tipsbilk.net

De beste nettbrettene for å ta notater i 2023

Å skrive på papir er gøy, men notatbøker har ikke lang levetid og er utsatt for flekker og rive. De beste nettbrettene for å ta notater hjelper deg med å holde alt organisert og trygt, noe som er avgjørende for alle, fra studenter til profesjonelle.

Microsoft

Microsoft Surface Pro 9 er vårt favorittnettbrett for notater. Det er et allsidig nettbrett som du kan konvertere til en 2-i-1-enhet ved å kjøpe Signature Keyboard. Den er også kompatibel med den utmerkede Slim Pen 2 for et komplett notatoppsett.

Den livlige, skarpe skjermen er en 13-tommers PixelSense-berøringsskjerm som er responsiv og nøyaktig. Denne modellen har en rask Intel Evo i5-prosessor, 8 GB RAM og 256 GB SSD-lagring. Dette er solide spesifikasjoner for notatere, men kraftigere alternativer er tilgjengelige med mer betydelige prislapper, hvis du foretrekker det.

Et annet alternativ er Microsoft SQ3-modellen, som tilbyr kontinuerlig 5G-tilkobling og ekstra lang batterilevetid.

Microsoft Surface Pro 9

Best sammenlagt

$793 $1100 Spar
$307

Microsoft Surface Pro 9 er et allsidig valg hvis du vil ha et nettbrett du kan konvertere til en bærbar PC. Den har en oppslukende og responsiv berøringsskjerm og rikelig med kraft for seriøse notater. Med sin enestående batterilevetid og Full HD-webkamera har fagfolk og studenter alt de trenger.

Fordeler

 • Solid stativ
 • Slank og lett
 • Hele dagen batterilevetid
 • Utmerket webkamera
 • 120Hz oppdateringsfrekvens for jevn rulling og skriving

Ulemper

 • Tastaturet og pekepennen selges separat
 • Ikke mye av en oppgradering på Surface Pro 8
 • Begrensede porter

Lenovo

Med subtile oppgraderinger på forrige iterasjon, Lenovo Tab P11 2nd Gen tilbyr en forbedret prosessor og en bedre skjerm. Det er også fantastisk verdi, men du kan vurdere dette nettbrettet pluss penn og tastatur som det ultimate røverkjøpet.

Den 11,5-tommers berøringsskjermen har god plass til å skrive notater og leverer nøyaktige farger med et høyt kontrastforhold som bidrar til skarp, fet tekst. Skjermen har også en oppdateringsfrekvens på 120 Hz for jevn rulling og flytende notater.

Du kan dele skjermen når du jobber med to forskjellige applikasjoner, og batterilevetiden er god for en hel dag. 4 GB RAM og 128 GB SSD-lagring kan være bedre, men det er tilstrekkelig for viktige notatapper som OneNote og Squid.

Lenovo Tab P11 2nd Gen

Beste budsjett

$219 $290 Spar
$71

Hvis du vil ha et nettbrett for å ta notater på den rimeligere siden, bør du vurdere Lenovo Tab P11 2nd Gen. Den oppdateres på forrige generasjon med en raskere prosessor og en skjerm som passer bedre for en seriøs notatskriver.

Fordeler

 • God batterilevetid
 • Stor og skarp skjerm for notater
 • Gode ​​høyttalere
 • Bunter tilgjengelig med penn og tastatur
 • Rimelig
  9 bokklubber på nett for de beste leseanbefalingene

Ulemper

 • Middels kameraer
 • Ikke designet for tung multitasking

Justin Duino / MakeUseOf

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra rettferdiggjør fullt ut premiumprisen med sine nyeste og beste funksjoner som holder konkurrentene i sjakk. Som en bonus vil notattakere og artister bli seriøst imponert over den medfølgende S-Pen-pennen som til og med slår Apple Pencil for ventetid.

Denne modellen har 12 GB RAM og 512 GB SSD-lagringskapasitet med en Snapdragon 8 Gen 2-brikke, og du kan doble lagringen hvis du trenger det. Den 14,6-tommers AMOLED-skjermen er enorm, og du vil like å se medieinnhold og beundre bildene dine når du ikke skriver notater.

For å toppe det, kan du nyte notater på stranden eller ved bassenget uten bekymringer, takket være dette nettbrettets solide støv- og vannbestandighet.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Best med pekepenn

Som den heftige prislappen kan tilsi, er Samsung Galaxy Tab S9 Ultra litt av et beist. Med en enorm 14,6-tommers berøringsskjerm som viser blendende bilder og en S-Pen-penn som holder konkurrentene i sjakk, er det et nettbrett for multitasking-notattakere som trenger litt kraft.

Fordeler

 • God produktivitetsprogramvare
 • IP68-klassifisering
 • Nøyaktig og responsiv S-Pen stylus inkludert
 • Rask ytelse
 • Fantastisk skjerm

Ulemper

 • Dyrt
 • Størrelsen gjør den mindre bærbar enn andre alternativer

eple

Selv om iPad Air 5th Gen ikke tilbyr den mest kraften en iPad kan, leverer den mye for notater og balanserer verdi og ytelse. 5. generasjon er drevet av den mektige Apple M1-brikken og har 256 GB lagringsplass. Hvis du ikke trenger så mye som dette, kan du spare noen kroner til med 64GB-alternativet. Hvis det er enda mer kraft du trenger for oppgaver utover å ta notater, kan du velge den enda mektigere M2-drevne iPad Pro.

Batteriet gir en hel dag med strøm, og nettbrettet er lett å transportere på grunn av det slanke og lette bygget. Du får også alternativer for kun Wi-Fi eller Wi-Fi pluss mobildata, som lar deg jobbe og redigere mens du pendler til og fra skolen eller kontoret.

iPad Air 5th Gen

Beste iPad

$650 $750 Spar
$100

iPad Air 5th Gen tilbyr en utmerket balanse mellom kostnad og ytelse og drives av den kraftige M1-brikken. Med god batterilevetid, enkel portabilitet og alternativer for Wi-Fi og mobildata er det et utmerket valg for å ta notater for studenter og profesjonelle.

Fordeler

 • Wi-Fi 6-støtte
 • Bra kamera og 4K video
 • Flytende Retina-skjerm
 • Valg av fem farger
 • Kompatibel med Apple Pencil 2nd Gen USB-C

Ulemper

 • Apple Pencil følger ikke med
 • 60Hz panel
  Demp Zoom-møtedeltakere, lyd og mikrofon

Kris Henges / MakeUseOf

Selv om det er vanskelig å få plass til et nettbrett i en jeanslomme foran, er iPad Mini 6th Gen mer kompakt enn vanlige nettbrett og vil passe inn i mange innvendige jakkelommer. Det er også en av de tynneste og letteste nettbrettene du kan kjøpe. Men ikke la størrelsen sette deg av; iPad Mini har fortsatt en kraft med sin A15 Bionic-brikke.

Den er kompatibel med Apple Pencil Gen 2 USB-C-pennen for noe av den beste presisjonen en pekepenn kan tilby, og det er et enormt utvalg av notatapper du kan laste ned og bruke fra Apple Store. Og selv om det ikke er så lenge som større iPad-er, er batterilevetiden fortsatt en heldags affære med minst seks timers strøm for å komme deg gjennom dagen.

iPad Mini 6. generasjon

Mest bærbare

$400 $500 Spar
$100

6. generasjon av iPad Mini er et av de mest kompakte og letteste nettbrettene du kan finne. Den er også tilgjengelig til en lavere pris enn iPad-er i vanlig størrelse. Imidlertid er det fortsatt en kraftig liten maskin og er et utmerket valg for notater som søker et kompakt alternativ.

Fordeler

 • 256 GB og 64 GB lagringsmuligheter
 • 8,3-tommers Liquid Retina-skjerm
 • Wi-Fi 6-støtte med Wi-Fi + mobilalternativ
 • Bra 12MP kamera med 4K videoopptak

Ulemper

 • Apple Pencil selges separat
 • Batterilevetiden samsvarer ikke med iPad Air eller iPad Pro

FAQ

Spørsmål: Hva skal jeg se etter i en nettbrett for å ta notater?

Hvis det valgte nettbrettet for notat ikke kommer med en pekepenn, sørg for at den er kompatibel med en generisk pekepenn. En pekepenn gir deg en rask og pålitelig måte å ta opp notater og skissere ideer for fremtidig referanse mens du er på farten. For den beste opplevelsen er det beste alternativet å velge et nettbrett som kommer med førsteparts stylusstøtte, siden disse pennene vanligvis har et vell av funksjoner som kompletterer nettbrettet perfekt.

Operativsystemet, Android eller iOS, er begge gode alternativer for nettbrett for å ta notater siden du finner en rekke utmerkede apper for notater i Google Play Store eller Apple App Store. Du vil sannsynligvis også trenge et nettbrett med solid batterilevetid for å sikre at det ikke går tom for juice mens du skriver bort.

  11 beste online WebM til MP4-konverteringsverktøy

Spørsmål: Trenger jeg en Apple Pencil for å ta notater på en iPad?

Det er unødvendig å bruke Apple Pencil med en iPad. Selv om det vil gi deg den absolutt beste ytelsen, spesielt hvis du er en artist eller en seriøs notatskriver, er Apple Pencil dyr.

Den gode nyheten er at det finnes mange Apple Pencil-alternativer som passer alle budsjetter. Disse inkluderer sofistikerte alternativer med trykk- og tiltfølsomhet eller håndflateavvisning til grunnleggende kapasitive alternativer som fungerer på enhver berøringsskjerm.

Spørsmål: Hva er noen av de beste appene for å ta notater på Android?

Det finnes et stort utvalg av kvalitetsnotatapper for Android, og noen lar deg til og med skrive notater direkte på Android-enhetens startskjerm. Noen utmerkede alternativer fra Google, for eksempel Google Docs og Google Keep, er gratis. Andre fremtredende valg, som Microsoft OneNote, tilbyr gratis alternativer og abonnementer med tilleggsfunksjoner. Hvis du går på skolen, kan det være lurt å vurdere en av disse notatappene for elever.

Spørsmål: Hva er noen av de beste appene for å ta notater på iOS?

Apple Notes tilbyr den beste integrasjonen med iOS, spesielt fordi det er gratis og enkelt synkroniseres på tvers av alle Apple-enhetene dine.

Det er imidlertid ikke den eneste gode appen for iOS. Det er mange andre alternativer, og de beste håndskriftappene for å ta notater på iOS har en tendens til også å ha Android- og skrivebordsversjoner, slik at du enkelt kan synkronisere og lagre notatene dine på flere plattformer og enheter.

Spørsmål: Hvordan kobler jeg pekepennen til nettbrettet?

Hvis det er en Bluetooth-penn, er sammenkoblingen enkel. De nøyaktige trinnene kan variere fra enhet til enhet, men hvis du har et Android-nettbrett, må du først kontrollere at Bluetooth er på. Åpne deretter Innstillinger-appen og naviger til «Bluetooth.» Sett pennen i sammenkoblingsmodus, som vanligvis innebærer å holde nede en knapp og vente på en LED-indikator eller et hørbart pip. Gå tilbake til Bluetooth-innstillingene, hvor du skal finne pennens navn. Trykk for å pare pekepennen med nettbrettet.

Hvis du har en iPad, følg de samme instruksjonene som for Android. Men hvis du har en førstegenerasjons Apple Pencil, kobler du den til iPad-en med Lightning-kabelen og følger instruksjonene. Med en 2nd-generasjons Apple Pencil kan du pare den automatisk ved å feste pekepennen til iPad ved hjelp av de innebygde magnetene. Noen tredjeparts Apple Pencil-alternativer, som Logitech Crayon, pares også automatisk med mange iPad-er, men sjekk for kompatibilitet med modellen din.

Hvis du har en passiv pekepenn, vil den ikke kreve noen form for sammenkobling eller tilkobling og vil fungere på hvilken som helst berøringsskjerm.

x