De beste Samsung Soundbars

Mens vi lever i TV-produksjonens gullalder, kommer det å sprute ut dine hardt opptjente penger på en, vanligvis med den skuffende erkjennelsen at lyden ikke oppfyller forventningene dine. Det er uheldig at vi må bruke mer for å få lydanlegget opp til grunnen.

Heldigvis har lydplankemarkedet midler til å heve vår visuelle glede til audio/visuell lykke. Samsung er blant de ledende når det kommer til lydplanker, og du kan øke opplevelsen når du kobler den sammen med en av de mange bransjeledende TV-ene.

La oss se på noen av de beste Samsung-lydplankene som er tilgjengelige i dag.

Våre valg for de beste Samsung Soundbars i 2023

Samsung HW-Q990C

Best sammenlagt

Det ultimate Dolby Atmos 3D-lydbildet

Med klasseledende Dolby Atmos 3D-lyd, leder Samsung HW-Q990C an innen førsteklasses lydplanker som kan oppnå sonisk Nirvana. Selv om 11.1.4-settet med ekte kanaler kan koste en pen krone, får du et lydsystem som ikke bare leverer perfekt lyd til et hjemmekinooppsett, men et som du også kan nyte musikk i perfekt klarhet.

Fordeler

 • Ingen forvrengning med økt volum
 • Bass overmanner ikke andre frekvenser
 • Adaptiv lydmodus leverer energisk lyd ved lavere volum
 • Forbedret musikkgjengivelse

Samsung HW-Q990C etterfølger Q990B til å bli selskapets nyeste flaggskip lydplanke. Selv om det er en førsteklasses lydplanke, vil utgiftene dine være mer enn rettferdiggjort. Å pumpe ut en kombinert 656W kraft fra et monstrøst 11.1.4 reelt kanalantall gir deg den ultimate Dolby Atmos-opplevelsen du kan finne i dag. Og det gjør den med perfekt presisjon og klarhet.

Men med dimensjoner på 48,5 x 2,7 x 5,4 tommer er lydplanken klumpete. Men den passer fortsatt under større TV-er, og de vinklede sidehøyttalerne gir den et unikt utseende. Subwooferen er også ikke overraskende bra, gitt de dype, dundrende lave frekvensene den gir gjenklang. To bakhøyttalere fullfører settet for en autentisk, omsluttende Dolby Atmos/DTS:X-opplevelse som setter deg midt i et 3D-lydbilde.

I tillegg er det en lek å sette opp, og den leveres med en effektiv, godt designet fjernkontroll. Du kan også bruke SmartThings-appen hvis du foretrekker det. En ulempe er imidlertid mangelen på HDMI 2.1-støtte. Men konsollspillere kan komme seg rundt dette ved å koble til TV-en først og deretter til lydplanken ved hjelp av eARC-tilkoblingen.

Samsung HW-S60B

Best verdi lydplanke med Dolby Atmos

Uslåelig verdi for filmelskere

HW-S60B er en kompakt, slank, 5.0-kanals lydplanke tilgjengelig til en iøynefallende pris. Lydkvaliteten er god, spesielt når du ser på film, og hvis du eier en nylig Samsung TV, kan du nyte trådløs Dolby Atmos for oppslukende surroundlyd.

Fordeler

 • Kompakt og elegant design
 • Støtte for trådløs Dolby Atmos og DTS:X
 • Sømløst oppsett
 • Intuitiv app
 • Støtte for Alexa og Google Assistant

Ulemper

 • Bassen er litt flat til tider
 • Bare én HDMI-port og ingen eARC
 • 200W strøm er kanskje ikke nok for store rom

For en slank, kompakt lydplanke med romfyllende lyd til en uslåelig verdi, bør du vurdere Samsung HW-S60B. «H» står for «High-End», mens «W» representerer «Wireless.» Imidlertid er trådløs funksjonalitet begrenset til de som eier en Samsung TV utgitt i 2022 eller nyere. Med hvilken som helst av disse TV-ene får du trådløs Dolby Atmos og DTS:X romlig lyd og andre funksjoner. Disse inkluderer Q-Symphony, som integrerer TV-ens høyttalere i lydsystemet, og Adaptive Sound for romkalibreringsfunksjoner. De uten en moderne Samsung-TV kan fortsatt nyte Dolby Atmos via HDMI.

Uten en nylig Samsung TV vil du fortsatt nyte en massiv 5.0-kanals oppgradering av lydkvalitet fra TV-høyttalerne. Til tross for rimelige priser og kompakte mål på 26,4 x 2,4 x 4,1 tommer, er den utmerket for å se film. Med Voice Enhancement og Adaptive Sound som virker magien, er dialogen krystallklar. Men på grunn av mangelen på en ekstern subwoofer, kan lave frekvenser noen ganger høres litt flate ut. Dette kan til tider ta brodden av actionfilmer og bass-infunderte musikksjangre.

Oppsett og drift er en lek. Du kobler bare til TV-en, og alt er sømløst. Fjernkontrollen er enkel, og appen er intuitiv og tilbyr enda mer enkelhet. Tilkoblingsalternativer inkluderer Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay 2 og Spotify Connect. Det er imidlertid bare én HDMI-port, som ikke har eARC-støtte, og det er ingen kabel inkludert.

Samsung HW-S50B

Rimeligst

En rimelig lydplanke for små til mellomstore rom

$198 $248 Spar
$50

For en enkel og rimelig Samsung lydplanke som tilbyr noen utmerkede funksjoner som finnes på dyrere modeller, ta en titt på Samsung HW-S50B. Den støtter Dolby Digital 5.1 og DST Virtual: X for surroundlyd og leverer nok kraft for små til mellomstore rom. Med senterhøyttaleren kan du også glede deg over krystallklare stemmer når du ser på film, slik at du aldri går glipp av et plottpunkt.

Fordeler

 • Trykk på Lyd tilgjengelig med noen Samsung-mobilenheter
 • Q Symphony og Adaptive Sound Lite
 • Rimelig
 • Kvalitets senterhøyttaler

Ulemper

 • Ingen Dolby Atmos-støtte
 • Ikke nok strøm for store rom

Mens Samsung HW-S60B er etterfølgeren til HW-S50B, har forgjengeren fortsatt mye å tilby, spesielt med sitt enda rimeligere prispunkt. Hvis du ser etter en budsjettvennlig lydplanke med god lydkvalitet og noen av klokkene og plystre de nyere, dyrere modellene har, bør du vurdere HW-S50B.

Selv om den ikke støtter Dolby Atmos, leverer denne 3.0-kanals lydplanken Dolby Digital 5.1 og DTS Virtual: X for realistisk surroundlyd. Du får også Q Symphony, som integrerer TV-høyttalerne dine i handlingen, og Adaptive Sound Lite for å analysere og optimere lydinnholdet ditt. Med en innebygd senterhøyttaler forbedrer lydplanken sin egnethet for filmvisning. Dialoger blir fokuspunktet og er mye mer presise og dechiffrerbare, uansett hvor høy bakgrunnsstøy eller musikk er.

I tillegg til senterhøyttaleren er to basshøyttalere og tre diskanthøyttalere integrert i den slanke 26,4 x 2,4 x 4,1-tommers stangen, og leverer totalt 140 watt kraft. Det er nok til å fylle et lite til mellomstort rom. Men hvis du leter etter en lydplanke for et stort rom, må du kanskje se på noen mellomtone til premium alternativer med mer kraft.

Samsung HW-S800B

Slankeste Soundbar

En ultratynn lydplanke som leverer episk lyd

Hvis du vil ha den tynneste Samsung-lydplanken, er HW-S800B en av selskapets tynneste til nå. Det går imidlertid ikke på akkord med lydkvaliteten, og den medfølgende subwooferen bidrar med stramme lave frekvenser for å forbedre filmene og musikken.

Fordeler

 • Google Assistant og Alexa-kompatibel
 • Utmerket vertikal lydgjengivelse
 • Godt balansert bass
 • Klar og livlig lyd

Ulemper

 • Kun HDMI ARC
 • Mini-HDMI-port

Samsung HW-S800B er en utrolig slank lydplanke. Faktisk er den så tynn at en hånd av gjennomsnittlig størrelse komfortabelt kan lukke seg rundt den. Likevel, til tross for det magre utseendet, leverer den varemerke Samsung-lyd akkompagnert av en villedende kompakt subwoofer. Den gir gjenklang med stramme og kraftige lave frekvenser som aldri overdøver mellom- og høye toner. Ikke bare leverer 3.2.1-kanals lydplanke og underkombinasjon imponerende filmlydspor, men den får også to tomler opp angående dens musikalske levering.

Den slanke designen til lydplanken introduserer imidlertid et par feil. Det mest åpenbare er lengden. Med sine 45,7 tommer ser den litt langstrakt ut, men den passer fortsatt godt under større TV-er. Et annet problem er at det ikke er mye plass til porter. Det er bare en enslig mini-HDMI-port på toppen av strømporten. Pakken inkluderer riktignok en adapterkabel, men det er best å sjekke TV-ens kompatibilitet før du kjøper. Hvis du har en Samsung-TV etter 2021, bør du kunne koble til via Wi-Fi for en trådløs Dolby Atmos-opplevelse.

Samsung HW-A650

Best Value Combo

En lydplanke i A-serien med en rimelig Subwoofer og Soundbar-kombinasjon

Den 3.1-kanals Samsung HW-A650-lydplanken og subwoofer-kombinasjonen tilbyr 430 watt kraft til en fornuftig pris. Uten surroundhøyttalere å snakke fra, støtter lydplanken DTS Virtual: X og har en krystallklar frontscene som tilbyr lettfattelig vokal i filmer. Subwooferen legger til lave frekvenser, og du kan øke den når som helst med Bass Boost-funksjonen.

Fordeler

 • Enkel oppsettprosess
 • Grunnleggende fjernkontroll holder seg i tråd med enkel betjening
 • Klar vokal for filmer
 • Bra lyd foran på scenen
 • Høy ytelse for prisen

Ulemper

 • Ingen Wi-Fi-tilkobling betyr ingen stemme- eller appstøtte
 • Merkelig plassert USB-port
 • HDMI er kun ARC
 • Ingen surroundlyd, så ingen Dolby Atmos eller DTS:X

HW-A650 er den største i denne Samsung A-serien, men den tilbyr fortsatt mer kompakte dimensjoner enn de ledende Samsung-lydplankene. Med 38,6 x 2,3 x 4,1 er den allsidig nok til å komme inn i forskjellige rom. Den medfølgende subwooferen fullfører 3.1-kanalene og er heller ikke spesielt tungvint. Med en samlet effekt på 430 watt får du et ganske høyt system for prisen.

Lydplanken støtter Dolby Digital og DTS, inkludert DTS Virtual: X. Med mangel på surroundhøyttalere i oppsettet kan Virtual: X fungere som en erstatning for å gi ekstra volum og retning. Det kan imidlertid ikke erstatte et faktisk surroundsystem, og du kan være bedre å utvide med kompatible surroundhøyttalere.

Så det meste av lyden kommer fra scenen foran. Lyden er balansert og klar med mye dybde, og inkluderingen av en senterkanal sørger for at dialogene er klare. Subwooferen overmanner aldri de andre frekvensene for å hjelpe med dette. Men hvis du føler at de lave frekvensene trenger et løft, kan du enkelt aktivere Bass Boost Mode. Lydplanken har også ulike lydmoduser, inkludert Game Mode og Adaptive Sound Lite, for å optimalisere lyden basert på innholdet du ser på.

Samsung HW-S61A

Beste design

En stilig lydplanke med stor lyd

Samsung HW-S61A er tilgjengelig i grått og svart og har en sømløs, minimalistisk design forsterket av stilig materiale. Det er et utmerket valg for filmer takket være den klare, skarpe dialogen, mens tosidige hornhøyttalere og Acoustic Beam Technology tilbyr et bredt lydområde.

Fordeler

 • Trykk på Lyd for Samsung Galaxy-brukere
 • AirPlay 2-støtte
 • Adaptiv lydmodus analyserer innhold for lydforbedring
 • Acoustic Beam Technology plasserer lyden for å matche posisjonen på skjermen

Ulemper

 • Lyden mister detaljer med Bluetooth-tilkobling
 • Ingen Dolby Atmos-støtte

Samsung HW-S61A lydplanke er en flott høyttaler og en annen å komme inn under det rimelige banneret. Med Kvadrat-stoff som dekker hele baren, er designet smakfullt og sømløst. Den er tilgjengelig i grått og svart (den sorte varianten kalles HW-S60A), og mangelen på en skjerm forsterker den stilige designen. I stedet sender en serie små, fargerike LED-indikatorer informasjon i blink.

5.0-kanals lydplanken har totalt syv høyttalere med to innebygde basshøyttalere og en diskanthøyttaler. Med dimensjoner på 30 x 2,7 x 4,9 tommer er den kompakt og slank, og kombinert med et ekspansivt lydbilde kan du enkelt finne et passende sted for det i alle rom. SmartThings-appen har også instruksjoner om den beste plasseringen for optimal lyd. Appen forenkler oppsettprosessen, tilbyr alt fjernkontrollen gjør, og kobles til Alexa.

Det er oppfølgeren til den populære HW-S60T og kommer med flere forbedringer i lydkvalitet i forhold til forgjengeren. Filmer er en mer fornøyelig opplevelse nå, takket være tillegget av en senterhøyttaler, og hornhøyttalere på hver side sprer lyden godt. Lave frekvenser knurrer også, men det er fortsatt plass til mer dybde i bassen, og sammenkobling av lydplanken med en kompatibel ekstern subwoofer vil gi enda bedre resultater.

Hvilken Samsung Soundbar er det rette alternativet for deg?

Det er mange alternativer og funksjoner tilgjengelig, fra budsjett Samsung lydplanker til premium. Selv i budsjettenden av skalaen bør det være noe som passer alle. Det er selvfølgelig med mindre du er ute etter å fylle et stort rom med best mulig lyd.

En Samsung soundbar kan komme som en individuell høyttaler, eller det kan være en pakke med en ekstern subwoofer eller til og med et par bakhøyttalere. Mer rimelige alternativer vil generelt være en enkelt enhet med integrerte basshøyttalere og diskanthøyttalere. Samsung HW-S50B er en av disse, og den gir kvalitetslyd sammen med funksjoner som du også finner i selskapets dyrere alternativer.

HW-S50B har imidlertid ikke støtte for Dolby Atmos eller DTS: X. For den ultimate surroundlydopplevelsen trenger du en av disse, spesielt Dolby Atmos. Likevel betyr ikke det at du trenger å betale en liten formue heller, for S50Bs etterfølger, Samsung HW-S60B, støtter begge formatene. Og hvis du har en moderne Samsung-TV produsert etter 2021, kan du til og med nyte denne luksusen trådløst.

Men for den ultimate opplevelsen, og hvis prislappen ikke fraråder deg, gå for Samsung HW-Q990C. Det er rett og slett et beist. Den etterfølger den populære Q990B og tilbyr enda bedre lyd og funksjoner samtidig som den er tilgjengelig til en bedre pris. Med en utgang på 11.1.4-reelle kanaler og 656 W kraft, vil du ganske enkelt ha den beste lydplanken Samsung har å tilby.

Samsung HW-Q990C

Best sammenlagt

Det ultimate Dolby Atmos 3D-lydbildet

Med klasseledende Dolby Atmos 3D-lyd, leder Samsung HW-Q990C an innen førsteklasses lydplanker som kan oppnå sonisk Nirvana. Selv om 11.1.4-settet med ekte kanaler kan koste en pen krone, får du et lydsystem som ikke bare leverer perfekt lyd til et hjemmekinooppsett, men et som du kan nyte musikk i perfekt klarhet også.

Fordeler

 • Ingen forvrengning med økt volum
 • Bass overmanner ikke andre frekvenser
 • Adaptiv lydmodus leverer energisk lyd ved lavere volum
 • Forbedret musikkgjengivelse
  Hvordan klone et GitHub-depot