Disney Plus laster ikke? Slik løser du Disney Plus-bufferproblemer

Disney eier noen av de mest populære film- og TV-titlene. Den har nylig lansert sin egen strømmetjeneste kalt Disney Plus. Gitt dens imponerende katalog over titler, er det ikke en dårlig tjeneste å abonnere på. Tjenesten kan brukes fra en nettleser på skrivebordet, dedikerte mobilapper og native apper for smart-TV-er.

Disney Plus laster ikke?

Disney Plus tilbyr HD-streaming omtrent som andre strømmetjenester på nettet (Netflix, Hulu, CBS) gjør. Den tilbyr også standard eller lavere oppløsninger for å spille innhold på hvis internett er tregt.

Kvaliteten på strømmen bestemmes ikke av planen din, så du bør kunne strømme i den beste kvaliteten som internett kan støtte.

Fiks Disney Plus-bufferproblemer

Hvis du prøver å se Disney Plus, og den buffer kontinuerlig, kan du prøve reparasjonene nedenfor.

1. Kjør en hastighetstest

Sjekk internetthastigheten din. Det kan være tregt eller ping kan være eksepsjonelt høyt, noe som begge vil hindre deg i å streame Disney Plus.

Besøk Fartstest.
Klikk på Gå.
Sjekk ping og hastighet.

Hvis Internett er tregt, sjekk hva som kan dra det ned og fikse det.

2. Start ruteren på nytt

Hvis internetthastigheten din er bra eller rimelig god, prøv å starte ruteren på nytt.

Trykk og hold inne strømknappen på ruteren i 20 sekunder.
Slipp knappen.
Vent 20 sekunder.
Trykk på strømknappen for å slå ruteren på igjen.
Begynn å strømme.

3. Sjekk andre enheter og nedlastinger

Hvis du har andre enheter koblet til samme nettverk, og alle bruker tilkoblingen aktivt, vil du dele båndbredde med dem. Pass på at båndbredden ikke blir forbrukt til det punktet at du ikke kan strømme jevnt. Slå av alle andre enheter og sjekk om Disney Plus begynner å strømme. Hvis det gjør det, har du et båndbreddeproblem som du må håndtere.

4. Start/åpne Disney Plus på nytt

Prøv å starte Disney Plus-appen på nytt. Innholdet kan ikke lastes inn på grunn av en feil i appen eller nettleseren din.

For å avslutte appen på en mobilenhet;

På Android, trykk på multi-tasking-knappen og trykk deretter på lukkeknappen i appens vindu.
På iOS, sveip opp og til venstre fra bunnen av skjermen, og sveip deretter opp på Disney Plus-appen.

Lukk nettleseren for å lukke Disney Plus på skrivebordet.

5. Snakk med Internett-leverandøren din om mediestrømming

ISP-er begrenser noen ganger medietrafikken for å hindre at båndbredden deres blir overbelastet og for å belaste kundene mer for en strømmeplan. Snakk med Internett-leverandøren din og spør om de begrenser strømmetjenester for media. Hvis de gjør det, må du kanskje oppgradere planen din for å streame Disney Plus.

Konklusjon

Disney Plus er på ingen måte en ustabil tjeneste som ikke er i stand til å håndtere et stort antall brukere. Hvis du bruker en VPN med tjenesten, kan det forårsake problemer med streaming, men utenfor det, og utenfor internettproblemer, er det ingen grunn til at du ikke skal kunne streame uten problemer.