Del filer, mapper og skjermbilder med et klikk

Fildeling! Det er bokstavelig talt dusinvis av oppstartsbedrifter og store teknologiselskaper som jobber med å lage den ultimate fildelingsløsningen. Dropbox, OneDrive, Google Drive, iCloud, Box, Amazon Drive – bare for å nevne noen av de populære. Hva gjør Jumpshare annerledes? Tidligere diskuterte vi deres nettbaserte løsning for opplasting, deling og visning av filer. Opplasting og rask deling er ikke noe sjokkerende, men det er deres online visningskomponent der ting blir virkelig annerledes – Jumpshare lar deg se godt over 200 filformater rett i nettleseren din! Nå har de lansert en Windows-app, med den hensikt å forbedre arbeidsflyter for opplasting og deling. Fungerer det bra? Finn ut etter hoppet.

Ansvarsfraskrivelse: I en ånd av full avsløring, vil vi informere leserne våre om at Jumpshare og wdzwdz deler en felles grunnlegger, Ghaus Iftikhar. Vi har skrevet en ærlig, objektiv anmeldelse av tjenestens funksjoner.

  Gratis nedlasting: Microsofts Batch Rename PowerToy

Funksjonelt sett fungerer Jumpshare for Windows akkurat som sin utmerkede Mac OS X-motpart.

Du kan dra og slippe hvilken som helst fil – eller hvilken som helst mappe – for å umiddelbart laste opp til Jumpshare-kontoen din. Den direkte lenken til filen blir automatisk kopiert til systemets utklippstavle mens filen lastes opp. På denne måten kan du dele koblingen med den berørte parten uten å vente på at opplastingen skal fullføres. Det er også andre viktige delingsalternativer tilgjengelig. Filer kan deles med noen få klikk over e-post, Facebook og Twitter.

Jeg synes imidlertid dens umiddelbare skjermbildedelingsfunksjonalitet er mye mer nyttig. Å ta skjermbilder er en vanlig del av min daglige arbeidsflyt – spesielt når jeg designer eller utvikler noe – så å kunne dele det i betydelig færre trinn er en svært attraktiv funksjon. Ta et standard skjermbilde (eller en spesifikk beskjæring ved å bruke SHIFT + PRTSC), og det vil automatisk lastes opp online – lenken kopieres til utklippstavlen og alt! Dette alene er verdt inngangsprisen, eller mangel på sådan: Jumpshare for Windows er gratis.

  Slik aktiverer du tofaktorautentisering og sikrer ringekontoen din

Hvorfor bør du imidlertid bruke Jumpshare for Windows? Hvorfor ikke alternativer som FluffyApp eller Droplr?

Av den enkle grunn at det gjør det enkelt å se filer! Med over 200 store og mindre filformater som kan vises på nettet, vil mottakerne sannsynligvis aldri gå gjennom hinderet med å installere programvare for å se det på sin egen maskin, eller avlytte deg til å gjøre det for dem. Jeg likte også muligheten til å vise meg antall ganger min delte fil har blitt sett på nettet.

Jumpshare for Windows har fått en god start med versjon 1.0. Jeg har et stort problem med den: den bruker konstant 2% av CPU mens den kjører i bakgrunnen. Til sammenligning tar tyngre programmer som (enkle) Chrome-faner, iTunes, Dropbox mindre enn 1 %.

  Hvordan bruke VLOOKUP på en rekke verdier

Last ned Jumpshare for Windows

Sørg for å fortelle oss hva du synes om Jumpshare ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.