ChatGPT-abonnementer er stengt, men hvorfor og når åpner de igjen?

Viktige takeaways

  • ChatGPT-registreringer er for øyeblikket stengt på grunn av en økning i bruk etter OpenAIs nylige Dev Day-arrangement, noe som forårsaker belastning på serverne deres.
  • Det er ingen spesifikk tidsramme for når registreringer vil åpne igjen, noe som gjør at potensielle nye brukere er usikre på hvor lenge de må vente.
  • OpenAI jobber aktivt med å løse problemet og sikre en god brukeropplevelse, men nedleggelsen av abonnementer forårsaker misnøye blant eksisterende abonnenter.

Vil du registrere deg på ChatGPT? Vel, du er for sent ute.

  Topp 13 beste SolarMovie-alternativer for å se filmer online

OpenAI-sjef Sam Altman har offisielt avslørt at registreringer for det ledende generative AI-verktøyet er stengt – i det minste er det foreløpig. Men uten noen spesifikk tidsramme for når ChatGPT-registreringer vil gjenopptas, er det noens gjetning om hvor lenge potensielle nye brukere må vente.

Hvorfor er ChatGPT-registreringer stengt?

ChatGPT har opplevd en enorm økning i bruk siden OpenAIs ChatGPT Dev Day 6. november 2023.

OpenAI brukte utviklerdagen sin til å avsløre den siste runden med oppdateringer til ChatGPT, inkludert GPT-4 Turbo, en oppgradert LLM, og det nye tilpassede GPT-alternativet. Begge har vist seg umiddelbare treff hos eksisterende brukere, og med sosiale medier-feeder fulle av spennende ChatGPT-innhold, ønsker flere enn noen gang en del av AI-kaken.

  8 måter å fikse EFEAB30C NBA 2K17 feilkode på

Den plutselige økningen i brukere som utforsket de nye verktøyene og folk som begynte å bruke ChatGPT, ga en betydelig belastning på OpenAIs servere – noe som førte til at selskapet stengte abonnementene sine til situasjonen er under kontroll.

Når åpner ChatGPT-abonnementer igjen?

Foreløpig er det ingen offisiell informasjon om gjenåpning av ChatGPT-registrering. OpenAIs maskinvare har tatt hardt, og det er mer enn noen få eksisterende abonnenter som uttrykker misnøye med den avtagende tjenesten.

Langsommere behandlingstider, periodisk nedetid, strømbrudd og mer har sett en betydelig økning siden hendelsen 6. november. For de som raskt har integrert ChatGPT og generativ AI i arbeidsflyter og andre steder, føles enhver nedetid godt.

  Hvordan finne og søke etter bestemte butikkfronter i Amazon-appen

Til tross for at ChatGPT-abonnementer er stengt, vil det imidlertid ikke ta lang tid å åpne dem igjen. Hver dag ChatGPTs dører forblir stengt for nye brukere går tapt inntekt for OpenAI, og det er en situasjon ingen bedrift ønsker å være i – selv om problemet skyldes den enorme suksessen.

Hvis du vil være først i køen når ChatGPT-abonnementer gjenopptas, gå til ChatGPT-påmeldingssideskriv inn detaljene dine og vent på en e-post.

ChatGPT er et offer for sin egen suksess

Som sagt ovenfor, er det et problem enhver startup-gründer ønsker. Men når så mange mennesker har integrert eller kommer til å stole på tjenesten, er det like viktig å sikre stabiliteten og ytelsen til ChatGPT for eksisterende brukere som å få flere abonnenter.

Likevel vil det absolutt ikke være lenge til det endrer seg.