppdage farge, design og stil på klærne dine. Dette hjelper det å organisere alle antrekkene dine i kategorier. Basert på denne kategoriseringen kan Acloset foreslå kjoler som passer til været og anledningen.

Dessuten, takket være dine nåværende skapartikler, kan den gi shoppingforslag, slik at du ikke trenger å bruke timer på å lete etter skoene som passer godt til klærne dine. For å få flere ideer kan du følge de ledende stylistene på plattformen og sjekke antrekkene deres.

Acloset sørger for at du bruker all kjolen din ved å vise gjenstander du har brukt den siste måneden, klær du ikke har brukt på lenge, og prosentandelen av kjoler du bruker ofte. På samme måte viser den klespreferansene dine ved å indikere fargen, merket og plagget du bruker mest.

Last ned: skap for Android | iOS (Gratis)

4. XZ(skap)

Hvis hva du bør ha på deg på jobb er ditt første spørsmål hver morgen, kommer du til å elske XZ(Closet). Den virtuelle garderoben lar deg legge til ting, lage antrekk og vise klesforslag.

Du kan legge til klær enten ved å laste opp bilder eller ved å velge kjolene fra biblioteket med vanlige klær. I likhet med Acloset kan den også oppdage detaljene til klesplagg, men ikke like nøyaktig. Men du kan manuelt legge til kategori, merke, stil og kjøpsdetaljer.

  Hvordan finne diamanter i Minecraft 1.19 (2 metoder)

Fra kalenderfanen kan du føre en logg over kjolene du har brukt. På samme måte lar den deg planlegge antrekkene dine for uker og måneder fremover. Til slutt viser den værmeldinger og antrekksideer.

Last ned: XZ(Closet) for Android | iOS (Gratis)

5. Hvaring

Whereing er en flott app for moteelskere. Den kan vedlikeholde din digitale garderobe, planlegge antrekk, gi forslag til antrekk og vise shoppingideer.

Når du laster opp kjolene dine, redigerer Whering automatisk bildet og legger til detaljer om kjolen. Når du har lastet opp flere elementer, lager Dress me-funksjonen forskjellige kombinasjoner for å hjelpe deg med å velge antrekk.

Whering viser shoppingforslag fra ulike merker, spesielt bærekraftige. På samme måte er det en seksjon for gjenstander du allerede har elsket, i tilfelle du vil kjøpe brukte klær på nettet. Ettersom appen viser kjoler du kanskje liker, kan du fortsette å legge dem til på ønskelisten din.

Ved å bruke Whering kan du lage moodboards og se bøker. Appen hjelper deg også med å planlegge bagasjen når du er på reise ved å foreslå ting fra skapet. For å hjelpe deg med å forstå klesmønstrene dine sporer den antrekkene dine og viser bruksstatistikken.

Last ned: Whereing for Android | iOS (Gratis)

6. Smart skap

Smart Closet fungerer som din personlige stylist. Den lar deg organisere skapet ditt, velge antrekk og handle nye klær. Selv om den lar deg digitalisere garderoben din, er ikke Smart Closet den beste garderobeappen når det gjelder å redigere tøybilder eller trekke ut detaljene til gjenstandene dine.

Smart Closet utmerker seg imidlertid ved å gi handleforslag basert på merke, butikk eller kategori. Du kan lage en ønskeliste over produkter fra favorittmerkene dine. Appen gjør det enkelt å lage lookbøker og vise frem dine beste antrekk.

Det er en innebygd kalender der du kan planlegge eller logge antrekk. Det beste av alt er at appen hjelper deg med å pakke bagasjen og viser skapstatistikken din.

  De 4 beste nettstedene for musikkundervisning for nybegynnere og proffer

Last ned: Smart Closet for Android | iOS (Gratis; kjøp i app tilgjengelig)

7. Lagre garderoben din

Save Your Wardrobe har som mål å hjelpe deg med å bygge en bærekraftig, rimelig, men likevel stilig garderobe. Ved å bruke appen kan du lage et digitalt skap, legge til alle klesplaggene ved å laste opp bilder eller legge inn detaljer. I tillegg til skapet, kan du legge til klær på bestemte lister, som en liste for daglig bruk, en for jobb og en annen for treningsstudioet.

Save Your Wardrobe foreslår antrekk, avhengig av været og kalenderen. Som de fleste andre apper lar den deg handle. Det skiller seg imidlertid ut ved å tilby tjenester fra sine partnere. Disse tjenestene inkluderer klesvask, reparasjoner, donasjoner osv.

Seksjonen Din garderobe, dekodet viser interessant innsikt om skapet ditt og bruken av det, som bærekraftsrekorder, foretrukne farger og toppkategorier. Du kan bruke kalenderen her for å holde styr på antrekkene dine.

Last ned: Lagre garderoben din for Android | iOS (Gratis)

8. Pureple Outfit Planner

Pureple Outfit Planner er en annen skaporganiseringsapp du kan prøve. For å komme i gang, legg til alle garderobeelementene dine i det virtuelle skapet. Med hvert element kan du velge kategori og sesong, noe som kan hjelpe deg med å filtrere kjolene etterpå.

Når garderoben din er klar, kan Pureple foreslå antrekk. Etter å ha anbefalt noen tilfeldige antrekk for å identifisere smaken din, gir Pureple forslag i henhold til dine preferanser.

Selv om den grunnleggende planen er gratis å bruke, kan du oppgradere for å få annonsefri tilgang og ubegrensede stilforslag. Du kan også se antrekkene som er delt av andre Pureple-fellesskapsmedlemmer for å få inspirasjon.

Last ned: Pureple Outfit Planner for Android | iOS (Gratis; kjøp i appen)

Hold skapet ditt organisert

Disse digitale garderobeadministrasjonsappene lar deg se hele kleskolleksjonen din med et enkelt blikk. Dette gjør det ganske enkelt å velge antrekk. Men hvis du fortsatt ikke kan det, kan de ovennevnte appene også gi forslag.