Dette interaktive diagrammet bruker tilpassede filtre for å finne den rette bærbare datamaskinen

Tilbake i 2013 vurderte vi en utmerket tjeneste kalt Swogo som hjalp folk med å finne den perfekte bærbare datamaskinen på et budsjett. Siden den gang har tjenesten og selve selskapet gått en annen retning, og den dag i dag har jeg ikke funnet noe på langt nær så godt å ta dens plass. Det finnes apper og tjenester som hjelper deg med å begrense valget ditt når det gjelder hvilken type bærbar datamaskin du kanskje vil kjøpe, men de kommer ikke til det Swogo tilbød tilbake i 2013. Produktsammenligningsdiagram er en nettapp som endelig kan ta sin plass. Ikke bare lar den deg finne den perfekte bærbare datamaskinen, men også den perfekte smarttelefonen. Overraskende nok henvender den seg ikke til nettbrettmarkedet, men vi klager ikke. Appen tilbyr rike søkekriterier som har mange filtre du kan tilpasse etter behov, og resultatene er sortert etter pris. Du kan angi RAM, CPU, oppløsning, skjermstørrelse og mye mer.

  Hvordan endre passord for Google-kontoen

Product Chart er en interaktiv app som oppdateres live når du endrer valgkriteriene for enheten du er interessert i å kjøpe. Enhetene og prisene deres er hentet fra Amazon hvor produktet kan kjøpes. Vi testet appen med bærbare datamaskiner, og du kan se på skjermbildet nedenfor at tilbudene er rike. De bærbare datamaskinene er oppført på to akser med skjermstørrelse på y-aksen og pris på x-aksen.

Du kan endre hvilken verdi som er representert på en av aksene ved å klikke på den og velge et annet kriterium som vekt eller skjermstørrelse. Den venstre sidelinjen lar deg velge minne, diskstørrelse, CPU, oppløsning og mye mer for den bærbare datamaskinen. Du kan begrense eller utvide rekkevidden, og alle bærbare datamaskiner som faller i det vil bli filtrert og plottet på diagrammet mellom de to aksene.

  Noen flere Mac OS X-tips du kan prøve denne helgen

Hold markøren over en av de oppførte enhetene, og du kan lese modellnummeret, prisen og andre spesifikasjoner for dens. Du kan velge å markere enheten eller fjerne den fra oppføringen slik at du kan begrense valgene dine. Det er ikke en en-til-en sammenligningsmekanisme, men enheten som er oppført mot de to aksene du velger, gjør det ganske enkelt å sammenligne modeller.

Du kan også begrense alternativene etter merke, for eksempel, hvis du er fast bestemt på å av et hp-, Lenovo- eller Samsung-merke, kan du velge ett merke fra venstre sidefelt. Det er bare ett kriterium jeg finner fraværende, og det er valget av OS. Det er kanskje ikke særlig relevant hvis du planlegger å kjøpe en Mac, men med Windows er det en annen historie. Noen bærbare Lenovo-maskiner lar deg rett og slett ikke installere Windows 7, og for de som er misfornøyde med Windows 8 og ikke vil vente til Windows 10 kommer ut, kan dette bety at noen eller mange av resultatene ikke er nyttige. Når det er sagt, er appen flott selv med operativsystemer som ikke er en del av ligningen, og jeg håper den har lengre levetid enn Swogo gjorde. Det som skiller Swogo er at det hjalp til med å begrense bærbare datamaskiner etter «behov», dvs. spill, underholdning eller utviklingsarbeid, og som fortsatt ikke er tilgjengelig andre steder.

  Slik gjentar du sanger i Spotify

Gå til produktsammenligningsdiagram