tipsbilk.net

Din livstidslagring starter her

pCloud er en raskt voksende skylagringstjeneste som øker i popularitet hvert år. Med over 14 millioner brukere som nyter rask filsynkronisering, forsterket sikkerhet og en dedikert mediespiller, er det lett å se hvorfor plattformen snøballer.

Mens pCloud er kjent for å være rimelig, tilbyr denne Black Friday, selskapet uslåelig levetid tilbud med opptil 85 % rabatt. I tillegg er det en spesiell 3-i-1 livstidsavtale du ikke finner på noe annet tidspunkt.

Enten du er en bedrift eller personlig bruker, er pCloud en enestående skylagringsplattform.

Sikre dine data og lommebok med disse pCloud Black Friday-tilbudene

Denne Black Friday, sjekk ut pCloud for alle dine skylagringsbehov. Med disse utrolige tilbudene kan du sikre deg en levetid med lagring og bruke pengene du sparer til å unne deg noe mer. La oss ta en titt på noen av tilbudene som tilbys:

Premium 500 GB

Hvis du er en moderat bruker av skylagring, kan du nyte en massiv 76 % rabatt på 500 GB livstidslagring. Dette betyr at under Black Friday er det som var $570 nå bare $139.

  Microsoft erstatter Cortana med ChatGPT og Predibase samler inn 12,2 millioner dollar

Premium Plus 2TB og 5TB

Hvis du trenger mer lagringsplass, må du ikke gå glipp av alternativene på 2 TB og 5 TB. 2TB-alternativet har blitt kuttet med 76 % denne Black Friday fra $1140 til bare $279.

Hvis 5 TB er din foretrukne størrelse, vil du få et prisfall på 79 %, noe som reduserer den opprinnelige kostnaden på $2830 til et røverkjøp $599.

Ultra 10TB

Superbrukere kan nyte de mest betydelige kuttene. Det som var $6000 for et livstidsabonnement kan sikres for bare $890 på Black Friday. Det er en betydelig rabatt på 85 %.

3-i-1 pakke

Men det er ikke alt. pCloud tilbyr en Black Friday-pakkeavtale på 5 TB livstidslagring, en livstidspassordbehandlingsplan og en livstidsplan for kryptering på klientsiden for utrolige $599. Det er en besparelse på 85 % på den opprinnelige avtalen på $4000.

pCloud: Your Data’s Sanctuary

Men hvorfor skal du velge pCloud foran andre skytjenester? pClouds tjeneste handler ikke bare om utrolige besparelser. Du vil også bli imponert over dens raske synkronisering, enestående funksjoner og pålitelig sikkerhet.

Rask synkronisering

pCloud holder seg godt mot sine rivaler når det gjelder synkroniseringshastighet. Med lynraske nedlastinger og opplastingshastigheter for å konkurrere med konkurrentene, er pCloud en av de beste skylagringsplattformene for rask filsynkronisering du kan finne. Opplasting er enkelt, med et dra-og-slipp-system som forbedrer synkroniseringshastigheten ytterligere.

Sikkerhet

Som et sveitsisk-basert selskap følger pCloud noen av de strengeste personvernlovene. Dette betyr at filene dine er lagret på en ugjennomtrengelig plattform. pCloud bruker en TLS/SSL-kryptert kanal for alle filoverføringer, mens de også replikerer filene dine på fem serverplasseringer for å beskytte mot tap av data.

  Slik tilpasser du nyhetsappen på Apple Watch

I tillegg, hvis du er basert i EU, er selskapet GDPR-kompatibelt, noe som betyr at dine personopplysninger er beskyttet, og du har myndighet over hvordan de samles inn, kontrolleres og behandles.

Selskapet tilbyr også tofaktorautentisering, og hvis du trenger ende-til-ende-kryptering, kan du velge klientside-kryptering. Imidlertid vil alle som velger 3-i-1 Black Friday-pakketilbudet få dette inkludert som en del av livstidsabonnementet.

pCloud: En funksjonspakket skylagringsløsning

I tillegg til rask synkronisering og stram sikkerhet, tilbyr pCloud brukere mange flere funksjoner med et abonnement.

Spole

Du får trygghet med den utmerkede Rewind-funksjonen. Den lar deg gjenopprette eventuelle slettede eller ødelagte filer ved et uhell. Videre lar plattformens intuitive filbehandlingsfunksjoner deg sømløst sortere og søke etter filer og mapper.

pCloud Backup

Du kan velge og velge mappene på skrivebordet som du vil automatisk sikkerhetskopieres til skyen. Når den valgte skrivebordsmappen er synkronisert med pCloud, lagres alle filer du legger til umiddelbart og trygt i skyen.

Fildelingsfunksjoner

Du kan glede deg over en rekke nyttige fildelingsfunksjoner når du abonnerer på pCloud. For eksempel lar alternativet «Inviter til mappe» deg samarbeide med teamet ditt i delte mapper og kontrollere tilgangsnivået deres.

  16 Forbløffende Netflix-statistikk og data [2023]

Du kan også dele store filer ganske enkelt, selv når personen du vil dele med ikke har en pCloud-konto. Så lenge de har en lenke levert av deg, kan hvem som helst se og laste ned fra en nettleser. Hvis filen er sensitiv, kan du angi et passord eller en utløpsdato for trygghet.

Du kan også sende filforespørsler, slik at folk kan laste opp filer til lagringsplassen din, eller du kan opprette direktekoblinger til filer i den offentlige mappen. Det er til og med en offline-modus der du kan få tilgang til delte filer uten internettforbindelse.

Media

pCloud er en av de beste skylagringsplattformene for å beholde musikken din. Med den innebygde mediespilleren, som du kan bruke via mobilappen eller nettgrensesnittet, kan du finne favorittlåtene dine, lage spillelister og blande sanger. Du har også muligheten til å laste ned lydfiler og videoer til telefonen din for å lytte til eller se når du er offline.

pCloud: Den eneste skylagringen du noensinne vil trenge

Med de utrolige Black Friday-besparelsene som tilbys for en levetid for pCloud-lagring, kan du sikre den langsiktige fremtiden til dine digitale eiendeler til en uslåelig pris. Med de mange tilbudene som tilbys, spiller det ingen rolle om du er en moderat eller superbruker; det er en pakke for alle.

Dette er et sponset innlegg. Produktvalgene og meningene uttrykt i denne artikkelen er fra sponsoren og reflekterer ikke den redaksjonelle retningen til MakeUseOf eller dets ansatte.

x