Din iPhone og Apple Watch trenger denne laderen

Viktige takeaways

  • The Twelve South Butterfly er ideell for jetsettere med en MagSafe iPhone og Apple Watch.
  • Laderen leveres med en 30W strømadapter, USB-C-kabel og fire internasjonale adaptere.
  • Butterfly er ikke så tynn som MagSafe Duo, men den er mer premium og kraftigere enn de fleste 2-i-1 trådløse ladere.

MagSafe-ladere laget for nattbord og skrivebord koster en krone et dusin, men det er ikke mange førsteklasses, reisevennlige alternativer, spesielt etter Apple avviklet MagSafe Duo. Heldigvis, den Tolv sørlige sommerfugl er den perfekte trådløse laderen for jet-setting iPhone- og Apple Watch-eiere som ønsker å hurtiglade enhetene sine.

Twelve South Butterfly 2-i-1 USB-C MagSafe trådløs lader

The Twelve South Butterfly er bygget for å være en kompakt to-i-1 trådløs lader for din MagSafe-kompatible iPhone og Apple Watch. Den er ikke så tynn som MagSafe Duo, men kommer med fire reiseadaptere, en USB-C-kabel og en strømadapter.

Fordeler

  • Lader med to enheter perfekt for reiser
  • 15W MagSafe for iPhone og rask trådløs lader til Apple Watch
  • Leveres med 30W strømadapter, USB-C-kabel og fire internasjonale pluggadaptere

Ulemper

  • Kan ikke støtte opp større iPhones
  • Er ikke så kompakt som (utgått) Apple MagSafe Duo

Pris og tilgjengelighet

Butterfly-laderen selges for $129,99 og er tilgjengelig for kjøp direkte fra Twelve South og Apple (både online og i butikk). Den kommer kun i én farge: sølv.

  Et skritt mot å mestre webdesign

Spesifikasjoner

Speed ​​MagSafe (15W) og Apple Watch Fast Charger (5W)

Dimensjoner 0,9 x 2,4 x 2,4 tommer (2,35 x 6 x 6 mm)

Vekt 4,2 oz./119 g

Adapter inkludert 30W (med fire internasjonale pluggadaptere)

Kommer med alt du trenger

Hannah Stryker / MakeUseOf

I 2020 sluttet Apple å sende strømadaptere med iPhone. Fire år senere, alt fra Samsungs nyeste flaggskip til ladestasjoner fra Nomad har fulgt etter. Heldigvis fortsatte ikke Twelve South denne trenden.

Når du pakker ut Butterfly og går forbi selve laderen, finner du en USB-C til C-kabel og 30W strømadapter. Mursteinen er ikke noe å skrive hjem om, men det faktum at den kommer med fire internasjonale pluggadaptere (for USA, Storbritannia, EU og AU) betyr at den kan brukes nesten hvor som helst på planeten. Det er også en reiseveske som jeg bruker til å oppbevare ubrukte adaptere.

Personlig endte jeg ikke opp med å bruke den medfølgende strømadapteren mens jeg var på reise. Jeg har Nomad 65W Slim i vesken min, som er mindre og gir dobbelt så mye juice, men det er fortsatt et kjærkomment tillegg for de som ønsker en internasjonal adapter.

Førsteklasses maskinvare, god ytelse

Hannah Stryker / MakeUseOf

The Butterfly, som Twelve South annonserer som på størrelse med en AirPods Pro-deksel (selv om den faktisk er en smule større enn det), er en sølvpuck i aluminium som kan deles i to og kobles sammen med et stykke svart vegansk skinn. Dette myke skinnlignende materialet dekker også innsiden av laderen for å sikre at telefonen og klokken ikke blir riper. Magneter holder laderen lukket – både når den er brettet lukket med metalldekselet synlig og når den er brettet åpen med det veganske skinnet på utsiden.

  Slik ser du Netflix på en ikke-smart TV (full guide)

Når du skiller de to halvdelene, finner du at Apple Watch-laderen kan vippes vertikalt. Dette lar deg bruke klokken i nattbordmodus og unngå vanskelige ladesituasjoner hvis klokkebåndet ditt ikke går fra hverandre. I tillegg finner du USB-C-porten på baksiden av Apple Watch-halvdelen av laderen.

Totalt sett er byggekvaliteten til Twelve South Butterfly ganske utmerket. Den er solid og tett uten å tynge noen reiseveske den er plassert i. Den leverer også den maksimale mengden strøm som iPhone og Apple Watch tåler. Telefonsiden er fullstendig MagSafe-kompatibel, gir 15W strøm, og den andre halvparten er en Apple Watch-hurtiglader som gir 5W.

Hannah Stryker / MakeUseOf

Min største frustrasjon med Butterfly kom da jeg prøvde å bruke den som utstillingsstativ. Twelve South annonserer dette som en kjernefunksjon, men i min testing fungerte det bare på mindre iPhones, som den vanlige iPhone 15. Da jeg prøvde å støtte opp iPhone 15 Pro Max (med og uten en Peak Design Everyday etui), den magnetiske forbindelsen mellom pucker ville ikke holde sammen, og telefonen min falt pladask.

Til syvende og sist var ikke denne funksjonaliteten vare eller knekke for meg. 99,9 % av tiden brukte jeg laderen med begge halvdelene flate for å lade iPhone og Apple Watch. Men de få gangene jeg prøvde å støtte telefonen og se noe på YouTube, fungerte det ikke.

  6 beste leverings-API for bedriften din for å spare tid og penger

Bør du kjøpe den tolv sørlige sommerfuglen?

Hannah Stryker / MakeUseOf

Som en som fortsatt eier Apple MagSafe Duo, synes jeg det er vanskelig å droppe den ekstremt tynne laderen. Men jeg gjorde det til slutt fordi Tolv sørlige sommerfugl inkluderer en Apple Watch hurtiglader, og den drives av USB-C. Etter å ha oppgradert til iPhone 15 Pro Max, sluttet jeg å bære rundt på Lightning-kabler og måtte kjøpe en USB-C til Lightning-adapter for å fortsette å bruke Apples lader. Det var for mye stress da det universelle alternativet satt rett foran meg.

Hvis du ikke er en MagSafe Duo holdout og vil ha en praktisk lader for din neste tur, har jeg ingen problemer med å anbefale Butterfly. Den kommer til en premium pris ($129,99), men det vil sannsynligvis være den siste bærbare trådløse laderen du trenger å kjøpe det neste tiåret, spesielt siden den også vil fungere med Qi2-telefoner.

Når jeg er på reise, vil jeg ha den minste laderen jeg kan pakke i kofferten, men hvis du vil ha en tredje ladepute for AirPods (eller andre Qi-kompatible ørepropper), anbefaler jeg å sjekke ut Infinacore T3. Den er litt tykkere og har ikke Apple Watch hurtiglader, men du kan lade alle enhetene dine samtidig.

Twelve South Butterfly 2-i-1 USB-C MagSafe trådløs lader

The Twelve South Butterfly er bygget for å være en kompakt to-i-1 trådløs lader for din MagSafe-kompatible iPhone og Apple Watch. Den er ikke så tynn som MagSafe Duo, men kommer med fire reiseadaptere, en USB-C-kabel og en strømadapter.