tipsbilk.net

De beste hvite PC-dekslene i 2023

Sorte etuier ser bra ut, det er det ingen tvil om, men det er på tide å bryte formen med en iskaldt hvit etui. Det ser eksepsjonelt ut når du kaster inn litt RGB (men ikke for mye) og velger en sak som uforskammet viser frem din dyre GPU. Vi har samlet de beste hvite PC-dekslene som passer til enhver konstruksjon, enten du har en liten mini-ITX eller en massiv E-ATX.

Beste hvite PC-deksel generelt: HYTE Y60

HYTE

Når det kommer til funksjonalitet, design og estetikk, er det vanskelig å toppe hva HYTE Y60 selger. Den er ekspertdesignet for å vise frem de viktigste aspektene ved PC-byggingen din, dekket med en nydelig hvit finish.

HYTE Y60s tredelte panoramaglass ser ikke bare fantastisk ut, men det er også som å ha din helt egen miniutstilling. Komponenter som GPU, CPU, RGB, vifter og AIO er plassert foran og i midten, mens PSU, kabler, hovedkort og ekstra lagring er smart skjult av forkammeret på baksiden.

Med HYTE Y60 kan du gjerne gå med den tradisjonelle horisontale GPUen, men med det inkluderte PCIe 4.0 stigerøret og vertikalt GPU-feste kan du ha det stående høyt og stolt – inkludert halvhøyde PCIe-kort. Bare sørg for å dykke ned i de beste RGB-viftene, siden du trenger skikkelig kjøling for denne saken.

HYTE Y60

Best sammenlagt

Takket være en panoramautsikt med tre ruter gir HYTE Y60 deg muligheten til å vise frem dine hardt opptjente komponenter på en smakfull (og funksjonell) måte. Ved å kombinere den slående hvite finishen og suveren kabelhåndtering, er det et utrolig rent utseende som vil tiltrekke seg mye «åh» og «åh».

Fordeler

 • Som å ha din egen teknologiutstilling
 • Inkluderer et vertikalt GPU-feste og PCIe 4.0-stigekabel
 • Nydelig design og kabelhåndtering

Ulemper

 • Kan bli litt varm uten skikkelig avkjøling

Cooler Master

Hvis du er en som elsker en budsjett-PC-konstruksjon som er kompakt, er Cooler Master NR200 en sovende gigant. Det reduserer glansen til herdet glass og setter ytelse og funksjonalitet i sentrum.

Til tross for at Cooler Master NR200 er et mer kompakt hvitt deksel, gjør noen alvorlige tunge løft. Du kan passe inn GPU-er i full størrelse på opptil 330 mm i lengde og 156 mm i bredde, sammen med muligheten til å sette inn et vertikalt feste (som følger med NR200P-modellen, sammen med et stigerør.) Og likevel har den fortsatt plass til radiatorer opp til 280 mm på siden og 240 mm langs bunnen.

Med all den maskinvaren i en kompakt plass, høres det ut som det vil være en smerte å nå alt. Til det motsatte. hvert panel – topp, bunn og sider – kan tas av med minimal innsats takket være dens verktøyløse design.

Cooler Master NR200

Beste budsjett

$85 $110 Spar
$25

Cooler Master NR200 er et hvitt, kompakt PC-deksel som er romslig nok til å håndtere både store GPUer og radiatorer samtidig. Det beste av alt er at dens verktøyløse design lar deg raskt nå viktige komponenter uten å rive PC-en fra hverandre.

Fordeler

 • Stor luftstrøm for et kompakt etui
 • Støtter GPUer i full størrelse
 • 360-graders tilgjengelighet

Ulemper

 • Krever en SFX-strømforsyning

Thermaltake

Å bygge din egen PC er som en overgangsrite; delene du bruker ble valgt av deg. Og det er ingen bedre måte å forbedre den opplevelsen på enn med et tilpassbart hvitt PC-deksel som Thermaltake Core P6.

Thermaltake Core P6 oppnår dette ved å være modulær i design. Du får et sett med paneler, stativer, braketter og monteringsarrayer for å bygge det hvite PC-dekselet slik det passer deg. Du kan til og med velge å ha din GPU vertikal eller horisontal, takket være den ekstra GPU-støtten.

Det viktigste er at Thermaltake Core P6 ikke mangler luftstrøm. Du kan holde deg strengt til luftkjøling med støtte for 120 mm og 140 mm vifter eller bli flytende takket være støtten for 280 mm og 360 radiatorer. Vår guide om de beste AIO-kjølerne kan hjelpe deg der.

Thermaltake Core P6

Mest tilpassbare

$186 $200 Spar
$14

Thermaltake Core P6 tar tilpasning til neste nivå med sin modulære design. Det er i hovedsak to PC-er i én, med den ekstra fordelen av fantastisk luftstrøm og massevis av støtte for store vifter og radiatorer.

Fordeler

 • Modulær design og veggmonterbar
 • Stellar luftstrøm
 • Støtter ATX, micro ATX, mini ITX og SSI CEB

Ulemper

 • Tilpasning har en pris

Corsair

For de av dere som velger en mindre, men ikke kompakt, konstruksjon, faller Corsair Crystal 280X perfekt i Goldilocks-sonen. Den har ikke en haug med negativ plass, og den er heller ikke så liten at den vil hindre ytelsen eller strupe luftstrømmen.

Magien til Corsair Crystal 280X er i dens tokammerdesign. Kjernekomponentene dine er synlige for alle. Resten er plassert i et sekundært kammer, som i seg selv har nyttige funksjoner som to separate stasjonsbur, massevis av plass til kabler og et feste for PSU-en din. Med tre herdede glasspaneler ber det deg om å gå den ekstra milen med fargerik maskinvare, helt ned til RGB RAM.

Corsair Crystal 280X takler luftstrømmen eksepsjonelt godt, forutsatt at du utnytter den tilgjengelige plassen. Du kan ha hele seks 120 mm kjølevifter eller tre store 240 mm radiatorer eller til og med mikse og matche de to.

Corsair Crystal 280X

Beste layout

Corsair Crystal 280X presenterer et unikt svar på kabelhåndtering med inkludering av et andre kammer. Den er litt bredere, men fortsatt liten og romslig, og gir deg god plass til vifter, radiatorer og kraftige GPUer.

Fordeler

 • Interessant design med to kammer
 • Luftstrømmen er god, så lenge du får den med skikkelig kjøling
 • Perfekt balanse mellom størrelse og tilgjengelig plass

Ulemper

 • Alt det herdede glasset kan bli flekkete
 • Montering av sidepanelet er en smerte

Fraktal design

Det er noe vakkert med et deksel som lar deg bruke PC-byggingen din, spesielt hvis du velger avansert maskinvare. For å matche all den ekstra varmen som uunngåelig vil generere, Fractal design torrent er en mesterklasse i kjøling.

Fractal Design Torrent er et mye større hvitt PC-deksel sammenlignet med andre på listen vår, og med god grunn. Den har kjøling på toppnivå bare fra sine lagervifter alene, og bruker to 180 mm vifter foran, som du sjelden ser i disse dager. Enda bedre, du kan velge ekstra tykke AIO-er med radiatorer så store som 420 mm på forsiden eller bunnen (men ikke begge deler). Uansett ledes det mye luft rett gjennom til baksiden av saken.

For å pakke en bue på Fractal Design Torrent, vil du være glad for å vite at den ikke sparer på kabelhåndtering. Det er litt stramt langs siden, men Fractal Design inkluderer ruteklips med kabelstropper. Du finner også fire 2,5-tommers stasjoner og to 3,5-tommers stasjoner.

Fractal design torrent

Beste E-ATX

Fractal Design Torrent er ikke bare et smakfullt kunstverk, men har suveren kjøling designet for å holde din svært dyre avanserte maskinvare kjølig. De fem inkluderte viftene er en flott start, men du kan også forgrene deg til store 420 mm radiatorer.

Fordeler

 • Støtter E-ATX, samt SSI-EEB og SSI-CEB
 • Fenomenal luftstrøm
 • Smakfullt design

Ulemper

 • Vifter blir høye ved høyere hastigheter

FAQ

Spørsmål: Hvordan rengjør og vedlikeholder jeg det hvite PC-dekselet mitt?

Enten dekselet ditt er hvitt, svart eller flerfarget, er rengjøring av en hvit PC-veske ikke forskjellig fra normen. Du skaffer deg en mikrofiberklut til utsiden og en elektrisk støvsuger (eller trykkluft) for å blåse bort eventuelt støv fra innsiden. Komponentene vil kreve en mye finere berøring, for eksempel en myk tannbørste. Hvis det er første gang, har vi en super nyttig guide for hvordan du rengjør din stasjonære PC.

Spørsmål: Vil et hvitt PC-deksel bli gult over tid?

Det varierer avhengig av materialet til den hvite saken, samt kvaliteten. Hvis den hvite finishen er malt over metall, kan du være trygg på at den aldri blir gul; men hvis det er plast, er det mulig. Varme er døden til et hvitt PC-deksel, så hold det unna sol og røyk og hold en kjølig romtemperatur.

Spørsmål: Er det lettere å se støv på en hvit PC-veske?

Når støv er mørkt, ja, det er lettere å se støvet på et hvitt PC-deksel på grunn av kontrasten, spesielt når det begynner å samle seg, men ikke så mye sammenlignet med et svart etui. Det du imidlertid vil legge merke til mest på et hvitt etui er ikke støvet, men alle ripene og ripene det vil samle seg over tid.

  Se lovlig offentlig informasjon for en 3rd Degree Connection på LinkedIn
x