tipsbilk.net

De beste spillhanskene i 2023

Enten du er en profesjonell spiller eller bare en konkurransedyktig en, er det flere grunner til at du kanskje bør vurdere å bruke et par spillehansker. Fra teksturerte grep og svettetransporterende stoffer til kompresjonsfunksjoner for å redusere kramper, et par gode hansker kan ta spillingen din til neste nivå.

Jernbelagt

Lette og pustende, disse Ironclad Console Gaming Gloves er perfekte for å holde deg i sonen for konkurrerende konsollspilling. Disse hanskene i full lengde er tilgjengelige i en rekke størrelser fra Small til XL, og har presisjonspassform for ekstra komfort, og laget av fukttransporterende stoff som hjelper til med å holde svette håndflater unna.

Disse hanskene kan maskinvaskes og kompatible med berøringsskjerm (med presisjonsfingertupper), og har et konturert håndflatemønster som gir varig komfort, og et ytelsesgrep, for å forhindre utilsiktet glidning i løpet av et nøkkeløyeblikk.

Ironcled konsoll gaming hansker

Beste spillhansker totalt sett

Et konturert ytelsesgrep, pustende og fukttransporterende design, og kompatibilitet med berøringsskjerm bidrar alle til å gjøre Ironclad Console Gaming Gloves til det beste generelle valget av spillhansker.

Fordeler

 • Ytelse grep design
 • Fukttransporterende stoffer
 • Presisjonsfingertupper
 • Kompatibel med berøringsskjerm
 • Kan vaskes i maskin

Jernbelagt

Fra XX-Small til XX-Large, Ironclad MIBR PC Gaming Gloves henvender seg til spillere i alle former og størrelser, og gir varig fingerløs komfort for PC-brukere. De er laget av det samme pustende og fukttransporterende stoffet som konsollen i full lengde, men har et par unike funksjoner som gjør dem ideelle for PC-spilling.

Et ytelsessilikongrep bidrar til å holde musen sikker, og en keramisk glidebryter med lav friksjon reduserer luftmotstanden og holder musebevegelsen jevn og presis. I tillegg er det ekstra håndleddspolstring for tastaturhånden, slik at du med glede kan delta i lengre kampanjer uten ubehag.

  Det beste platespillertilbehøret for vinylentusiaster

Med en fingerløs design som sørger for at museklikk og tastetrykk holdes triggerfingeren rask og en ambidextrous stil som passer venstre- og høyrehendte, er dette spillhanskene for PC-spillere.

Jernkledde MIBR PC-spillhansker

Beste spillhansker for PC

$34 $35 Spar
$1

Med ekstra polstring for håndleddsstøtte og en glidebryter med lav friksjon for å imøtekomme dragfri musebevegelse, er Ironclad MIBR PC Gaming Gloves ideelle for konkurransedyktig PC-spilling.

Fordeler

 • Fukttransporterende
 • Ambidekstrøs
 • Polstring for håndleddsstøtte
 • Tillat jevn og presis musebevegelse

Ulemper

 • Dyrt
 • Ikke ideell for musematter av stoff

Skumlig øgle

Foamy Lizard Gaming Grip Gloves er laget av elastisk silikon og er lette og komfortable, og svært effektive til å bekjempe den svette oppbyggingen som kan følge av intense spilløkter.

En sekskantet trekkbelagt håndflatedesign gir et imponerende betryggende spillgrep, selv når hendene dine er svette, og det myke stoffskallet tillater helt ubegrenset bevegelse mens du spiller.

Tilgjengelig i størrelsene Small, Medium og Large, hver pakke inneholder to par spillehansker, som representerer utmerket valuta for pengene.

Foamy Lizard Gaming Grip hansker

Mest verdifulle spillhansker

Et upåklagelig grep-belagt håndflate og anti-svette design gjør Foamy Lizard Gaming Grip Gloves til et ideelt valg for spillere. Og med to par i hver pakke gir de også mye for pengene.

Fordeler

 • Fukttransporterende design
 • To par hansker følger med
 • Sekskantet trekkbelagt håndflate og fingergrep
 • Flott for svette hender

Ulemper

 • Passer ikke til spill med berøringsskjerm

GRATIS OGSÅ

Teknisk sett er FREETOO Copper Arthritis-hansker ikke spesielt utformet som spillhansker. Imidlertid er de ideelle for spillere som lider av karpaltunnelsyndrom, RSI, leddgikt, hevelse eller andre relaterte håndsmerter.

Laget av 85 % kobberstoff og 15 % spandex, gir de ekstra kompresjon for urolige ledd og full dekningsstøtte for å muliggjøre langspillingsøkter. Den kontinuerlige kompresjonen de gir kan bidra til å øke blodsirkulasjonen din, og tilby sårt tiltrengt lindring både under arbeid og lek.

  7 beste produktadopsjonsprogramvare for å strømlinjeforme kundeoppfølging

Kobber- og silikonskallet er også fukttransporterende, så de er også effektive som et anti-svette alternativ. Et ideelt valg for spillere som trenger litt ekstra støtte for å hengi seg til favoritttidsfordriv.

FREETOO kobber leddgikthansker

Beste spillhansker for karpaltunnel

$30 $38 Spar
$8

FREETOO kobberartritthansker gir ekstra kompresjon for å lindre leddsmerter og hevelser, og er den ideelle løsningen for spillere som lider av karpaltunnel, RSI og andre assosierte leddsmerter.

Fordeler

 • Gi ekstra kompresjon for urolige ledd
 • Kan bidra til å øke blodsirkulasjonen
 • Anti-svette design
 • Gi varig komfort

Ulemper

 • Ikke like slitesterk som noen andre spillhansker

Onissi

Hvis Sim-racing er noe for deg, kan rundetidene dine uten tvil bruke et løft ved hjelp av et par pålitelige racinghansker. Det er her ONISSI Pro Gaming Gloves kommer inn.

De er spesialdesignet med et anti-skli semsket skinn-lignende stoff som dekker hele håndflaten og gir et forbedret grep, enten du bruker en kontroller eller et racerhjul. Og fordi du er uten finger, forblir fingrene i direkte kontakt med knapper og kontroller, slik at hånd-øye-responsene forblir pikselskarpe.

I tillegg holder deres svettesikre design hendene dine tørre mens du er opptatt med å barbere av de tidelene av et sekund. For racingspillere er dette ett par hansker du vil ta med deg på banen før du fyrer opp motoren.

ONISSI Pro spillhansker

Beste spillhansker for SIM Racing

Med deres forbedrede racinggrep og svettesikre design, er ONISSI Pro Gaming Gloves det ideelle valget for fans av Sim Racing-titler.

Fordeler

 • Forbedret racinggrep
 • Svettetett design
 • Vaskbar
 • Regulerbar

Ulemper

 • Kun to størrelser tilgjengelig
 • Ikke den flotteste av hansker

FAQ

Spørsmål: Hva er spillhansker til?

Spillhansker brukes ofte av konkurrerende og profesjonelle spillere. Mange av dem gir et forbedret, anti-skli grep for gamepads og kontrollere og har en anti-svette, fukttransporterende design for å motvirke svette håndflater.

  Hvordan kontrollere når et bilde vises i PowerPoint

Mer spesialiserte hansker kan gi lindring for konsoll- og PC-spillere som lider av leddrelaterte problemer, og gir dem et middel til å spille komfortabelt lenger.

Spørsmål: Hvorfor er de fleste spillhansker fingerløse hansker?

Med fingerløse spillhansker drar spillerne fordel av et forbedret anti-skli grep uten noen hindring for deres raske finger- og tommelbevegelser.

Spørsmål: Kan spillehansker hjelpe med karpaltunnel?

Det finnes spesialiserte hansker, egnet for spilling, som gir ekstra kompresjon og kan bidra til å stimulere blodstrømmen. Ved å legge til ekstra kompresjon til leddene dine, kan de bidra til å lindre smerte og hevelse og la deg spille komfortabelt lenger. Disse hanskene kan hjelpe spillere med karpaltunnel, så vel som RSI, leddgikt og andre leddrelaterte plager.

Spørsmål: Kan spillhansker hjelpe med svette hender?

De fleste spillhansker er laget av stoffer som hjelper til med å transportere bort svette fra håndflaten, som hjelper deg med å opprettholde et solid grep om kontrolleren og minimerer sjansene for å fomle med kontrollene.

Spørsmål: Hjelper kobberhansker mot håndleddssmerter?

Kobberkompresjon kan hjelpe med leddsmerter, forbedre mobilitet og redusere stivhet. Kobberinfunderte kompresjonshansker virker for å varme opp hendene og fingrene, som igjen kan øke blodstrømmen og bidra til å redusere betennelse rundt leddene.

Spørsmål: Hvordan kan jeg ellers beskytte hendene og håndleddene mine mens jeg spiller?

Foruten å investere i et par spillehansker, kan du lette trykket på hendene og håndleddene ved å varme opp før du spiller og bøye fingrene og håndleddene før du starter. Å ta regelmessige pauser vil også bidra til å lindre trykket og holde leddene smidige.

x