tipsbilk.net

En allround-vinner for Apple HomeKit

Viktige takeaways

 • Lås opp døren med et enkelt trykk ved å bruke Apple Home Key-støtte på Yale Assure Lock 2 Plus.
 • Låsen er kompatibel med Apple Watch og iPhone, noe som gjør den praktisk for Apple HomeKit-brukere – men du trenger ekstra maskinvare for andre smarthussystemer.
 • Velg mellom tre fargealternativer og bruk appen til å gi tilgang til andre.

Du trenger aldri å bekymre deg for å bære en dørnøkkel når du bruker en smart lås. Hvis du er en Apple-bruker med en iPhone eller Apple Watch, tar det bare et trykk å åpne Yale Assure Lock 2 Plus, takket være støtte for Apple Home Key.

Yale Assure Lock 2 Plus

Yale Assure Lock 2 Plus bør være på toppen av alle Apple HomeKit-brukers liste når de leter etter en smart lås. Den beste funksjonen til låsen er kompatibilitet med Apple HomeKey. Denne støtten lar deg låse opp døren med hvilken som helst kompatibel Apple Watch eller iPhone. Bare trykk en av disse enhetene på låsen. Tilgjengelig i tre forskjellige fargealternativer for å matche eksisterende maskinvare, det er også et tastatur for å gi andre tilgang til hjemmet ditt. Hvis du vil bruke låsen med et annet smarthjemsystem, som Amazon Alexa, må du betale ekstra for en versjon med en valgfri Wi-Fi-bro.

Merke Yale

Tilkobling Bluetooth; Wi-Fi valgfritt

Integrasjoner Apple HomeKit

Batteri 4 x AA

Tastatur Ja

Hub påkrevd Valgfritt for ekstern tilgang

Fordeler

 • Enkel å installere og komme i gang
 • Apple Home Key-støtte gir håndfri tilgang
 • Tastatur gir ekstra tilgang
 • Gi tilgang enkelt til andre med Yale Access-appen
 • Tre farger å velge mellom

Ulemper

 • Tilgang med andre smarthussystemer krever ekstra maskinvare
 • Apple Home Hub trengte for å få mest mulig ut av smartlåsen hjemmefra
 • Ingen fysisk nøkkel for en nødsituasjon

Enkel å bruke og raffinert design

Brent Dirks / MakeUseOf

Det finnes ulike versjoner av Assure Lock 2, og Lock 2 Plus sitter rett i midten av serien. I den nedre enden er den mer grunnleggende Assure Lock 2, mens Assure Lock 2 Touch i den høye enden tilbyr et biometrisk tastatur.

Du vil ha Plus-versjonen hvis du er en Apple-fan og ønsker å nyte bekvemmeligheten og enkelheten til Apple Home Key. Jeg testet ut versjonen med kun Bluetooth. Hvis du vil bruke litt mer, kan du kjøpe en versjon med Wi-Fi Smart-modulen integrert, som gir ekstra tilgang borte fra hjemmet uten noen Apple Home Hub. Wi-Fi-modulen kan også kjøpes alene, men krever en bro som må kobles til en stikkontakt i nærheten.

  Hva er Hybrid Cloud Computing?

Hvis du har en Apple Home Hub – det vil si en Apple TV, HomePod eller HomePod mini – er det ingen grunn til å bruke de ekstra pengene på Wi-Fi-kompatibilitet. Jeg har både HomePod og Apple TV, og å bruke låsen hjemmefra har fungert like bra som andre Wi-Fi-drevne smartlåser.

Det er tre forskjellige låsefinisher å velge mellom – svart, bronse og nikkel. Jeg prøvde den svarte versjonen og ble positivt overrasket. Jeg var bekymret for at svart ville vise skitt og skitt over tid, men det ser fortsatt bra ut. Det opplyste tastaturet skiller seg også ut på den svarte bakgrunnen, selv på en solrik dag.

Den kompakte designen er et stort pluss ved Yale Assure Lock 2 Plus – både innvendig og utvendig maskinvare tar ikke opp mye plass. Den ytre delen av låsen er det opplyste tastaturet. I motsetning til andre alternativer i Assure Lock 2-serien, tilbyr ikke Plus en versjon med tradisjonelle nøkler. Det var helt greit for meg, men bare noe å merke seg hvis du noen gang tror du kanskje vil ha eller trenger en fysisk nøkkel.

Den indre maskinvaren består av tommelsvingen og sporet for de 4 AA-batteriene og valgfri Wi-Fi-modul.

Vær forberedt på å bruke litt tid under installasjonen

Brent Dirks / MakeUseOf

Det tar bare noen få minutter å installere mange smarthusprodukter, som en smartplugg. Men en smart lås er et av de sjeldne alternativene som vil kreve litt arbeid og litt DIY-kunnskap.

Du trenger en stjerneskrutrekker under installasjonen, og sørg for å ha en drill klar til å gå, om nødvendig, sammen med annet utstyr som et målebånd, meisel av tre og en verktøykniv for en mer kompleks installasjon.

Jeg har brukt en rekke smarte låser på inngangsdøren min, så i mitt tilfelle var installasjonen enkel med små modifikasjoner. Men hvis du har et eldre hus og aldri har skiftet lås, kan det ta lengre tid.

Yale leverer all maskinvaren du trenger for installasjonen, inkludert sluttplate/deadbolt, monteringsplate og alle skruer.

Brent Dirks / MakeUseOf

Den første delen av installasjonen er å fjerne eksisterende deadbolt og annen maskinvare, noe som kan ta litt tid hvis de er eldre. Du kan bli fristet til å ikke bekymre deg for å bruke døren Checker-siden, men den er avgjørende for en enkel installasjon.

Den siden vil hjelpe deg med å måle klaringen mellom toppen av dørhåndtaket og midten av låsehullet. Du vil også måle dørtykkelsen, ansiktsboringen og slaglommediameter/-dybde. Disse målingene vil avgjøre hvordan du fortsetter med installasjonen. Heldigvis er låsen lett justerbar på noen få måter for å passe de fleste dører uten å trenge ekstra maskinvare.

Det tok meg omtrent 30 minutter å installere Yale Assure Lock 2 Plus, og jeg hadde ingen problemer. Selv om du bare har grunnleggende DIY-kunnskap, gjør Yale det enkelt å fullføre oppgaven.

  11 beste treningsapper som hjelper deg å trene hvor som helst

Sørg for å bruke DoorSense

Brent Dirks / MakeUseOf

Selv om det er valgfritt, vil jeg på det sterkeste anbefale å installere DoorSense-sensoren, som bruker et magnetfelt for å bestemme om døren er åpen eller lukket. Den lille sensoren sitter på en flush døråpning, ikke mer enn 1 1/2 tommer unna kanten av dørkarmen og rett overfor selve smartlåsen. Tosidig tape og skruer vil feste sensoren til rammen.

For et renere utseende kan sensoren også installeres inne i døren, men det krever litt boring. Jeg tok den enkle ruten, som tok noen ekstra minutter under installasjonen.

Du vil kalibrere DoorSense sammen med selve låsen under oppsettprosessen. Hvis du har installert låsen riktig, har du alt klart på bare noen få minutter.

DoorSense har to flotte funksjoner. Først kan du motta et varsel hvis DoorSense fastslår at døren har vært åpen i en bestemt tidsperiode. Så hvis noen i hjemmet ditt ikke lukker døren helt, eller en vindgjest åpner en ulåst dør, vil du alltid kunne vite det.

Du kan også aktivere låsen automatisk når DoorSense registrerer at døren er lukket. Det er kanskje ikke det beste i alle situasjoner, spesielt hvis du kommer og går ut døren ofte i løpet av dagen. Men det gir et ekstra lag med sikkerhet å vite at døren din alltid vil være sikker.

Begge disse funksjonene fungerte bra i testingen min, og ga enda mer sikkerhet sammenlignet med andre tilgjengelige smarte låser.

Home Key er et perfekt valg for Apple-fans

Brent Dirks / MakeUseOf

Home Key-støtte er hovedfunksjonen til Yale Assure Lock 2 Plus, og det er definitivt verdt det, spesielt hvis du har en iPhone og Apple Watch.

I stedet for å legge til låsen til HomeKit direkte fra Home-appen, gjør du det gjennom Yale Access-appen for iOS under oppsettprosessen. Siden det ikke er noen Wi-Fi-modul, må du sørge for at du står nær nok til å få tilgang til låsen via Bluetooth.

Etter å ha lagt den til i følgeappen, kan du skanne HomeKit-koden. Selv om Yale Access-appen ikke er spesielt godt designet og noen ganger er forvirrende å navigere i, må du fortsatt ha den på iPhone for å justere innstillinger og legge til tilgangskoder til tastaturet for andre brukere som ikke vil dra nytte av Home Nøkkelstøtte.

Når låsen er lagt til HomeKit-hjemmet ditt, vises alternativet for å slå på støtte for Home Key automatisk i en dialogboks. Det er to måter å bruke Home Key på din iPhone. Med Express Mode aktivert trenger du bare å plassere iPhone eller Apple Watch nær låsen for å låse den opp via NFC-teknologi.

Hvis det er deaktivert, må du trekke opp My Home-kortet i lommeboken med et dobbelttrykk på sideknappen på iPhone, akkurat som når du finner et kort med Apple Pay. Du må da skrive inn passordet ditt eller bruke Face ID. På Apple Watch må du hente frem My Home-kortet med et dobbelttrykk på sideknappen.

  10 gratis rubrikkannonser-nettsteder for små bedrifter

Selv om det er fint for Apple å inkludere den sikrere metoden, viser Express Mode virkelig kraften til Home Key. Mens jeg tidligere trengte å taste inn en kode hver gang jeg ønsket å låse opp inngangsdøren min, er det enkelt og raskt å sette Apple Watch nær låsen for å gjøre det samme.

Etter å ha sett hvor enkel Home Key var å bruke, ba datteren min og kona også om å aktivere den samme funksjonen på iPhone og Apple Watch.

Jeg har brukt Home Key i noen uker, og den har vært veldig pålitelig for daglig bruk. Selv om det ikke er 100 prosent, har det vært veldig nært. Som en sikkerhetskopi har jeg satt en nøkkelkode for hvert av mine familiemedlemmer.

En stor bekymring med bare å bruke en iPhone eller Apple Watch for å låse opp døren er hva som skjer når de går tom for batteri. Men selv om iPhone-batteriet ditt er tomt, sier Apple at du fortsatt kan ha nok batteri til å bruke Home Key med Express Mode. Det er ikke noe jeg er avhengig av, men det er greit å vite i tilfelle.

Yale Assure Lock 2 Plus: Et billig tillegg til ditt smarte hjem

Mens smarthjemverdenen fortsetter å bli mer interoperabel, er Yale Assure Lock 2 Plus bare et godt valg hvis du er en Apple HomeKit-bruker med en iPhone og Apple Watch. Og det er mer enn greit.

Home Key er så godt som annonsert og gjør det så enkelt å låse opp døren din. I stedet for å måtte huske en nøkkelkode eller dra rundt en nøkkel, kan noe du allerede har med deg låse opp dørene dine. Andre flotte funksjoner som DoorSense bidrar til å gjøre Yale Assure Lock 2 Plus til den beste Home Key-kompatible låsen på markedet. Det er mer enn verdt utsalgsprisen for å modernisere og trygt sikre hjemmet ditt.

Yale Assure Lock 2 Plus

Yale Assure Lock 2 Plus bør være på toppen av alle Apple HomeKit-brukers liste når de leter etter en smart lås. Den beste funksjonen til låsen er kompatibilitet med Apple HomeKey. Denne støtten lar deg låse opp døren med hvilken som helst kompatibel Apple Watch eller iPhone. Bare trykk en av disse enhetene på låsen. Tilgjengelig i tre forskjellige fargealternativer for å matche eksisterende maskinvare, det er også et tastatur for å gi andre tilgang til hjemmet ditt. Hvis du vil bruke låsen med et annet smarthjemsystem, som Amazon Alexa, må du betale ekstra for en versjon med en valgfri Wi-Fi-bro.

x