Hvordan finne registrerte eiere av kjøretøy gratis i India

Mange situasjoner krever at du leter opp eieren av et kjøretøy, hendelser som påkjørsel, ulykker, tyverier osv. Hvis du oppdager noe som anses som ulovlig, kan du foreta et ransaking av kjøretøyet og også finne registrert eier bilfritt i India. Du kan også få kjøretøydetaljer etter nummerskilt slik at du kan vite hvilken type kjøretøy de bruker. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan finne bileier ved registreringsnummer gratis. Dette kan enkelt spore opp kjøretøyet deres og gi deg nøyaktige resultater, så la oss komme i gang.

Hvordan finne registrerte eiere av kjøretøy gratis i India

Her har vi forklart om metodene for å finne bileier etter registreringsnummer gratis i detalj.

Metode 1: Gjennom Parivahan-nettstedet

Parivahans nettside består av en enorm database med nummerskilt og detaljer om disse nummerskiltene, du kan søke på denne nettsiden for å finne bileier etter registreringsnummer gratis.

1. Besøk det offisielle nettstedet for Parivahan.

2. Skriv inn ditt mobilnummer og klikk på Neste.

3. Skriv inn passordet og klikk på Fortsett igjen.

4. Etter å ha kommet inn på nettstedet, må du skrive inn kjøretøynummeret og Captcha-koden og klikke på Vahan-søk.

  8 beste designprogramvare for team

Dette vil gi deg kjøretøyets eiers navn, registreringsdato, og også byen der kjøretøyet ble registrert. Mer info, som motornummer og chassisnummer er også tilgjengelig for kjøretøyet du har søkt etter.

Metode 2: Gjennom Vahan SMS Service

Det er også en SMS-tjeneste som drives av Vaahan der du kan få enkle detaljer bare ved å sende en SMS, følg trinnene nedenfor for å vite hvordan du får detaljer ved hjelp av SMS-funksjonen og for å sjekke kjøretøyeierdetaljer ved registrering.

1. Skriv inn VAHAN (mellomrom) og kjøretøyets registreringsnummer.

2. Send meldingen ovenfor til følgende nummer 7738299899.

3. Du vil da få detaljene til kjøretøyeieren gjennom en SMS-melding.

Metode 3: Gjennom Acko Insurance App

Du kan også bruke Acko Insurance-appen for å finne registrerte eiere av kjøretøy gratis i India for å sjekke kjøretøyeierdetaljer etter registreringsnummer.

1. Last ned Acko-appen fra Google Play Butikk eller App Store i henhold til enheten din.

2. Logg på appen via mobilnummeret og trykk på Fortsett.

3. Etter å ha logget på, trykk på RTO-informasjonen som finnes i appen.

4. Skriv inn kjøretøyets registreringsnummer og trykk på pilknappen for å få fullstendige detaljer om et kjøretøy.

Hvorfor trenger du å finne ut om en kjøretøyeier ​​ved å bruke deres registreringsnummer?

Det er forskjellige grunner til at du ønsker å oppnå et registreringsnummer for å kunne spore eieren og finne registrert eier av kjøretøy gratis i India.

  • Kjøpe et brukt kjøretøy: Før du kjøper et brukt kjøretøy, kan det være lurt å sjekke kjøretøyeierens detaljer.

  • Ulykker: I tilfelle det har vært en ulykke og det har vært skader, kan du finne kjøretøydetaljene ved å bruke kjøretøyets registreringsnummer.

  • Hit and Run: Hvis du er vitne til en Hit and Run-hendelse, kan du finne registrerte eiere av kjøretøy gratis i India, som et alternativ kan du også rapportere registreringsnummeret til din nærliggende politistasjon.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Kan jeg kontrollere kjøretøyets avgiftsmessige gyldighet ved å bruke registreringsnummeret?

Ans. Ja, du kan sjekke skattemessigheten til kjøretøyet. Bare se etter MV Tax opp til på nettstedet for å se skattegyldighetsdetaljene.

Q2. Kan vi finne en persons bostedsadresse ved å søke etter kjøretøyets registreringsnummer?

Ans. Nei, for å ivareta personopplysninger og personvern, kan ikke adressene vises på nettsiden eller hvor som helst.

Q3. Har Vahan en app å bruke?

Ans. Foreløpig er ingen app tilgjengelig for Vahan-tjenesten ennå, men vi kan forvente at en app vil bli lansert på AppStore når som helst snart.

Q4. Hvordan har Vahan alle dataene om motorkjøretøyer?

Ans. Vahan samler inn alle motorvogndata fra det nasjonale motorvognregisteret. Folkeregisteret for motorvognen samler på sin side alle data knyttet til et motorkjøretøy fra RTO (Regionalt transportkontor).

Q5. Kan jeg finne et kjøretøys registreringsnummer ved å oppgi Aadhar-detaljer?

Ans. Nei, Aadhar er trygg og består av viktige personopplysninger som vanligvis ikke blir avslørt til noen, så du kan ikke finne kjøretøyets registreringsnummer bare ved å bruke et Aadhar-kort.

Q6. Hvor kan jeg klage på registreringsopplysningene mine?

Ans. Hvis du har noen problemer eller spørsmål angående kjøretøyregistreringsdetaljer, kan du besøke din lokale RTO og få utbedret tvilen din. Hvert distrikt er til stede med den respektive RTO.

***

Vi håper artikkelen ovenfor om Hvordan finne en registrert eier av kjøretøyfritt i India var nyttig for deg, og at du var i stand til å spore en kjøretøyeier ​​ved hjelp av artikkelen vår. Fortell oss hvilken av metodene som fungerte best for deg, og slipp gjerne en kommentar om artikkelen, takk!

x