tipsbilk.net

De beste nettbrettene for spill

Spillnettbrett har kommet med stormskritt de siste årene, og noen har til og med gitt spillbærbare datamaskiner en sjanse for pengene. De er kompakte og lette, og er et enda mer transportabelt alternativ for spill på farten.

ASUS

Hvis du ikke ønsker å slå rundt bushen og bare ønsker å få tak i det beste spillnettbrettet du kan kjøpe for penger, er ASUS ROG Flow Z13 Gaming Laptop et absolutt beist.

Dette er en hybrid kombinasjon av nettbrett og bærbar datamaskin som kan skilte med en stor 13,4-tommers skjerm og drives av en Intel Core i9-13900H-prosessor. Den kjører på Windows 11 og tilbyr langt flere muligheter for spill enn noe annet nettbrett på listen vår.

Den høye prisen kan sette den utenfor rekkevidden for noen kjøpere, og den er litt mer heftig enn noen av alternativene. Når det gjelder prosesseringshastighet og ren spillytelse, er dette det nærmeste du sannsynligvis kommer PC-kvalitet på et spillnettbrett.

ASUS ROG Flow Z13 gaming bærbar PC

Beste nettbrett for spill

$1600 $1750 Spar
$150

Med 16 GB RAM, en enorm 13,4-tommers skjerm og dens hybridfunksjonalitet, er ASUS ROG Flow Z13 et av de kraftigste spillnettbrettene man kan kjøpe for penger.

Fordeler

 • Nettbrett og bærbar PC hybrid
 • Stor skjerm
 • 16 GB RAM
 • Kan brukes med en spillkontroller

eple

Med sin A14 bioniske brikke og store 10,9-tommers Liquid Retina Display, er Apple iPad (10. generasjon) et godt valg for et mobilt spillnettbrett.

Den kraftige prosessoren gir jevn ytelse, takket være sin 6-kjerners CPU og 4-kjerners GPU, mens dens 2360 x 1640 høyoppløselige skjerm med True Tone-teknologi leverer skarpe bilder med livlige farger.

Den kjører på den nyeste versjonen av iPadOS og gir tilgang til et stort bibliotek med spill på App Store, inkludert de som er optimert for iPad. I tillegg gir kompatibiliteten med Apple Pencil og Magic Keyboard Folio enda mer allsidighet.

Apple iPad 10

Beste iPad for gaming

$350 $450 Spar
$100

Med forbedringer over hele linja sammenlignet med tidligere generasjoner, inkludert en raskere og jevnere ytelse, er Apple iPad 10 en flott måte å nyte spill på farten.

  8 Beste Squad Server Hosting Providers i 2023

Fordeler

 • Forbedret ytelse
 • Stor, levende skjerm
 • Imponerende høyttalerlyd
 • 5G-tilkobling

Ulemper

 • Dyrere enn forrige generasjon
 • Ikke den beste sikten under solrike forhold

Samsung

Et solid mellomtonealternativ for mindre krevende nettbrettspilling, Samsung Galaxy Tab A8 er et rimelig og verdig alternativ for de fleste, spesielt de som allerede er i Samsungs økosystem.

Den har en 10,5-tommers LCD-skjerm med en 1920 x 1200 skjerm, og har et langvarig batteri på 7040 mAh, noe som gjør den egnet for lengre spilløkter.

Med muligheten til å få opptil 128 GB innebygd lagring og utvidbart minne via microSD-kort, er dette kompakte og lette nettbrettet ideelt for uformelle spillere. I tillegg, med tilgang til Samsung Kids, gir den også mye moro for yngre spillere.

Samsung Galaxy Tab A8

Beste spillnettbrett i mellomklassen

$179 $280 Spar
$101

Samsung Galaxy Tab A8 er et nettbrett som tilbyr en helhetlig opplevelse til en rimelig pris. Den har en stor 10,5-tommers LCD-skjerm med høy oppløsning og et bredt sideforhold, noe som gjør den ideell for å se filmer, spille spill og surfe på nettet.

Fordeler

 • Flott for uformell spilling
 • Et rimeligere alternativ
 • Gir en jevn ytelse
 • Stort og levende display

Ulemper

 • Ikke egnet for mer krevende titler

Amazon

Hvis du er på jakt etter et budsjett-priset nettbrett som også er i stand til å gi deg din spillløsning, er Amazon Fire HD 10 et alternativ som definitivt er verdt din oppmerksomhet.

Den er utstyrt med en livlig 10,1-tommers Full-HD-skjerm og huser en robust åttekjerneprosessor under panseret, som gir en imponerende jevn og forsinkelsesfri ytelse, spesielt for prisen.

Naturligvis bør du ikke forvente å bli sittende fast i noen AAA-titler på dette. Men den er ideell for mobilspilling og gir tilgang til Amazons bibliotek med spilltitler, så du vil aldri slite med å finne noe å spille.

Amazon Fire HD 10-nettbrett

Beste budsjettnettbrett for spill

$80 $140 Spar
$60

Amazon Fire HD 10 Tablet er det mest verdifulle spillnettbrettet for budsjettkjøpere, og tilbyr mye funksjonalitet og innhold for Amazon-entusiaster. Den skarpe 10,1-tommers skjermen og jevne ytelsen gjør den til en ideell måte å nyte mobilspilling uten å tømme banken.

  Hvordan bruke Bing AI med ChatGPT (og hvorfor)

Fordeler

 • Rimelig
 • Lett og bærbar
 • Tilgang til Amazon Fire-spillinnhold
 • Fungerer også som en Alexa-smartskjerm

Ulemper

 • Ikke bra for ikke-Amazon-relatert innhold

eple

Med en mindre 8,3-tommers Liquid Retina-skjerm er Apple iPad Mini (6th Gen) en liten enhet sammenlignet med de fleste andre nettbrett. Men med det samme A15-brikkesettet som iPhone 13 Pro under panseret, er den både kraftig og effektiv for størrelsen.

iPad Mini (6th Gen) kan enkelt legges ned i en veske eller ryggsekk, og fordi den veier bare 0,65 pund, er den lett å bære med seg, noe som gjør spilling på farten praktisk og problemfri.

Dens 5G-kapasitet betyr at den kan støtte online flerspillerspill. Og tilgang til Apple Arcade, så vel som App Stores enorme bibliotek med spill, betyr at det ikke er mangel på kompatible titler å glede seg over.

Apple iPad Mini 6. generasjon

Beste små nettbrett for spill

$400 $500 Spar
$100

Liten nok til å passe komfortabelt i enhver veske eller ryggsekk, Apple iPad Mini 6th Generation gjør bærbar spilling til en lek. Og med sin A15 Bionic Chip og HD-skjerm, vil du nyte god ytelse for alle dine spillfavoritter.

Fordeler

 • Kompakt, bærbar design
 • Kompatibel med Apple Arcade
 • God batterilevetid
 • Utmerket ytelse

Ulemper

 • Mindre skjerm passer kanskje ikke alle

FAQ

Spørsmål: Er et nettbrett bra for spill generelt?

Selv om det ikke kan matche prosessorkraften til en høyytelses spill-PC, kan et nettbrett gi mye glede som en mer bærbar spillplattform. Med større skjermer og større batterier enn smarttelefoner, er de et mye mer troverdig alternativ for mobilspilling. Og med et avansert spillnettbrett kan du glede deg over flere førsteklasses titler mens du er på farten.

  4 verktøy for å kjøre SEO A/B-testeksperimenter

Spørsmål: Er et Android-nettbrett eller et Apple-nettbrett bra for spill?

Uansett hvilken type spillnettbrett du er ute etter, finner du et utvalg av utmerkede Android- og Apple-alternativer. Apples tilbud har en tendens til å ha en fordel når det kommer til rå ytelse, kraft og holdbarhet. De gir også tilgang til iOS-eksklusive spill. Android-nettbrett er imidlertid generelt rimeligere, med bedre tilgang og kompatibilitet med tredjepartsapplikasjoner og maskinvare.

Spørsmål: Er et nettbrett bedre enn en telefon for spill?

Generelt ja. Nettbrett har en tendens til å ha kraftigere GPUer og er derfor i stand til å levere en jevnere ytelse med forbedret grafikk. I tillegg, med større skjermer enn smarttelefoner, gir de bedre visuell klarhet og berøringsskjermkontroll.

Spørsmål: Kan et nettbrett erstatte en bærbar PC for spill?

Generelt sett tilbyr bærbare datamaskiner mer når det gjelder funksjonalitet enn de fleste nettbrett, på grunn av deres økte prosessorkraft og lagringskapasitet. Men de siste årene har nettbrett blitt mer sofistikert, noe som lukker gapet mellom seg selv og bærbare datamaskiner betraktelig.

Spørsmål: Hvor mye RAM bør et nettbrett ha?

8 GB RAM er et godt utgangspunkt for et spillnettbrett for de fleste spill. Større, mer krevende titler kan kreve en bump opp til rundt 16 GB for at du skal få fordelen av hele opplevelsen. For mer uformelle spill og mindre krevende titler kan du imidlertid oppleve at et nettbrett med mellom 4-6 GB RAM kan være tilstrekkelig.

Spørsmål: Trenger jeg et SD-kortspor for å lagre spill på et nettbrett?

Ikke nødvendigvis, siden de fleste nettbrett vil gi intern lagring for spillene og dataene dine. SD-kort er imidlertid svært nyttige for å overføre data og for å øke mengden tilgjengelig lagring, slik at du kan installere mer krevende titler.

Spørsmål: Bør jeg kjøpe et 128 GB eller 256 GB nettbrett for spill?

256 GB ville være det bedre alternativet for spill, forutsatt at du ikke finner prisen på et 256 GB-nettbrett uoverkommelig. Hvis du planlegger å unne deg spilling mens du er på farten, trenger du sannsynligvis ekstra lagringsplass for å installere favorittspillene dine.

x