Er Babbel eller Duolingo bedre for å lære et språk?

Hvis du er en nybegynner som er usikker på Er Babbel eller Duolingo bedre? Og du vil vite hvilket språkopplæringsprogram du skal bruke for å lære et internasjonalt språk? Du har kommet akkurat dit du skulle. Babbel vs Duolingo den bedre læringsappen vil bli grundig sammenlignet i denne artikkelen. Hva venter du på da? La oss finne det ut.

Er Babbel eller Duolingo bedre for å lære et språk?

Her har vi forklart om forskjellen mellom Babbel og Duolingo i detalj.

Hva er Babbel?

En av Duolingos viktigste rivaler som har som mål å få brukere til å snakke på det valgte språket så raskt som mulig. Babbel, i motsetning til Duolingo, tilbyr en premium abonnementsbasert tjeneste med fleksible prisnivåer, en rettferdig prøveperiode og en introduksjon til programmeringskonsepter. Læringen er konsentrert på en slik måte av programmet at selv etter å ha fullført en økt, fortsetter du å bygge på informasjonen du allerede har tilegnet deg.

Funksjoner

 • Det er 14 forskjellige språk tilgjengelig.
 • Praktisk planlagte, små leksjoner på 10 til 15 minutter.
 • Perfekt for både nybegynnere og erfarne studenter.
 • Bruk en review manager for å garantere at du vil beholde det du lærer over tid.
 • Bruk talegjenkjenningsteknologier for å sikre at uttalen din er nøyaktig.

Fordeler med Babbel

 • Godt lært grammatikk er tydelig. Alle nye regler er grundig og nyttig forklart, spesielt i grammatikkdelen.
 • Det er en god balanse mellom underholdning og utdanning.
 • Babbel vil fortsette å være nyttig for språkelever som har kommet forbi de innledende stadiene av reisen.
 • Brukere kan rette opp feilene sine på slutten av en leksjon eller etter å ha kjørt flashkortene sine på skrivebordsversjonen av appen. Dette er en utmerket funksjon fordi de fleste lærer best ved å se hvor de gikk galt.

Ulemper med Babbel

 • Mobilappen har noen få bugs. Babbel er sannsynligvis ikke noe for deg hvis du vil ha en språkopplæringsapp på telefonen din for å hjelpe deg med å lære et språk. For du kan ikke rette opp feilene dine på mobil.
 • Det er ikke ideelt for å lære flere språk. Hvis du er typen som driver med flere språk samtidig, vil Babbel fort bli uoverkommelig dyr. Hvert nytt språk krever en ekstra abonnementsavgift.
 • Babbel er ganske dyrt for et abonnement på skrivebordsprogram, spesielt hvis du velger å bli fakturert månedlig. Det er så mange gode internettverktøy tilgjengelig for språklæring.
 • Det er litt kjedelig, men for noen er den spilllignende kvaliteten på apper et stort salgsargument.
  7 daglige sysadmin-oppgaver å automatisere med Ansible

Hva er Duolingo?

Som en gamified metode for å lære nye språk, Duolingo er en språklæringsapplikasjon som både elever og lærere kan bruke. Det er 39 forskjellige språkalternativer å velge mellom (rumensk, skotsk gælisk, japansk, hindi, tsjekkisk, vietnamesisk, ukrainsk, walisisk, hawaiisk, gresk, swahili, hebraisk, arabisk, koreansk, rumensk, latin og kinesisk) med ekstremt enkel start prosedyrer for alt fra spansk og fransk til koreansk og japansk og mange flere. Duolingo jobber for tiden med at ungarsk, finsk og navajo skal inkluderes på listen. Alt er også gratis. Lese, skrive, snakke og lytte er de fire språkferdighetene som vektlegges i dette nettbaserte verktøyet, som fungerer på en rekke enheter.

Funksjoner

 • Duolingo gir deg muligheten til å fokusere på det du allerede har lært for å finpusse ferdighetene dine, samtidig som du kan gå videre og få nytt ordforråd og nye ferdigheter.
 • Leksjonene på Duolingo er lagt opp på en ryddig, progressiv måte for å vise brukerne hvordan de kan forbedre språkferdighetene sine. I tillegg fjerner Duolingo noe av usikkerheten om hva du bør trene.
 • Duolingo registrerer hvor mange ganger du besøker appen for å fullføre en leksjon. Det er sannsynlig at du ikke vil avslutte rekken, så du vil fortsette å komme tilbake daglig.
 • Selv om det kan være vanskelig å lære et språk, gjør Duolingo sine kurs mer som spill, noe som vil holde deg engasjert og spent på å lære.
 • Ved å gi deg et grunnlag i grammatikk og ordforråd og deretter fokusere på lese-, skrive-, tale- og lytteevner med morsomme aktiviteter, søker Duolingo å forbedre ferdigheter på alle områder.

Fordeler med Duolingo

 • En plasseringstest for å fastslå språknivået ditt er inkludert.
 • Overvåker læringsfremgangen din.
 • Gratisversjonen inkluderer alle kurs.
 • Repetisjon av ord etter at du har valgt dem.
 • Enkel å bruke.

Ulemper med Duolingo

 • Ikke relatert til ordforrådet for eksempelsetninger.
 • Duolingo støtter ikke flere språk.
 • Overbruk av gamification skaper en falsk følelse av prestasjon.
 • Knappheten på morsmål.
 • Noen få spørsmål inneholder manglende eller feil ord.

Forskjellen mellom Babbel og Duolingo

Det er betydelige forskjeller mellom Babbel og Duolingo, til tross for at de to virksomhetene er like på en rekke måter.

Hovedforskjellen mellom Babbel og Duolingo er som følger:

Babbel
Duolingo
Babbel er overlegen i total språkferdighet.
Duolingo er overlegen for sporadiske språkelever.
Babbel gir en helt annonsefri opplevelse slik at du kan konsentrere deg om å studere.
Gratisversjonen av Duolingo er finansiert ved å selge annonseplass til selskaper, som deretter viser irriterende reklamer i programmet.
Babbel tilbyr leksjoner som inkluderer øvelse i samtale og kulturell fordypning.
Duolingo tilbyr kurs for adaptiv læring.
Babbels design er rettet mot mer seriøse voksne elever som velger mindre kompliserte metoder for språkundervisning uten ekstra gamification.
Duolingo henvender seg mer til ungdommer og yngre elever med sine tegneseriefigurer og flamboyante fargerike design.
Babbel tilbyr fire abonnementsprogrammer med månedlige betalinger.
Duolingo tilbyr en gratisversjon med annonser og et månedlig medlemskap uten annonser.
Babbel fokuserer på å lære deg kulturelle og språklige råd om språket du studerer, i stedet for bare ordforråd og setningsstruktur.
Duolingos leksjoner mangler ofte sofistikering til å ta opp betydelige kulturelle nyanser og scenarier i den virkelige verden.

  15 beste Black Friday-forretningstilbud du ikke kan gå glipp av

Babbel vs Duolingo: Hvilken er bedre?

Babbel er en språkopplæringstjeneste som har som mål å finne en balanse mellom grundighet og kostnadseffektivitet.

Duolingo er sannsynligvis den mest kjente språkopplæringsappen på markedet. En av hovedfordelene er at det er helt gratis, men en ulempe er at timene er noe tilfeldige. Hvis du fortsatt er usikker på Er Babbel eller Duolingo bedre? – bare vent litt. Vi gir deg svaret med en gang.

 • Mange brukere hevder at Babbel er å foretrekke fremfor Duolingo av flere grunner etter å ha nøye evaluert og testet begge språkopplæringsappene.
 • Babbel er vurdert til å være overlegen Duolingo når det gjelder kvaliteten på pensum, undervisningsmetodikk og levering.
 • Duolingo har som mål å gjøre det å lære et språk morsomt og engasjerende ved å gjøre det om til et spill, mens Babbel konsentrerer seg om en mer solid og konvensjonell tilnærming til å lære et fremmedspråk gjennom dybdekurs.
 • Når det gjelder effektivitet, Babbel vs Duolingo brukerengasjement, og støtte gitt, overgår Babbel Duolingo.
 • Det eneste med Duolingo er at det er gratis og det har gamification, men det handler om det. Den overlegne språklæringsappen generelt er Babbel.

Kostnadssammenligning mellom Babbel og Duolingo

La oss sammenligne Duolingo vs Babbel kostpriser før vi kommer til en konklusjon. I hovedsak tilbyr begge virksomhetene en rekke abonnementsplaner. La oss først snakke om Babbel.

 • Babbel gir kundene totalt fire distinkte planer, som alle gir tilgang til ett enkelt valgt språk (av deres 15 forskjellige språk å velge mellom).
 • Det er fire forskjellige betalingsalternativer tilgjengelig for deg.
 • Den månedlige planen, som koster $14 per måned. Tre måneders plan, som koster $10 per måned. Seksmånedersplanen, som koster omtrent $8,50 per måned, og 12-månedersplanen, som gir best verdi til omtrent $7 per måned.

Duolingo-kostnadene er som følger.

 • Du kan bruke Duolingo gratis, eller du kan abonnere på deres kommersielle tjeneste kalt Duolingo Plus.
 • Plus-planen har en årlig kostnad på $84 eller $7 per måned.
 • For å unngå tvil, ved å oppgradere til Plus-planen, blir Duolingo kvitt de påtrengende reklamene og tilbyr ubegrensede hjerter og testforsøk, samt individuelle leksjoner for å gå gjennom feilene dine.

Derfor er kostnadene i hovedsak den samme når man sammenligner de betalte programmene fra de to virksomhetene. For et helt år vil budsjettet ditt være omtrent $7 hver måned. Derfor er det vanskelig å velge en vinner i denne situasjonen. Babbel vs Duolingo er begge rimeligere enn andre språklæringskonkurrenter. I tillegg koster Duolingo vs Babbel, begge selskapene gir kundene en mulighet til å prøve ut programmene deres før de forplikter seg helt. Babbel tilbyr en 20-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, mens Duolingo tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode for å prøve Plus-abonnementet.

  Slik kjører du Retina-skjermen med den opprinnelige oppløsningen

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvilken plattform gir flest språk å lære?

Ans. Babbel lar deg bare studere 15 språk, mens Duolingo lar deg lære opptil 39.

Q2. Hva er rimeligere, Duolingo eller Babbel?

Ans. Hvis du vil lære et språk uten å betale noen penger, er Duolingo det foretrukne alternativet fordi det gir informasjonen gratis. Babbel er totalt sett billigere fordi Duolingos pro-utgave koster litt mer enn Babbel.

Q3. Hva skiller Duolingo og Babbel fra hverandre?

Ans. Babbel fokuserer på en sterkere og mer konvensjonell tilnærming til å lære et fremmedspråk gjennom dybdeleksjoner. Mens Duolingo har som mål å gamify du lærer og gi en moderne opplevelse. Dette er det grunnleggende skillet mellom de to tjenestene.

Q4. Gir Duolingo sertifikat?

Ans. Etter å ha tatt testen, gjøres Duolingo-sertifikatet tilgjengelig 48 timer senere.

Q5. Kan du få et sertifikat etter å ha fullført et kurs om Babbel?

Ans. Ja! For hvert kurs du fullfører på Babbel kan du få et sertifikat.

Q6. Er Duolingo- og Babbel-sertifikater autentiske?

Ans. Duolingo-sertifiseringen er egentlig ikke en sertifisering fordi alt den beviser er at du har bestått en eksamen på en online praksisplattform. Selv om det ikke er en formell kvalifikasjon, inneholder dette sertifikatet detaljer om kursets innhold og vanskelighetsgrad.

***

Vi håper denne artikkelen har bidratt til å rydde opp i enhver forvirring om Er Babbel eller Duolingo bedre. Til slutt avhenger alt av hva du trenger. Babbel og Duolingo har, som alle andre produkter eller tjenester, fordeler og ulemper. For å unngå forvirring har vi også nevnt kostnadsforskjellen mellom Duolingo og Babbel. Du kan alltid gå med det som passer deg best. Legg gjerne igjen en kommentar nedenfor hvis du har spørsmål.

x