tipsbilk.net

De beste reiseadaptere i 2023

Enten du trenger den bærbare datamaskinen til jobben, kameraet for å knipse tidløse minner, eller smarttelefonen for navigasjon og andre apper, er en reiseadapter et viktig tilbehør som er lett å glemme. Her er de beste reiseadapterne som er tilgjengelige for kjøp i dag.

Bestek

De Bestek International Power Adapter er et utmerket valg for reisende fordi den gir 220 til 110V nedtrapping for alle nasjoner til nordamerikansk spenning. Med sine fem inkluderte internasjonale adaptere (type G, D, M, AU og USA), lar den også brukere fra USA og Canada strømme og lade gadgetene sine i over 160 land over hele verden.

Adapterens tre AC-uttak og fire USB-porter muliggjør samtidig strøm til opptil syv enheter. Mens wattgrensen er 250W, overholder adapteren internasjonale sikkerhetsstandarder og er TUV SUD-listet og NRTL-sikkerhetstestet. Den har integrert overstrøm-, overtemperatur-, overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelse for å beskytte enhetene dine og er konstruert av brannhemmende materialer.

Bestek International Power Adapter og Voltage Converter

Best sammenlagt

$40 $50 Spar
$10

Bestek International Power Adapter er en allsidig, kompakt strømskinne som tilbyr spenningskonvertering i over 160 land. Med tre AC-uttak, fire USB-porter og innebygde sikkerhetsfunksjoner, gir den bekvemmelighet og beskyttelse for å drive flere enheter samtidig som den overholder internasjonale sikkerhetsstandarder.

Fordeler

 • Dekker over 160 land
 • TUV SUD listet og NRTL sikkerhetstestet
 • Kompakte dimensjoner
 • Tre AC-uttak og fem adaptere

Ulemper

 • 250W grense
 • Ingen USB-C-port
 • Høy vifte

OREI

Hvis du leter etter et mer budsjettvennlig alternativ og enhetene dine har dobbel spenning, er OREI Full European Travel Adapter Set perfekt for å holde ladet på europeiske eskapader. Dette settet inkluderer tre pluggadaptere som dekker kontinentet, inkludert Storbritannia og Irland. Det finnes også alternativer i denne serien for forskjellige andre destinasjoner.

Med ultrakompakte dimensjoner vil du knapt legge merke til dem i bagasjen. De er også ultralette og kommer i tre forskjellige farger for enkel identifikasjon. Adapterne har doble innganger; én inngang på baksiden aksepterer standard nordamerikanske 2/3-pinners flatpinners (inkludert polariserte), mens de også har dedikerte spor på bunnen for amerikanske 2-pinners plugger. Med en maksimal belastning på 10A/250V gir de også rikelig med strøm til enhetene dine.

  Omdiriger ikke-www til www eller www til ikke-www

OREI komplett europeiske reiseadaptersett

Rimeligst

OREI Full European Travel Adapter Set er et budsjettvennlig alternativ for reisende med enheter med dobbel spenning. Den tilbyr tre pluggadaptere som dekker hele Europa, inkludert Storbritannia og Irland. Med sin kompakte størrelse, lette design og samsvar med sikkerhetsstandarder, sikrer dette settet enkel og pålitelig kraft på dine eventyr.

Fordeler

 • Budsjettvennlig
 • Dekker hele Europa
 • Lett og kompakt
 • Har CE-sertifisering og overholder RoHS-standarder

Ulemper

 • Utviklet kun for enheter med to spenninger
 • Ingen USB-porter

FOVAL

FOVAL Power Voltage Converter og Adapter har en 100-240V, 50/60Hz nedtrappingsomformer som lar nordamerikanere bruke elektronikken sin i over 160 land uten bekymringer. Med en EU-strømkabel og fire internasjonale adaptere er den perfekt for reiser til Europa, Australia, Asia og mange afrikanske land.

Med to AC-uttak for amerikanske plugger og fire USB-porter, muliggjør denne adapteren samtidig strøm til flere enheter. Sikkerhet er også en topp prioritet. Adapteren har ulike beskyttelsesfunksjoner, inkludert beskyttelse mot overoppheting og kortslutning, en automatisk avstengningsmekanisme for overspenningsbeskyttelse og en vifte som aktiveres når adapteren når 105 grader Fahrenheit.

FOVAL Power Voltage Converter og Adapter

Best med spenningsomformer

$34 $43 Spar
$9

FOVAL Power Voltage Converter og Adapter er en allsidig reisefølge som lar nordamerikanere bruke elektronikken sin i over 160 land. Med flere beskyttelsesfunksjoner og muligheten til å drive opptil seks enheter samtidig, sikrer den en trygg og praktisk opplevelse i utlandet.

Fordeler

 • CE, FCC og RoHS sertifisert
 • Bred dekning
 • Flere uttak og porter
 • Step-down spenningsomformer

Ulemper

 • 230W kapasitet
 • Viften kan bli litt høy
 • Ingen USB-C

Conair

Conair Universal Travel Adapter er en kompakt og rimelig alt-i-ett-reiseplugg som tilbyr et omfattende utvalg av pluggtyper fra hele verden. Den dekker de 3-trådete pinnene som finnes i Storbritannia, Irland og deler av Afrika, samt de flate bladene som brukes i Nord- og Sør-Amerika.

I tillegg har den plass til de vinklede bladene som vanligvis brukes i Kina, Australia og New Zealand, sammen med de runde utstikkerne som finnes i Kontinental-Europa, Midtøsten og andre asiatiske destinasjoner. Med en slik allsidighet sikrer den sømløs tilkobling uansett hvor du reiser.

Den har også en USB-A-ladeport, slik at du enkelt kan strømme små enheter under ferien. I tillegg har den integrert overspenningsbeskyttelse og et EMI/RFI-strømlinjefilter, som effektivt skjermer dingsene dine mot potensiell skade forårsaket av strømsvingninger.

Conair Universal reiseadapter

  JBuds Mini er laget for personer med små ører

Mest brukervennlig

$19 $25 Spar
$6

Conair Universal Travel Adapter er en kompakt og allsidig alt-i-ett-løsning for strøm og lading av enheter mens du reiser. Den støtter et bredt spekter av pluggtyper over hele verden og tilbyr integrert overspenningsvern og sikkerhetsskodder for ekstra bekvemmelighet og enhetsbeskyttelse.

Fordeler

 • Reisepose inkludert
 • Integrerte sikkerhetsfunksjoner
 • Bred dekning

Ulemper

 • Enkel USB-port
 • Litt klumpete

Key Power

Denne allsidige adapteren tilbyr trinn-ned konvertering, slik at du enkelt kan bruke dine amerikanske enheter i utallige land over hele verden. EU-strømledningen og fire forskjellige adaptere dekker et bredt spekter av land, noe som gjør den egnet for ulike reisemål.

Hva setter Key Power Voltage Converter & International Travel Adapter bortsett fra dens forbedrede kompatibilitet med moderne smartenheter. Den har en USB-C for strømforsyning og tre USB-A-porter. Enten du trenger å lade smarttelefonen, nettbrettet eller andre USB-drevne gadgets, gir denne adapteren.

Den har også flere beskyttelsesfunksjoner, som beskyttelse mot overstrøm, overtemperatur, kortslutning og overbelastning. Disse sørger for sikker lading av enhetene dine og gir trygghet under reisen. I tillegg er USB-utgangene fullstendig isolert fra vekselstrøm, og tilbyr et ekstra lag med sikkerhet.

Key Power Voltage Converter & International Travel Adapter

Mest allsidig

$41 $49 Spar
$8

Key Power reiseadapter er et utmerket valg for internasjonale reisende som søker en allsidig, sikker ladeløsning. Dens spenningsomformer, omfattende landdekning og sikkerhetsfunksjoner sikrer sømløs lading og trygghet.

Fordeler

 • Steg ned spenningskonvertering
 • Strømforsyning USB-C og tre USB-A-porter
 • Isolerte USB-utganger og andre sikkerhetsfunksjoner
 • EU-strømledning og fire forskjellige adaptere

FAQ

Spørsmål: Hva er en universell reiseadapter?

En universell reiseadapter er en enhet som lar deg koble enhetene dine til en stikkontakt uansett hvor du er i verden. Du vil sannsynligvis trenge en når du reiser til utlandet fordi vegguttak over hele verden kommer i forskjellige former og størrelser. Du kobler ganske enkelt enheten til adapteren og deretter adapteren til den lokale stikkontakten.

Spørsmål: Når trenger jeg en reiseadapter?

Du vil sannsynligvis trenge en reiseadapter når du reiser til utlandet. For nordamerikanere trenger du ikke en når du besøker hverandre (USA, Canada og Mexico) eller noe sentralamerikansk land, inkludert Guatemala, Costa Rica og El Salvador.

  Topp 21 beste alternativer til Adobe InDesign

Noen søramerikanske land, inkludert Colombia og Venezuela, bruker også samme pluggtype som Nord-Amerika. Og hvis du reiser til Karibia, har de fleste større øyer der også samme utsalgssted, inkludert Jamaica, Puerto Rico og Den dominikanske republikk.

En reise til et hvilket som helst annet kontinent vil imidlertid kreve en reiseadapter, og avhengig av enheten din kan det hende du også trenger en med en spenningskonverteringsfunksjon.

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom en reiseadapter og en omformer?

Adaptere og omformere antas ofte å være de samme. Imidlertid er de forskjellige verktøy, og de gjør forskjellige jobber.

En reiseadapter er noe du kobler enheten til for å fysisk endre formen på enhetens plugg. Dette gjør at du kan montere enheten i vegguttak over hele verden.

En reiseadapter endrer imidlertid ikke spenningen. Mens de fleste moderne enheter nå er multi-spenning, hvis du har en eldre enhet, trenger du en omformer for å matche den til spenningen i landet du reiser. Det finnes step-up og step-down omformere for å øke eller redusere spenningen, eller du kan velge en automatisk omformer for å oppdage og justere spenningen etter behov.

Spørsmål: Hvilke adaptere trenger jeg for europeiske reiser?

Når du besøker de fleste europeiske land, trenger du en type C-adapter. Denne adapteren har to runde utstikkere, og du kan bruke dem i de fleste europeiske land. Men hvis du planlegger å besøke Storbritannia eller Irland, trenger du type-G-adapteren med de tre rektangulære utstikkerne. Du trenger den samme adapteren for Malta og Kypros også.

Spørsmål: Trenger jeg en spenningsomformer for å lade enhetene mine i utlandet?

Dette avhenger av om du har en- eller dobbelspenningsenheter. De fleste moderne enheter har dobbel spenning og krever ikke en spenningsomformer.

Men hvis du har en eldre enhet med én spenning, kan det hende at den ikke samsvarer med spenningen i destinasjonslandet. I så fall trenger du en spenningsomformer for å lade enhetene dine mens du er i utlandet.

Du kan raskt sjekke om enheten din har én eller dobbel spenning ved å se etter inngangsspenningen på strømadapteren. En enkeltspennings nordamerikansk enhet vil lese «Input 110V.» En enhet med to spenninger vil lese «Input 100-240V.» Du kan til og med finne at enheten din annonserer seg selv som dobbel spenning, enten på enheten eller emballasjen.

x