tipsbilk.net

De beste 3D-skriverne under $500 i 2019

Inntil nylig var det nesten umulig å finne en anstendig 3D-skriver for under $500. Heldigvis er det noen få alternativer tilgjengelig nå som er perfekte for både hobbyister og små bedrifter. Selv om du kanskje har vært i stand til å finne en for under $500 tidligere, var de fleste av disse bare en gimmick, mens du nå kan finne mye mer seriøse sett til en mye rimeligere pris.

3D-printere er perfekte for kunstnere som ønsker å bringe sin digitale kunst inn i materiell form, eller til og med de som ønsker å etablere sine egne små bedrifter. Selv om det kan ta en stund å bli mesteren innen 3D-utskrift, er det heldigvis tonnevis av opplæringsprogrammer der ute for å hjelpe deg i gang. Nå er alt du trenger å gjøre å finne den rette 3D-skriveren til under $500 for deg.

Her er noen av de beste budsjett-3D-skriverne som er tilgjengelige i dag.

Det er en stund siden de ble introdusert, men 3D-printere føles fortsatt som noe rett ut av science fiction. De blir også bedre hele tiden. Nyere modeller gjør at enhetene som imponerte oss for noen år siden virker som noe fra steinalderen.

Hvis du er interessert i 3D-utskrift, har det aldri vært et bedre tidspunkt å komme i gang. Ikke bare er de bedre enn de noen gang har vært, men prisene faller også. Du kan fortsatt bruke mye penger på en 3D-printer, men du kan også kvalitetsmodeller ganske billig.

Som den største modellen på denne listen er dette den beste 3D-skriveren i denne prisklassen hvis du har store planer. For å være spesifikk, skriver ANYCUBIC Chiron ut til en maksimal størrelse på 15,75 x 15,75 x 17,72 tommer. Dette gir deg rom for noen seriøse bygg.

Denne modellen er også overraskende fullverdig for sin pris, med en innebygd TFT-berøringsskjerm, filamentdeteksjon og automatisk utskriftsresume ved strømtap. Den kan også skrive ut med et bredt spekter av filamenter, med støtte for PLA, ABS, HIPS, Wood og TPU.

Monoprice er kjent for å selge produkter av høy kvalitet til lave priser, og 3D-printerne er intet unntak. Monoprice Voxel Adventurer inneholder funksjoner som finnes i skrivere som selges til en mye høyere pris. Den kommer til og med kalibrert og klar til å skrives ut av esken.

  Slik tilpasser du leseruten i Outlook

En oppvarmet fleksibel byggeplate gjør det enkelt å fjerne modellen når den er ferdig. Du trenger heller ikke vente for lenge siden Voxel har en utskriftshastighet på opptil 60 mm per sekund. Til slutt har den også en hurtigbyttedyse som lar deg bytte dyser på sekunder, i motsetning til de 20+ minuttene det kan ta med andre skrivere.

Beste harpiks 3D-skriver under $500:ELEGOO Mars

Som den eneste harpiks 3D-skriveren (også kjent som SLA-skrivere) på denne listen, kan ELEGOO Mars være en overraskelse å se inkludert her. Denne typen skrivere er generelt kjent for å være dyrere enn filamentbaserte (også kjent som FDM) skrivere, som utgjør resten av denne listen. Det er nok et tegn på at prisene faller over hele linja.

Ikke bare kan denne 3D-skriveren lage pent detaljerte modeller, men den er også noe enklere å bruke enn mange andre modeller på denne listen. Det er færre innstillinger å justere som har noen innvirkning på sluttproduktet, noe som er fint for nybegynnere.

I likhet med sin dyrere fetter høyere opp på denne listen, har ANYCUBIC Mega-S et kraftig utseende. Selv om det kan se ut som det hører hjemme på en fabrikk, er det både enkelt å bruke og mye rimeligere enn utseendet tilsier.

Denne modellen har mer enn sin andel av nyttige funksjoner. En innebygd filamentsensor oppdager når du går tom for filament og setter utskriften på pause. Den har også en patentert utskriftsplattform som sikrer at modellene holder seg mens de skriver ut, men er enkle å fjerne når de er ferdige.

Alternativ beste 3D-skriver under $300: FlashForge Finder

3D-skrivere er ikke kjent for å være stillegående. Hvis du ønsker å skrive ut modeller midt på natten uten å vekke noen, kan dette være noe for deg. FlashForge Finder skriver ut så stille som 50dB, som er omtrent like høyt som en dempet hjemmesamtale.

Denne modellen har også en innbyggingsplate som gjør det enkelt å fjerne modeller. Den har også et assistert utjevningssystem, som guider deg for å sette opp en perfekt jevn overflate for utskrift. Det er begrenset til PLA-filament, men hvis du akkurat er i gang, vil dette ikke være noe problem.

Comgrow Creality Ender 3 pakker mer enn sin rettferdige andel av funksjoner, men det er en liten hake. Denne skriveren leveres som et sett, og du må sette den sammen før du kan begynne å skrive ut. Når det er sagt, så lenge du tar deg tid, er dette en fin måte å sikre at skriveren er solid bygget.

Når vi ser på funksjonene, trenger denne modellen bare fem minutter for hotbeden å nå utskriftstemperaturer, noe som betyr at du kan komme raskt i gang. Den har også den samme auto-resume-funksjonen som noen av de andre modellene på denne listen. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for et strømbrudd som ødelegger den delvis ferdige modellen.

Dette er ikke en feil – vi har ikke ved et uhell satt på den samme skriveren her to ganger. Comgrow Creality Ender 3 Pro er en oppgradert versjon av modellen ovenfor. For det første er den for det meste satt sammen ut av esken, så det er mindre oppsettstid. Den har også noen ekstra funksjoner.

Hovedoppgraderingen her er den byggede overflateplaten, som bidrar til å holde 3D-skriveren din beskyttet og gjør det enkelt å fjerne modeller når de er avkjølt. Dette pluss 10-minutters oppsettstid gjør dette verdt premien i forhold til standardmodellen.

Avhengig av dine behov, vil du kanskje ikke engang ha en større 3D-skriver. Hvis du trykker for eksempel miniatyrfigurer til brettspill, trenger du ikke mye. Det er noen få gode alternativer for mindre 3D-skrivere, men Monoprice Select Mini Pro er en av de beste.

Denne modellen har mange funksjoner som finnes på større, dyrere skrivere. Disse inkluderer Auto Bed Leveling, som lar deg få en jevn utskriftsoverflate raskt, samt en avtagbar magnetisk byggeplate. Denne modellen kommer også ferdig montert, slik at du kan fokusere på utskrift.

Alternativ beste mini 3D-skriver under $300:da Vinci Mini

Hvis du foretrekker at 3D-utskriften skal være miljøvennlig så vel som liten, er da Vinci Mini et godt valg. Denne modellen kan skrive ut PLA og PETG, men den kommer også med et proprietært filament. Denne er laget av maisstivelse og andre biologisk nedbrytbare materialer i stedet for den vanlig brukte plasten.

Denne modellen er også ekstremt lett på mindre enn 18 pund. Hvis du tror du ofte må flytte skriveren din, er dette en klar bonus.

Beste rimelige mini 3D-skriver under $300: Monoprice Mini Delta

Til tross for at den er den rimeligste modellen på denne listen, tilbyr Monoprice Mini Delta fortsatt mange av de samme egenskapene til sine større søsken. Denne modellen er konstruert utelukkende av metall for en solid konstruksjon, og leveres ferdig montert og kalibrert.

På grunn av sin lille størrelse kan Mini Delta også skrive ut veldig raskt. Du får utskriftshastigheter på opptil 150 mm per sekund, noe som betyr at du kan komme gjennom flere utskrifter på bare en kort økt.

Ønsker du å lære mer om 3D-utskrift?

Med modellene ovenfor bør du kunne finne noe for å komme i gang uansett budsjett. Å få tak i en skriver er imidlertid bare begynnelsen. Vet du hva du vil skrive ut? Hva med typen materialer som skal brukes til visse bygg?

Hvis du har mange spørsmål, ikke bekymre deg, vi kan hjelpe deg. For alt du trenger å vite som nybegynner, se ikke lenger enn vår ultimate guide til 3D-utskrift.

x