tipsbilk.net

De beste bærbare skriverne i 2023

De har kanskje ikke kraften til vanlige skrivere, men bærbare skrivere veier mer enn opp for det med mobilitet og bekvemmelighet. Forretningsfolk kan bruke en for utskrift mens du er på farten, og studenter eller lærere kan skrive ut oppgaver på eller utenfor campus.

Epson

En skriver spesielt utviklet for mobile profesjonelle er Epson Workforce WF-110. Den er kompakt og veier en imponerende lettvekt på 3,5 kg. Det er ikke mye mer trøbbel enn å bære de fleste bærbare datamaskiner og har et internt batteri som kan skrive ut opptil 50 sider per lading mens du er på farten.

Utskriftshastigheten er relativt lav når man går av batteriet, men det er tilstrekkelig for en så liten maskin. Dens 5 760 x 1 440 dpi er en god oppløsning for en bærbar skriver, og kvaliteten er utmerket, med hurtigtørkende pigmentert blekk som bidrar sterkt til den skarpe, klare teksten og levende farger.

Epson Workforce WF-110 mobil skriver

Best sammenlagt

$200 $330 Spar
$130

Epson Workforce WF-110 er kompakt, lett og perfekt for profesjonelle og studenter på farten. Det interne batteriet kan skrive ut opptil 50 ark på en enkelt lading, og utskriftskvaliteten er skarp og levende.

Fordeler

 • Wi-Fi Direct og Epson iPrint-appen for iOS og Android
 • Innebygd batteri forbedrer portabiliteten
 • Kan brukes med et eksternt batteri
 • Stemmeaktivert utskrift
 • 5G-kompatibel
 • Fungerer med Alexa og Google Assistant

Ulemper

 • 20-arks papirskuff
 • Lav utskriftshastighet

Canon

Canon Pixma TR150 er ansett som en utmerket bærbar skriver. Den er liten og kompakt, og sammen med dens lette vekt på 4,5 kg er den et enestående alternativ. Den er enkel å ha med seg i ryggsekken og ideell for de som trenger hyppig utskrift mens du er på farten.

Hastighetene er anstendige, mens fargegrafikk og fotokvalitet (opptil 8,5 x 11 tommer) etterligner mange førsteklasses mobile skrivere. Den har også en 1,44-tommers OLED-skjerm som er enkel å navigere. Det beste er at du får alt dette til en uslåelig pris, samtidig som blekkkostnadene også er ganske rimelige.

Canon PIXMA TR150 trådløs mobilskriver

Beste budsjett

$199 $250 Spar
$51

  6 grunner til å kjøpe iPhone direkte fra Apple

Den anerkjente Canon Pixma TR150 tilbyr kvalitet til en uslåelig verdi. Førsteklasses fargegrafikk og fotoutskrift på toppen av skarp, klar tekst gjør den til et favorittvalg for en bærbar skriver. Blekkkostnadene er også i en rimelig prisklasse.

Fordeler

 • Bredt utvalg av trådløse alternativer
 • Utskrifter av høy kvalitet
 • Lagringsbare maler
 • Intuitivt OLED-kontrollpanel
 • Enestående fotoutskrift

Ulemper

 • Batteri følger ikke med
 • Ved å legge til et internt batteri øker den annonserte vekten til 5,1 lbs
 • Relativt lav utskriftshastighet

Phomemo

En bærbar termisk skriver som Phomemo M02S Mini er en svært rimelig og kompakt enhet som du kan bruke til å skrive ut mange ting direkte fra telefonen, inkludert kvitteringer, notater, etiketter, lister og til og med bilder. Utskriften er imidlertid kun svart-hvitt, eller blå hvis du kjøper Phomemos spesielle termopapir.

Det er også et godt alternativ for barn. Den supersøte konvoluttdesignen er tiltalende, og barn kan skrive ut tegningene og grunnleggende grafikk for scrapbooking eller lage klebrige etiketter for håndverk.

Selv om den hevder å være i lommestørrelse, er det lite sannsynlig at du vil passe den inn i jeansene dine. Imidlertid er den ultrakompakt og lett og passer lett inn i en liten veske eller veske.

Phomemo M02S Mini Bluetooth-lommeskriver

Beste bærbare termiske skriver

Det bedårende designet og utvalget av farger gjør Phomemo M02S Mini til et tiltalende valg for barn. De kan få kreative og skrive ut tegninger eller klebrige etiketter. Men denne termiske skriveren er også et utmerket valg for voksne som ønsker å skrive ut blant annet kvitteringer og etiketter.

Fordeler

 • 300 x 300 dpi utskriftsoppløsning
 • Bunt med ulike papirruller tilgjengelig
 • iOS og Android-kompatibel
 • Budsjettvennlig
 • Et godt utvalg av farger å velge mellom

Ulemper

 • Den er termisk, så ingen fargeutskrift
 • Bruker proprietært papir

Canon

Selv om Canon Selphy CP1300 er litt tykkere enn andre fotoskrivere i Canon Selphy-serien, er den fortsatt bærbar og har fordelen av å skrive ut 6 x 4-tommers bilder.

I tillegg til å være godt priset, er det ikke behov for rotete blekk siden skriveren bruker fargesublimeringsteknologi. Denne teknologien bruker varme på et fargebelagt bånd for å produsere noen fantastiske bilder. Fargebilder har dybde og liv, med skarpe detaljer beholdt i høylys og skygger.

CP1300 kobles kun til trådløst med Wi-Fi Direct og Canons Selphy Photo Layout-app. Du kan også koble via USB til den bærbare datamaskinen eller kameraet og sette inn et minnekort direkte i skriveren.

  Hvilken er den beste regnskapsprogramvaren?

Canon SELPHY CP1300

Beste fotoskriver

$95 $130 Spar
$35

Hvis du trenger en bærbar fotoskriver som leverer 4 x 6-tommers bilder av høy kvalitet, er Canon Selphy CP1300 et klokt valg. Bildekvaliteten er enestående, og den bruker fargesublimeringsteknologi slik at du kan unngå tungvinte blekkpatroner.

Fordeler

 • 300 x 300 dpi maksimal oppløsning
 • En papirpakke er tilgjengelig
 • Bildets levetid er vurdert til 100 år
 • Farge LCD-skjerm

Ulemper

 • Trenger å kjøpe det valgfrie batteriet for å gjøre det virkelig bærbart
 • Ingen Bluetooth-tilkobling

Beste bærbare skriver og skanner: HP OfficeJet 250

HP

HP OfficeJet 250 tilbyr noen utmerkede førsteklasses funksjoner, inkludert en andre utbrettbar skuff for 600 x 600 dpi skanning og en farge LCD-berøringsskjerm. I tillegg kommer den med et stort, langvarig batteri som lades innen 90 minutter.

Utskriftshastigheten er også ganske bra for en bærbar blekkskriver. OfficeJet 250 skriver ut rundt ti sider per minutt og ser ikke ut til å skille mellom vekselstrøm eller batteristrøm. Utskriftskvaliteten er utmerket, med de lyse og livlige fargene på bilder, spesielt tiltalende.

Oppsettet er også enkelt, og HP Smart-appen gjør ting enkelt. Faktisk er appen så enkel å bruke at du kanskje til og med finner den å foretrekke fremfor skriverens berøringsskjerm.

HP OfficeJet 250 alt-i-ett bærbar skriver

Beste bærbare skriver/skanner-kombinasjon

$400 $490 Spar
$90

Som en alt-i-ett-skriver kommer HP OfficeJet 250 med en integrert skanner. Den har også et stort batteri med lang levetid. Til tross for disse kvalitetstilleggene forblir skriveren et bærbart alternativ. Utskriftskvaliteten er utmerket, spesielt hvis du ønsker å skrive ut fargefoto, som den kan gjøre i størrelser opp til 8 x 10 tommer.

Fordeler

 • Støtter en rekke papirstørrelser
 • Nøyaktig fargegjengivelse
 • Hurtigladet batteri
 • Automatisk dokumentmater
 • LCD berøringsskjerm
 • Integrert oppladbart batteri

FAQ

Spørsmål: Er bærbare skrivere verdt det?

Bærbare skrivere koster vanligvis mindre på forhånd enn tradisjonelle skrivere. De langsiktige driftskostnadene kan imidlertid være høyere, og utskriftskvalitet og hastighet er generelt bedre i en konvensjonell skriver. Det betyr ikke at bærbare skrivere tilbyr dårlig kvalitet, og hvis portabilitet er din primære bekymring, balanserer bekvemmeligheten ofte ut kvalitetsforskjellen.

Spørsmål: Trenger bærbare skrivere blekkpatroner?

Nei, ikke alle bærbare skrivere trenger blekkpatroner. Laserskrivere bruker pulverkassetter med tørre toner, som kan fungere billigere i det lange løp.

Zink-skrivere (null blekk) bruker en bestemt type papir med innebygde blekkkrystaller som eliminerer behovet for blekkpatroner. De er gode valg for utskrift av øyeblikkelige bilder, men er ikke laget for å skrive ut tekst.

I motsetning til dette er termiske skrivere egnet for utskrift av tekst og grunnleggende grafikk, men tilbyr ikke god fotoutskriftskvalitet.

Spørsmål: Er blekk- eller laserskrivere bedre?

Når det gjelder portabilitet, har blekkskrivere fordelen. De er vanligvis mindre, lettere og mer kompakte, noe som gjør dem mye mer egnet for bruk på farten. De krever også mindre juice, noe som betyr at du kan drive dem fra bærbare kilder, for eksempel en powerbank. Blekkskrivere skriver også ut mer levende bilder.

Laserskrivere er imidlertid mye raskere, spesielt når de skriver ut monokrom, og de produserer skarpere tekst. De er ideelle for viktige dokumenter på grunn av deres falme- og vannbestandige utskrifter.

Kostnadsmessig er laserskrivere generelt dyrere. Men siden laserskrivere bruker tørt tonerpulver i stedet for blekk, er driftskostnadene rimeligere.

Spørsmål: Trenger en bærbar skriver spesialpapir?

Bærbare Zink- og termoskrivere krever spesialpapir. Vanlige blekk- og laserskrivere er mer allsidige.

Spørsmål: Hvordan fungerer bærbare skrivere uten blekk uten blekk?

Blekkløse bærbare skrivere bruker ulike teknologier. Zink-skrivere bruker papir som har blitt innebygd med fargekrystaller. Skriveren varmer opp krystallene, noe som får dem til å heve seg og blandes sammen for å lage bilder.

Skrivere med fargesublimeringsteknologi bruker varme til å fordampe fargestoff fra et bånd til spesialbelagt papir. Termiske skrivere bruker også varme, som brukes til å brenne tekst og bilder på siden. De er utmerket for enkel tekst og grafikk, men brenning gir ikke farge.

Spørsmål: Kan termiske skrivere skrive ut i farger?

Termiske skrivere er vanligvis begrenset til svart-hvitt. Dette er ned til brenneteknikken de bruker til å skrive ut. Noen termiske trykkteknikker kan imidlertid gi litt farge. Spesialiserte termiske etikettskrivere bruker flere varmeelementer eller spesielle bånd med forskjellige fargede belegg, noe som gir en begrenset fargepalett.

Termooverføringsskrivere er et annet alternativ. De bruker oppvarmede bånd for å overføre farget voks til papiret. Imidlertid er de ganske uvanlige og har en tendens til å være ganske dyre.

x