Hvordan bli med i et team i Microsoft Teams

Å opprette et team i Microsoft Teams er noe bare teamadministratorer eller -eiere gjør. Prosessen er ikke komplisert, men den er ikke helt enkel siden det er flere måter å lage et team på og importere brukere til det. Invitasjoner kan sendes automatisk og de kan deles via en meldingsapp.

Bli med i et team i Microsoft Teams

Å bli med i et team er imidlertid ikke komplisert, det spiller ingen rolle hva slags invitasjon du har mottatt. Hvis du har mottatt en lenke, er det viktig å vite hvilken e-post du skal bruke for å logge på. Hvis du har opprettet en ny e-post for deg, trenger du passordet til den. Passordet kan allerede være angitt, og du kan bli tvunget til å endre det.

  Blogtrottr gjør RSS-feeder til nyhetsbrev på e-post med historiefiltre

Bli med i et team i Microsoft Teams – Link/E-post

Hvis du har fått tilsendt en e-post for å bli med i et Microsoft Teams-team, vil det være en lenke i brødteksten i e-posten.

Logg på e-posten din og åpne Microsoft Teams-invitasjonsmeldingen.
Klikk på Bli med nå-knappen.
Klikk på «Bruk nettappen i stedet» i den nye fanen som åpnes.
Logg på Microsoft Teams med samme e-post som du mottok e-postinvitasjonen på.
Hvis du ikke har en Microsoft Teams-konto, vil du kunne opprette en gratis.
Når du er logget på, blir du med på laget.

Merk: Hvis du har fått en Microsoft Teams-lisens, vil den bare være aktiv når du logger på teamet/organisasjonen som ga lisensen.

  Slik deaktiverer du Siri-forslag på iPhone-låseskjermen

Bli med i et team i Microsoft Teams – Ny konto

Microsoft Teams for organisasjoner lar nye kontoer opprettes på domenet teamet er konfigurert på.

Spør teamadministratoren om e-postadressen som er konfigurert for deg. Teamadministratoren vil også dele et passord for kontoen.
Last ned og installer Microsoft Teams (eller bruk Microsoft Teams web).
Logg på med kontolegitimasjonen.
Endre passordet ditt hvis du blir bedt om det.

Bli med i et team i Microsoft Teams – Kode

Teameiere i Microsoft Teams kan invitere brukere med en kode. Du må imidlertid allerede vite hvilken e-postkonto koden vil fungere. Spør teamadministratoren hvilken e-postkonto eller domene som vil bli akseptert i teamet.

  Hvordan finne klistremerker i Telegram

Åpne Microsoft Teams.
Logg inn med e-post og passord.
Klikk Bli med eller opprett lag nederst til venstre.
I «Skriv inn kode»-feltet skriver du inn koden som er delt.
Du vil bli lagt til teamet.

Merk: Denne metoden foretrekkes når flere team er opprettet av samme organisasjon. I stedet for å invitere brukere individuelt, deles en kode og brukere blir med i teamet siden de allerede er på domenet og har en Microsoft Teams-konto.

Konklusjon

Å bli med i en Microsoft Teams-konto er ikke bare vanskelig hvis du ikke vet hvilken e-postadresse du skal bruke. Hvis e-posten din ikke har blitt brukt til å registrere deg for en Microsoft Teams-konto, må du først opprette kontoen og deretter godta en invitasjon. Ingen Microsoft Teams-invitasjoner kan opprette en konto for deg. Selv når organisasjoner oppretter brukerkontoer, må brukeren logge på med kontoen for å aktivere den.