En detaljert anmeldelse av Instagram Downloader

Instagram er en populær sosial medieplattform med millioner av aktive brukere. Den lar deg dele bilder og videoer gjennom innlegg, Instagram Stories, IGTV, Reels og Highlights. Du kan se innholdet andre legger igjen på profilen deres og få kontakt med folk.

Instagram er der du kan finne folk fra forskjellige land og kulturer, fra kjendiser til influencere og personlige brukere til merkevarer. Dette er grunnen til at uansett hva du er, kan du bli med og dele innholdet ditt med verden til personlig bruk eller markedsføre produktene og tjenestene dine.

Dette forklarer hvorfor Instagram er favorittplattformen for kreative mennesker, markedsførere, fotografer, innholdsskapere og andre. Det har gjort livene våre mer spennende, med forskjellig innhold lagt ut daglig til millioner.

Men hvis du vil laste ned videoen din, er det umulig i applikasjonen. Selv om du kan lagre det på Instagram og gå tilbake til det (hvis innlegget fortsatt eksisterer), lar det deg ikke laste det ned offline på enheten din.

Det er her Qoob Stories kan hjelpe deg. Du kan laste ned innlegg som inneholder videoer og bilder og alle disse bildetekstene, høydepunktene, historiene og så videre direkte på datamaskinen din og se dem når du vil.

Virker det spennende?

Vel, det gjorde det for meg. Og det er derfor jeg vil dele min erfaring med å bruke Qoob Stories gjennom denne anmeldelsen. Jeg håper du også finner det nyttig.

Qoob Stories: Hva er det?

Jeg hadde en sjanse til å prøve meg på Qoob historier – et kraftig verktøy som hjelper deg med å laste ned og se alle typer Instagram-medier, inkludert bilder og videoer. Den kommer med unike funksjoner samtidig som du opprettholder personvernet og sikkerheten. Det er også en smart Story Viewer for Instagram, nyttig for å bla gjennom og lagre historier og høydepunkter fra private og offentlige Instagram-kontoer.

Bare skriv inn et Instagram-brukernavn, få tilgang til alle historiene, bildene og videoene, og last dem ned i høy kvalitet.

En annen ting jeg likte med Qoob Stories er at det er mulig å automatisere nedlastingsprosessen. Du kan enkelt legge til en konto i Qoob Instagram Story Viewer eller Downloader. Deretter begynner den å laste ned media automatisk fra kontoen direkte til enheten din.

Hva er funksjonene?

Det er så mange Instagram-nedlastere, men Qoob Stories skiller seg ut. Dens sett med funksjoner er en viktig faktor som bidrar til det. Så la oss se på funksjonene og hvor nyttige de er.

Vise og laste ned Instagram Stories anonymt

Med Qoob kan du se og laste ned Instagram-historier anonymt fra private og offentlige kontoer. Så hvis du ikke vil at folk skal vite at du så historiene og høydepunktene deres, er denne funksjonen for deg.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned og installere Qoob Stories på datamaskinen din og åpne den. Skriv inn et Instagram-brukernavn, hashtag eller sted for å se historiene og laste ned de du elsker eller alle sammen.

  Hvordan finne ut hvem som har laget en falsk Instagram-konto

Laste ned Instagram-bilder og videoer

Ved å bruke dette verktøyet kan du enkelt laste ned bilder og videoer av høy kvalitet fra Instagram-kontoer. Qoob støtter populære formater som PNG, JPEG, MP4, etc., slik at du kan velge ditt foretrukne format for nedlasting.

Prosessen ligner på hvordan du laster ned og viser historier. Skriv inn et sted, brukernavn eller hashtag og begynn å laste ned en video eller et bilde ved å trykke «abonner».

Bla gjennom en Instagram-feed uten annonser

Ingen liker annonser som forstyrrer når du ser på noe interessant eller blar gjennom innlegg i Instagram-feeden din. De skumle reklameinnleggene som dukker opp fra ingensteds irriterer deg. Ikke bekymre deg; Qoob Stories vil hjelpe deg å nyte en ren Instagram-feed uten annonser. Og jeg kan ikke slutte å elske dette!

Laster ned nytt innhold automatisk

Nå er denne funksjonen også det jeg elsker med Qoob. Den lar deg laste ned alt nåværende og fremtidig innhold fra en Instagram-konto. Ja, du trenger ikke nødvendigvis å velge innhold å laste ned; det kan gjøres automatisk.

Uansett hvilke nye innlegg eller historier en konto gir ut, kan du få dem lastet ned umiddelbart til datamaskinen din. Velg hvis innhold du vil laste ned fra Instagram, og legg til disse kontoene direkte i Qoob Stories IG Viewer. Og det vil starte automatiske nedlastinger for alt gjeldende og kommende innhold fra den kontoen.

Denne funksjonen vil være nyttig hvis du vil kontrollere nedlastingsinnholdet. Ved å bruke dette kan du raskt laste ned selektivt innhold du liker, inkludert videoer, bilder, høydepunkter, lagrede innlegg, historier og merkede innlegg fra Instagram-kontoer.

Lagrer innleggstekster

Instagram forbyr kopiering av en posttekst. Ja, kopiering er ikke kult. Men hva om du vil laste den ned for sosiale medier, observere og lære hvordan du vokser, samle minner eller bare for underholdning?

Vel, Qoob Stories gjør dette mulig!

Du kan laste ned et helt innlegg med originalteksten. Qoob Stories gir deg to alternativer: kopier bildeteksten eller kopier lenken. Så du kan sjekke innlegget og kopiere bildeteksten direkte, eller du kan også hente det fra bildemetadataene.

Laster ned lagret samling

Gjett hva? Du kan ha noen innlegg lagret på Instagram, de du ønsker å besøke igjen av en eller annen grunn. Dette er mulig med Qoob Stories! Du kan laste ned hele det lagrede galleriet ditt og se det offline.

Du kan laste ned alle innleggene du har lagret til enheten din i høy kvalitet. På denne måten kan du se dem når som helst du vil offline uten å trenge noen internettforbindelse.

Lagrer merkede innlegg

Qoob Stories lar deg laste ned alle Instagram-innleggene folk merket deg. I tillegg kan du lagre videoer og bilder der andre brukere også er tagget.

Full sikkerhetskopi av kontoen

Ingen vil at Instagram-kontoen deres skal bli hacket, tapt eller utestengt. Men disse kan alltid skje når som helst du aldri har forventet. Som et resultat kan du miste dyrebare minner fanget i videoer, bilder, IGTV, historier, høydepunkter, etc.

Qoob Stories tilbyr en løsning på dette ved å tilby kontosikkerhetskopiering. Du kan sikkerhetskopiere Instagram-innholdet ditt med deres bildetekster, lagre alle typer medier og eksportere en liste som inneholder alle kontoene du enkelt følger på enheten din.

De vil også legge til en annen funksjon der du kan laste ned IGTV-videoer fra hvilken som helst konto, uansett hvor stor eller liten videolengden er. Dermed vil du kunne se favorittvideoene dine offline når du vil.

  Hvordan se Instagram Live anonymt

Qoob Stories: Systemkrav

Qoob Stories fungerer utmerket på stasjonære datamaskiner. Den støtter macOS 10.13 eller nyere, Windows 7 eller nyere, og Ubuntu 18.04 eller nyere (64-bit). Så før du fantaserer om verktøyet, sørg for at du har disse systemkonfigurasjonene på datamaskinen.

Og hvis du har, er du klar til å gå!

Qoob Stories: Komme i gang

Å sette opp kontoen din på Qoob Stories tar bare noen få minutter. Jeg setter pris på Qoob Stories for å gjøre brukervennligheten så enkel.

Så, for å komme i gang, last den ned på enheten din ved å velge operativsystem fra rullegardinmenyen. Velg mellom et 32- eller 64-biters installasjonsprogram for Windows på nett eller uten nett. Eller du kan velge macOS eller Ubuntu offline installasjonsprogram. Deretter trykker du på «last ned».

Når du har lastet det ned, installer det på enheten din. Åpne nå Qoob Stories-applikasjonen og skriv inn påloggingsinformasjonen din for Instagram. Det vil hjelpe deg med å få tilgang til Instagram-kontoene dine og se kontoene du følger. Selv om påloggingsinformasjonen din er valgfri, er den nødvendig for å lagre innhold ved å implementere søk etter sted.

Qoob Stories: Hvordan bruker jeg det?

Å bruke Qoob Stories er som en cakewalk, enda enklere enn å opprette en konto på sosiale medieplattformer. Årsaken er det rene og enkle brukergrensesnittet. Den er funksjonell, og de har brukt behagelige fargekombinasjoner for å designe den som ikke overvelder deg.

I tillegg likte jeg hvordan de har plassert søkefeltet, profilikonet, knappene osv. på et passende sted for å gjøre verktøyet enkelt å bruke.

La oss forstå hvordan du bruker verktøyet effektivt.

Lisensaktivering:

Du må aktivere lisensen din hvis du har tatt en abonnementsplan fra Qoob Stories. Gå til «Verktøy-menyen» og finn aktiveringsalternativet. Klikk på den og legg til lisensnøkkelen din for å aktivere lisensen din. Dette vil åpne deg for mange ekstra funksjoner og fordeler for å ha mer kontroll over aktivitetene dine.

Gå til Qoob Stories sitt hovedvindu og finn søkefeltet øverst. Her skriver du inn en søkeparameter som:

  • Et brukernavn: Du kan søke etter kontoer ved å skrive inn brukernavnene deres
  • Et sted: Skriv inn et spesifikt sted i søkefeltet for å se steder som vises. Velg et sted og se alle kontoene knyttet til det.
  • En hashtag: Ta med et #-tegn og skriv deretter inn ordene du vil søke etter.

Verktøyet vil vise deg de relaterte offentlige eller private kontoene og innleggene når du legger til en parameter. Du kan velge hvem som helst fra listen og se den eller laste ned mediefilene i ditt foretrukne format.

Laster ned media:

Du må trykke på knappen «abonner» hvis du vil laste ned innhold som er lagt ut under et brukernavn, hashtag eller sted. Du har mange nedlastingsalternativer som å laste ned bare historiene, fotoinnlegg, videoinnlegg, høydepunkter, tagget; en kombinasjon av disse, eller alle.

I tillegg kan du angi en start- og sluttdato for å se og laste ned alle innleggene innenfor datoperioden. Deretter kan du også spesifisere formatet for å laste ned innholdet, og når du er ferdig, fortsett med å laste dem ned.

Det kan ta en stund å laste ned innholdet i kontoer med tusenvis av bilder, videoer, historier osv. Hold deg rolig og vent på fullføringsvarselet. Jeg prøvde å laste ned innholdet til en konto med 1000+ innlegg, noe som tok meg rundt 5 minutter.

  Notegraphy er en Instagram-lignende app for typografi

Dessuten er det også mulig for deg å finne alt innholdet du har lastet ned rett under søkefeltet. Du kan se detaljene, nedlastede mapper på datamaskinen din for å se filer, eller se dem på Instagram; valget er uendelig!

Videre lar Qoob Stories deg også sette betingelser for nedlasting av innholdet. Du kan velge automatiske eller selektive nedlastinger. Du kan også slutte å laste ned innhold ved å trykke på «Pause oppdatering»-kryssikonet eller gjenoppta det ved å klikke på «Oppdater innlegg.»

Prissetting

Qoob Stories tilbyr prisplaner som passer for alle. Det finnes både gratis og betalte alternativer. Slik går det:

  • Starter: Det er en gratis plan å bruke Qoob Stories uten å betale noe. Den kommer med grunnleggende funksjoner og passer for budsjett og nye brukere som vil prøve hvordan den fungerer.

Denne planen inkluderer 200 daglige innholdsnedlastinger og 2 Instagram-profiler per måned. Jeg likte at de har tilbudt dette gratis permanent uten prøveperiode eller triks.

  • Personlig: Når du har prøvd gratisversjonen og ønsker mer fleksibilitet, gå for denne planen. Den er flott for personlig bruk og har noen avanserte funksjoner.

Den inkluderer 10 Instagram-profiler, ingen annonser, nedlasting av ubegrensede bilder, videoer, merkede innlegg, historier, høydepunkter og støtte for ubegrensede private Instagram-kontoer. Det koster $7/mnd.

  • Profesjonell: Denne planen vil passe deg hvis du har en bedrift og trenger avanserte funksjoner for å utføre dine offisielle operasjoner. Det gir deg full tilgang til førsteklasses, forretningsvennlige funksjoner.

Det inkluderer ubegrensede Instagram-kontoer, ingen annonser, og nedlasting av ubegrensede bilder, merkede innlegg, videoer, historier og høydepunkter og støtte for privat konto. I tillegg har den en automatisk oppdatering for abonnementer, eksport av bildetekster og innlegg, og tillatt kommersiell bruk. Det koster $25/mnd.

Gå for alternativet du trenger basert på målene dine med å bruke Qoob Stories, enten det er personlig eller profesjonelt.

Vanlige spørsmål

Er det mulig å bruke en lisens på flere datamaskiner?

Svar: Ja. Men du kan ikke gjøre det samtidig på to eller flere enheter. Prøv å deaktivere lisensen din på én datamaskin før du aktiverer den på nytt på en annen.

Kan noen nedgradere fra Professional- til Starter-planen?

Svar: Nei, du kan ikke nedgradere en plan. Hvis du vil bruke startplanen, kansellerer du ditt nåværende abonnement. Deretter kan du abonnere på starterplanen eller den personlige planen.

Konklusjon: Er Qoob Stories verdt det? 🤔

Jeg likte å bruke Qoob Stories; den er kraftig, men likevel enkel å bruke. Du kan laste ned bilder, videoer og historier, uansett om de er offentlige eller private. For ikke å nevne, funksjonen for automatisk nedlasting og andre funksjoner er også imponerende.

Derfor, hvis du også ønsker å utnytte verktøyet, fortsett og installer det gratis eller betal noen få dollar for å få alle avanserte funksjoner for å se og laste ned ubegrenset Instagram-medier.

x