Eldorado-anmeldelse – Hvordan tjene penger på å spille spill

Ønsker du å bringe spillet ditt til neste nivå? Sjekk ut Eldorado.gg, den enkleste måten å skaffe valuta i spillet, jakte på gjenstander og utstyr, øke statistikken din eller til og med hele kontoer raskt og sikkert. I dag vurderer vi Eldorado.gg for å hjelpe deg med å avgjøre om funksjonssettet er riktig for deg.

Eldorado.gg Oversikt

I et nøtteskall, Eldorado.gg fyller en massiv etterspørsel i markedet for oppgraderinger i spillet på tvers av en rekke populære titler.

Selv om hvert av deres tjenestetilbud er tilgjengelige på spill-for-spill-basis, vil du likevel finne at Eldorado.gg kan gi deg et forsprang i 50+ av de hotteste online spillene.

Listen inkluderer:

MMORPG-er som RuneScape 3, EVE Online og World of Warcraft;
Mobilhits som Clash of Clans og Pokemon Go;
FPS-spill som Call of Duty og Fortnite;
…og mange flere i tillegg.

For en konkurransedyktig pris kan du spare tid ved å kjøpe valuta og gjenstander i spillet, øke statistikken og rangeringen din eller få en helt ny konto.

Hvordan fungerer Eldorado.gg?

Det er i hovedsak to typer Eldorado.gg-brukere: kjøpere og selgere. Som sådan fungerer nettstedet som en gratis markedsplass, fri for kunstig prissetting eller innblanding ovenfra og ned. De eneste reelle restriksjonene er den generelle forsyningen av varen eller tjenesten som etterspørres, og minimumsbestillinger for visse spill som RuneScape.

Det betyr selvfølgelig ikke at det ikke er noen tilsyn – snarere tvert imot. Sikkerhet og diskresjon er toppprioriteter, slik at du aldri trenger å bekymre deg for svindel eller forbud. Eldorado.gg står bak tjenesten sin, og tar fullt ansvar for uhell og beskytter kjøpere til enhver tid.

Døgnåpen kundestøtte er tilgjengelig for å avklare usikkerhet, løse tvister, undersøke svindel, administrere forsikringskrav og generelt sikre en jevn transaksjon hver gang.

Dessuten er det ikke nødvendig å registrere seg flere ganger; du kan enkelt kjøpe og selge fra én enkelt konto. Transaksjoner tilbyr alle en garantert maksimal leveringstid som angitt av selgeren, selv om de fleste vil gjøre det for å få deg sjekket ut flere ganger raskere.

Høres ganske bra ut ikke sant?

Eldorado.gg Nøkkelfunksjoner

Offisielt er det fire tjenestepilarer til Eldorado.gg:

Valuta
Varer
Kontoer
Øker

I tillegg er det et helt økosystem av infrastruktur bak kulissene som gir grunnlaget for de fire søylene å stå høyt på. La oss undersøke alle disse nøkkelfunksjonene etter tur.

Valuta

Å kjøpe og selge GP, Gil eller Gems på nettet er ikke noe nytt. Imidlertid presenterer Eldorado.gg en attraktiv markedsplass befolket av hundrevis av selgere på tvers av 34 spill i skrivende stund.

Du kan enkelt filtrere kjøpsalternativene dine etter Enhet, Region/Server, og deretter etter spillspesifikke parametere som Fraksjon, valutatype osv. Eldorado.gg sorterer tilgjengelige tilbud fra billigste til dyreste. Valutaomregningskursen vises tydelig, og gir ikke rom for tvetydighet eller overraskelser i siste liten.

Bare klikk på ønsket tilbud for å utvide listen over tilgjengelige selgere. Den beste avtalen vil få en utstillingsposisjon øverst på siden, selv om du kan gå med hvilken som helst selger du vil.

Bare vær oppmerksom på selgerrangeringen, antall transaksjoner og forventet leveringstid. Du vil se det garanterte maksimumet – som har en tendens til å variere mellom 20 minutter, en time og 24 timer – samt selgerens gjennomsnittlige leveringstid, ofte et spørsmål om minutter. Husk også at de fleste selgere krever et minimumsantall, og at de selv har begrenset lager.

Når du har bestemt hvor mye du skal kjøpe og hva det vil koste, er det vanligvis enkelt å betale. I de fleste tilfeller skriver du inn et tegnnavn, velger en betalingsmetode, og du er gratis hjemme. Noen spill kan kreve at du fyller ut flere identifiserende felt, men de vil aldri be om personlig informasjon som ikke er spillrelatert.

  Hvordan konvertere PNG-, TIFF- og JPEG-bilder til et annet format på din Mac

Varer

For øyeblikket kan du kjøpe varer og utstyr for 36 spill via Eldorado.ggs markedsplass. Nok en gang er elegansen med filtreringen deres på siden din venn når det gjelder å finne det rette byttet. Kjerneparameterne er varetype og pris, selv om noen spill også tilbyr muligheten til å sortere etter server/region/fraksjon.

Varetilbud deler den samme grunnleggende anatomien som valuta tilbyr, selv om du vil observere noen kulturelle forskjeller.

For eksempel er mange vareoppføringer engangsfordeler, så du vil ikke ha fordelen av en gjennomsnittlig leveringstid – bare en garantert tidsramme. Vær i tillegg spesielt oppmerksom på Merknader-feltet, der selgeren gir en beskrivelse av hva du får og hvordan du får det.

I tillegg er noen selgere villige til å prute litt på bulkavtaler. Du må kjøpe noe fra dem først for å åpne en chat, men det er vanligvis en liten pris å betale for en god deal.

Tilgjengelige varer inkluderer:

Rustning
Våpen
Potions
Skinn
Råvarer
Nook Miles-billetter
Skinnende Pokémon
Riot Points
…og mye mer

Kontoer

Mens Eldorado.gg ser et høyere volum av andre transaksjoner, kan det sies at nettstedet spesialiserer seg på kontosalg. Seriøst, det er for tiden tilbud for 62 spill, og antallet vokser jevnlig.

Til tross for overfloden av alternativer, er det like enkelt å kjøpe en ny konto som alt annet på Eldorado.ggs markedsplass. De vanlige sorteringsalternativene er tilgjengelige, og nok en gang er de fleste selgere ivrige etter å gi rikelig med detaljer for å lokke til et salg. Og i motsetning til varer, har kontoselgere en tendens til å inkludere mange skjermbilder eller til og med videokapsler av kontoen i aksjon.

Selv om Eldorado.gg er en sikker markedsplass, anbefaler vi at du er spesielt oppmerksom på selgerrangeringer når du kjøper en konto. Ikke bare kan du se den totale prosentandelen av positive tilbakemeldinger, du kan også se nærmere på historikken deres for å se på spesifikke transaksjoner. Å gjøre det vil beskytte deg mot hodepinen ved å løse en potensiell tvist, og få deg inn i spillet raskere.

Forsterkning

Boosting er en samlebetegnelse for fremgang i spillet som ikke måles i gjenstander eller rikdom. Det kan være statistikk, nivåer, rangeringer, oppdrag og mer. Noen selgere tilbyr til og med muligheten til å lage tilpassede forespørsler.

Den mest unike markedsplassen på Eldorado.gg er utvilsomt den som omgir Boosting. I stedet for å bla gjennom forhåndsforberedte tilbud som med de tre andre tjenestene, blir du bedt om å spesifisere hva slags løft du leter etter, samt hvor mye fremgang du ønsker å gjøre.

Med mange spill er det flere alternativer for å fylle ut informasjon. Her kan du dele spesielle hensyn til din karakter eller konto; spesifiser en tidsramme du vil at boostingen skal utføres av; og/eller last opp et skjermbilde av utstyret, statistikken eller kontoen din. Alt er ment for å hjelpe selgere med å skreddersy tilbudet deres til dine behov, så vi anbefaler at du drar nytte av dette.

Når du har trykket Send forespørsel, kan du ta en røyk eller ta en kopp kaffe. Det kan ta noen minutter før selgere svarer på forespørselen din, men i de fleste tilfeller vil du begynne å få treff innen 60 sekunder.

Som standard sender Eldorado.gg deg en e-post hver gang en selger svarer med et tilbud – vi anbefaler at du slår av dette i innstillingene hvis du verdsetter plass i innboksen din, siden de har en tendens til å strømme inn når de begynner å komme. Dette er en god ting for å få den beste prisen, men!

Merk at Boosting er det ene scenariet der du ikke trenger å foreta et kjøp for å starte en chat med en selger. Faktisk åpner de en prat med deg med tilbudet, så sørg for å dra nytte av dette verdifulle vinduet for kommunikasjon. Du er også best av å chatte og prute med flere selgere samtidig for å få den beste prisen.

  Hei og velkommen

Kjøp og salg i tillit med TradeShield

Nå som vi har dekket de fire første pilarene, kan vi snakke om hva som gjør Eldorado.gg virkelig flott. Hvis du noen gang har kjøpt fordeler i spillet på nettet, vet du at det bestemte markedet er fullt av svindlere, spammere og enda verre.

TradeShield er hjørnesteinen i ditt forsvar mot Internetts mindre skruppelløse typer. Enten du kjøper eller selger, vil du sette pris på tryggheten som følger med å gjøre forretninger via Eldorado.gg.

Hvordan TradeShield beskytter kjøpere

Her er noe å virkelig tygge på: Kjøpere er aldri på kroken for konsekvensene av en dårlig selgers handlinger. I det øyeblikket du reiser en tvist, fryser Eldorado.gg alle betalinger, og holder dem i hovedsak deponert til en løsning er oppnådd.

Ikke bekymre deg for at byråkrati eller byråkrati kommer i veien for rettferdigheten heller; Eldorado.gg er bemannet av ekte mennesker og spillere som bryr seg om å kurere en sikker markedsplass.

Som en ekstra forholdsregel for kontosalg, inkluderer TradeShield også forsikring mot svindel med kontogjenoppretting (i utgangspunktet selge deg en konto, ta pengene dine og deretter ormelegge seg inn på kontoen for å stjele dem tilbake fra deg, med full fortjeneste).

Hvis du blir skrudd over innen 5 dager etter salget, har Eldorado.gg ryggen din og vil raskt sikre deg godtgjørelse. Dessuten krever Eldorado.gg at kontoselgere går gjennom et ekstra lag med ID-verifisering for å kutte drastisk ned på roboter og svindlere.

Hvordan TradeShield beskytter selgere

Men det er ikke alle «selgere dårlige».

TradeShield hjelper også selgere med å drive mer lønnsom virksomhet med mindre risiko. En av de absolutte plagene nettselgere står overfor er uredelige tilbakeføringer. Eldorado.gg tar igjen fullt ansvar for alle transaksjoner, så selv om en kjøper feilaktig overbeviser kredittkortselskapet sitt om å utstede en refusjon i en tvist, er det ikke på din bekostning. Eldorado.gg vil jobbe for å få det avgjort via tredjeparts betalingsleverandører.

Akkurat som med kontokjøpere, tilbyr TradeShield den samme 5-dagers forsikringen for å sikre at du får betalt for kontoene du har solgt uten problemer.

Sikker infrastruktur

Vær trygg på at dine sensitive personopplysninger inkludert betalingsmåter holdes sikre på Eldorado.ggs servere. De bruker de nyeste brannmurene, informasjonstilgangskontrollene og 256-biters kryptering for å sikre at ingen kan krenke personvernet ditt med brute force eller andre metoder.

I tillegg selger Eldorado.gg aldri brukermetadataene dine til tredjepartsannonsører eller registrerer deg for e-postlister uten å spørre om ditt samtykke. En del av sinnsroen er tross alt en spamfri opplevelse!

Bruke Eldorado.gg til å kjøpe og selge fordeler i spillet

Din første registrering hos Eldorado.gg kunne ikke vært enklere; bare oppgi e-posten din og opprett et passord, og vent til innboksen din skal «ding!» med e-postbekreftelsen. Åpne den, klikk gjennom for å bekrefte, og du er i som en skitten skjorte.

Dashbord

Før du skynder deg å kjøpe noe tyvegods fra markedsplassen, ta deg tid til å gjøre deg kjent med kontodashbordet ditt øverst til høyre. Fra venstre til høyre ser du:

Selg – Ved å klikke på «Selg»-knappen kommer du til et skjema hvor du enten manuelt kan velge blant de fire selgerkategoriene og deres tilgjengelige spill. Eller du kan masseopplasting fra en .csv (praktisk for strømselgere).
Aktivitet – Dette gir en rask oversikt over oppdateringer over enhver pågående prosess, for eksempel et salg eller uttak. Aktiviteter inkluderer også nye meldinger, og gir en rask titt på nettstatusen din i tilfelle du oppdager problemer med nettstedets ytelse.
Varsler – I likhet med aktivitet er dette et knutepunkt for tidligere bestillinger og tilbud. Hvis noe blir merket som levert, kansellert eller annen statusendring, ser du det her. De to kan virke overflødige for nybegynnere, men å dele opp feeden din er en livredder ved høye transaksjonsvolumer.
Meldinger – Ved å klikke her kommer du til meldingsinnboksen din, hvor du kan svare på nye meldinger eller gå tilbake til gamle meldinger. Du kan også slå på skrivebordsvarsler, som vil holde deg oppdatert til enhver tid.

  En ny trådløs standard: Hva er Amazon Sidewalk?

Profil- og kontoalternativer

Øverst til høyre på skjermen vil du vise brukernavnet ditt. Ved å klikke på den får du opp en meny med profil- og kontoalternativer:

My Eldorado – Oversikten over all din mest relevante kontoinformasjon, beskrevet mer detaljert nedenfor.
Mine tilbud – Her kan selgere vurdere sine tilbud fra tre av de fire tjenestepilarene. Opprett en ny, eller slett gamle ved å trykke på en knapp.
Boosting – Visualiser enkelt inn- og utgående Boosting-forespørsler, så vel som Boosting-abonnementene dine.
Bestillinger – Lar deg se gjennom tidligere transaksjoner og eventuelle ventende.
Lommebok – Viser din nåværende saldo med Eldorado.gg. De opprettholder et internt betalingsbehandlingssystem, selv om det gjenspeiler funksjonaliteten til eksempler som PayPal; du kan enkelt sette inn eller ta ut penger
Tilbakemelding – Din tilbakemeldingsside. Du har begrenset kapasitet til å administrere disse utover å yte utmerket service eller være en pålitelig kjøper, men det er et nyttig system for å etablere tillit i markedet.
Meldinger – En annen måte å nå innboksen din på.
Profil – Last opp en avatar, skriv en biografisk tekst og endre passordet ditt her.
Bekreftelse – Nyttig for å holde styr på statusen din som kontoselger.

Brukerstøtte

Hvis du får problemer, er Eldorado.gg på saken døgnet rundt. Alltid til stede nederst til høyre er chat-grensesnittboblen. Hvis du klikker på det, vises et skjema der du kan angi spørsmålet, forespørselen eller bekymringen din. Du vil se plassen din i køen og motta rask service fra et faktisk menneske.

I løpet av å skrive denne anmeldelsen kontaktet vi støtte via chat flere ganger i løpet av dagen. Tro mot deres ord, var noen kunnskapsrike tilgjengelig for å svare på spørsmål. Dessuten ventet vi aldri mer enn ett minutt på å få hjelp.

Og apropos hjelp, du kan også lære mye av Eldorado.gg sine Hjelpesenter. Du finner en generell FAQ, pluss en oversikt over alt du trenger å vite om kjøp, salg og administrasjon av kontoen din, betalinger og gebyrer.

Betale og få betalt med Eldorado.gg

Kort sagt, Eldorado.gg ernærer seg av provisjoner betalt på hver transaksjon. Salgsavgiftene fordeler seg slik:

5 % på alle valutatransaksjoner
10 % på alle varer, kontoer og forsterkningstransaksjoner

Det er ekstra gebyrer for å gjøre innskudd til din Eldorado.gg-saldo. Gebyret over hele linja er 4,5 % + $0,30, uavhengig av om du bruker et debet- eller kredittkort, Bitcoin eller Ethereum, eller regionale betalingsprosessorer som iDEAL og Sofort.

Eldorado.gg tilbyr også en rekke alternativer for å ta ut saldoen din:

Bitcoin
Webmoney
SEPA bankoverføring
Payoneer
Skrill

Hver metode er underlagt sine egne avgifter, detaljert her.

Til slutt har kjøpere muligheten til å betale via Visa, MasterCard, Bitcoin eller Ethereum. (Vi anbefaler at du bruker kryptovalutaen for total anonymitet i transaksjonene dine.)

Husk: Alle salg er endelige på Eldorado.gg.

Eldorado.gg Gjennomgå dom

Hvis du leter etter en aktiv markedsplass for alle favorittspillene dine, og tilbyr rimelige priser på byttet du trenger for å komme deg videre, skylder du deg selv å sjekke ut Eldorado.gg.

Ikke bare er det et sjenerøst utvalg av valutaer, varer, kontoer og boostingsalternativer, men det hele er underbygget av sikker transaksjonsinfrastruktur. Det døgnåpne supportteamet er klar til å løse alle tvister og svare på spørsmål, mens TradeShield-policyen deres beskytter både kjøpere og selgere mot uredelig aktivitet.

Totalt sett er det vanskelig å argumentere med Eldorado.ggs forpliktelse til sikkerhet og frimarkedsetos. Enten du ønsker å spare tid på karakterbyggingen din og vie oppmerksomheten din til andre oppgaver, eller du har massevis av ressurser du ønsker å tjene penger på, er Eldorado.gg din billett.

Har du noen gang brukt Eldorado.gg eller en lignende tjeneste? Hvordan ser belastningen til karakteren din ut i disse dager? Har du et spill å anbefale for Eldorado.ggs markedsplass? Lyd av i en kommentar nedenfor!