tipsbilk.net

Hvilket iPhone 15-deksel bør du kjøpe?

Viktige takeaways

  • FineWoven er et stoffmateriale som har en unik følelse, som ligner på en krysning mellom nylon og fløyel. Det kan ta litt tilvenning, men det føles naturlig å ta på.
  • Mens silikondeksler er kjent for sine støtdempende egenskaper, er FineWoven-deksler mykere og mer motstandsdyktige mot slitasje, noe som gjør dem i stand til å håndtere gjennomsnittlig fall.
  • FineWoven-deksler har færre fargealternativer enn silikonetuier, men hvis du foretrekker et sofistikert og profesjonelt utseende, er det verdt de ekstra $10 over silikontilbudene. Imidlertid kan silikon være mer egnet hvis du foretrekker lysere farger og praktisk.

I 2023 droppet Apple skinnveskene sine for noe mer miljøvennlig: FineWoven. Det er Apples fancy ord for en ny stoffstil med iPhone-deksler og annet tilbehør. Men er det verdt premien over det velkjente silikondekselet?

Hva er FineWoven og hvordan føles det?

Bildekreditt: eple

FineWoven er et stoffmateriale som Apple annonserte på Wonderlust iPhone 15-arrangementet. Som pr Apple Stores FineWoven-produktbeskrivelseden er «laget av slitesterk mikrotwill» og «har en myk, semsket skinn-aktig følelse.»

  Hvordan sette opp en MP4-videospiller på Ubuntu

Den beskrivelsen stemmer. Den føles unik i hånden – som en krysning mellom nylon og fløyel eller mikro semsket skinn. Det kan ta litt tilvenning når du først setter den på iPhone, men med tiden blir den veldig naturlig å ta på.

Totalt sett er FineWoven mye mer beslektet med stoff. Hvis du leter etter en ekte erstatning for Apples gamle skinnvesker, må du se til tredjeparts tilbehørsprodusenter eller sjekke ut de beste iPhone 15-dekslene.

Likevel er det nye materialet ment som et førsteklasses dekselalternativ fremfor silikon, og kommer inn for $10 ekstra – den samme premium Apple pleide å lade for sine iPhone-skinndeksler. Det er også mer miljøbevisst enn skinn, gitt at Apple hevder at FineWoven har betydelig lavere karbonutslipp.

Tilbyr silikon eller FineWoven bedre beskyttelse?

George Tinari/MUO

Når det gjelder beskyttelse, begge deler Apples silikondeksel og FineWoven-saker har sine styrker. Silikonetuier er kjent for sine støtdempende egenskaper. De er myke, mer fleksible og kan dempe iPhone effektivt mot fall og støt. Siden silikonet er gripende, bør det også bidra til å forhindre ulykker i utgangspunktet. Et vanlig problem med silikon er imidlertid at det brytes ned over tid.

Når det er sagt, er FineWoven-deksler også veldig myke og moderat fleksible. Selv om de kanskje ikke er like støtabsorberende som silikondeksler, virker FineWoven mer motstandsdyktig mot slitasje og burde være mer enn i stand til å håndtere gjennomsnittsfallet.

  Hva er Mhm?

Tidlige anmeldelser fra The Verge og 9to5Mac antydet at materialet riper for lett, og ble raskt en stor grunn til bekymring blant potensielle kjøpere. Så det gjenstår å se om FineWoven vil ha overlegen levetid.​

Heldigvis klarte jeg å gni av lette riper på FineWoven-dekselet mitt fra daglig bruk ganske enkelt uten merker. Med tanke på at den gjennomsnittlige brukeren ikke kommer til å utføre en skrapetest på en dyr sak, er hele situasjonen blåst ut av proporsjoner.

Men du bør være på vakt hvis du er typen person som legger telefonen i lommen sammen med andre gjenstander som nøkler eller metalllommebøker. ZolloTech sin YouTube-video viser hvor raskt saken blir merket med nøkler eller spiker.

Fargealternativer for silikon- og finvevde etuier

Bildekreditt: eple

Fargevariasjonen er der disse to typene tilfeller skiller seg ganske vesentlig. Uansett grunn har Apple en tendens til å gi silikondekslene mer lyse, livlige fargealternativer. FineWoven har færre valg, og fargene som tilbys er mindre mettede for å samsvare med det som anses som premium.

  Fix Nvidia Installer kan ikke fortsette denne grafikkdriveren kunne ikke finne kompatibel grafikkmaskinvarefeil

Fargene som tilbys for iPhone 15-serien med silikondeksler er oransje sorbet, sypress, vinterblå, stormblå, guava, leire, lys rosa og svart. Derimot tilbyr Apple FineWoven-deksler i Mulberry, Evergreen, Taupe, Pacific Blue og Black. Disse fargene er konsekvente på alle iPhone 15-modeller.

For denne kategorien er det en enkel regel å følge. Hvis du liker et morsomt iPhone-deksel som dukker opp, gå med silikon. Hvis du foretrekker det glatte, profesjonelle utseendet, gå med FineWoven.

Til syvende og sist, hvis den myke, stofflignende følelsen og det sofistikerte utseendet til FineWoven stemmer overens med stilen din, kan den ekstra investeringen rettferdiggjøres over silikon. Dette gjelder spesielt hvis du tidligere har kjøpt Apples skinnvesker og ikke er gift med lær fremover.

På den annen side, hvis du foretrekker lysere fargealternativer og ikke bryr deg så mye om en unik følelse i hånden eller du er bekymret for de rapporterte problemene med riper, kan et silikondeksel være mer egnet. Silikon er et praktisk valg for daglig bruk og gjør seg like bra for standard beskyttelse. Alt koker ned til personlige preferanser og prioriteringer, siden begge er gode dekselalternativer for din iPhone 15.

x