Debtster hjelper deg med å spore dine IOUer innen forskjellige grupper [Android]

Komplikasjonene som følger med å dele regninger når du er sameksisterende er uunngåelige. Det kan være tidkrevende å holde oversikt og deretter avstemme forskjellen senere hvis IOUer alle er små lapper eller skriblerier på papir. Debtster er en Android-app som gjør det enklere å dele utgifter og dekke dem. Den tar hensyn til utgiftsdeling med forskjellige grupper, så hvis du deler regninger med en romkamerat eller noen ganger ender opp med å betale for lunsj eller kaffe for en kollega, lar appen deg holde styr på begge separat. Du legger til deg selv som bruker, på samme måte legges andre brukere til på samme måte. Appen støtter de fleste populære valutaer, men ikke alle av dem, noe som er en overraskelse og gir deg en fin historisk oversikt over penger du skylder for en bestemt transaksjon.

  Hvordan fikse Windows 10 gjenkjenner ikke Android-telefon

Start med å opprette den første gruppen, dvs. Konto for registrering av utgifter. Trykk på USD-knappen for å velge en annen valuta. En gruppe krever et navn og en beskrivelse.

Når du har opprettet gruppen, må du legge til brukere i den. Du kan opprette en ny bruker eller, hvis du bare utforsker appen, bruke en av brukerne som er lagt til på forhånd. For å legge til en bruker må du skrive inn et navn og en e-post. En bruker legges til sentralt, og du kan inkludere den i en hvilken som helst gruppe. For å registrere en utgift, velg gruppen og trykk deretter på Penger-knappen. Nederst til høyre på neste skjermbilde vil du se en plussknapp. Trykk på den og velg personene som skylder penger til hverandre. For hver side, dvs. utlåner og låntaker, kan du legge til flere personer ved å trykke på dem i brukervalgskjermen. Når du har lagt til brukere, skriv inn beløpet som er skyldig. Du må også gi transaksjonen et navn.

  Slik starter du en Android-smarttelefon eller -nettbrett på nytt

Du kan se et sammendrag av utgiftene ved å trykke på den samme pengeknappen etter å ha valgt en gruppe. Trykker du på sparegrisen-knappen kan du få en mer detaljert oversikt over hvem som skylder hvem penger. Trykk på en av brukerne for å se en historikk for en transaksjon. Datoen for hver transaksjon settes på samme måte som da den ble lagt til i appen. Fra appens innstillinger kan du endre valuta, legge til eksisterende brukere i nye kontoer og aktivere eller deaktivere varsler.

Konseptet med appen er ganske bra, men det som overrasket meg var mangelen på integrasjon med en online tjeneste og det faktum at du ikke kan synkronisere utgifter med vennene dine. Det virker litt ensidig hvis det bare er én person som legger på utgifter. Grensesnittet er en annen ting som brukere kanskje ikke liker. Det er morsomt, men det egner seg ikke til en veldig intuitiv flyt. Med tanke på hvordan materialdesign kommer, er dette grensesnittet forvirrende på grensen.

  Bruk eksponerings- og fargepunktkontroll for å lage unike filtre [Android]

Installer Debtster fra Google Play Store