En ny versjon av appstarter under utvikling, kommer med API [Android]

Appstartere er ikke som vanlige apper. De tar sikte på å gjøre bruken av enheten din mer praktisk, men de gjør også det få apper gjør. De inspirerer til nye måter for brukere å samhandle med enheten sin, og hvis en lansering er populær nok, vil mange apputviklere jobbe for å støtte den. Blur er en ny lansering, nylig utgitt, og fortsatt i det tøffe som tar utgangspunkt i Google Nå. Blur utvider til å ha konsolidert informasjon på en enkelt side ved å la hele apper ha en dedikert side til seg selv. Resultatet er at brukere har hele «sider» dedikert til en app omtrent som de har en dedikert Google Nå-side. Fangsten er selvfølgelig at det for øyeblikket ikke er mange apper som støtter Blur siden det nettopp kom ut. Utviklerne har lansert et API som kan brukes til å integrere en app med Blur, men du venter litt før favorittappene dine og ofte brukte apper har en egen side.

  Link Bubble For Android åpner koblinger i appen i bakgrunnen

For å gjøre ting enklere, og for å gi brukerne en smakebit på hvordan lanseringen fungerer, har Blur gitt ut noen apper til Play Store som inkluderer en twitter-klient. Når den er installert, er en kalkulatorapp installert som standard. Du må sette opp appen først, og den gir deg en gjennomgang av hvordan du setter opp en app-side. Fra innstillingene trykker du på Sidevelger. Du kan ha mer enn én side, men hver side kan bare ha én app tilordnet. Trykk på plusstegnet på en side og velg deretter hvilken du vil legge til.

  Se prishistorikk for apper for iOS, Android og Windows Phone

Når du er valgt, sveiper du bare til den appen fra startskjermen.

Bortsett fra «Sider» kan du også legge til kort. For å legge til et kort og få tilgang til Blurs innstillinger, trykk og hold på startskjermen og velg Innstillinger. Trykk på kort og velg ett eller flere kort du vil legge til fra kortvelgeren. Du må installere apper som støtter Blur-kort hvis du vil ha større variasjon. For å se etter apper og kort, trykk på mer-knappen på Innstillinger-skjermen der du kan få tilgang til eksperimentelle innstillinger og søke etter sider og kort i Google Play Store.

  Whistle Phone Finder lar deg fløyte for å finne telefonen [Android]

Du kan administrere utseendet til appene fra Blurs innstillinger under Visuals. Du kan endre ikoner, skalere dem ned, administrere rulleeffekter osv. Fra Layout kan du administrere størrelsen på grid app-ikonene er arrangert i blant annet, og fra Dock kan du tilpasse og bytte dokken. De eksperimentelle innstillingene, selv om de er eksperimentelle, er lovende og inkluderer alternativer som å lytte etter Ok Google-kommandoordet.

Starteren gjør i utgangspunktet favorittappene dine mer tilgjengelige enn noen gang, men inntil utviklere begynner å integrere appene sine med Blur, kan du bare få begrenset bruk ut av det. Det er imidlertid verdt å holde øye med.

Installer Blur fra Google Play Store