Er det mulig å slette Care.com-kontoen?

Care.com er en online markedsplass som er tilstede i mer enn 20 forskjellige nasjoner og anslår å ha over 35,2 millioner medlemmer. Care.com er en nettplattform der omsorgspersoner kan kontakte familier de tror kan hjelpe. Så de legger ut sine tjenester, tilgjengelighet og avgifter på nettet, hvor familier som trenger omsorgspersoner kan finne dem og kontakte dem. Familier står også fritt til å legge inn eventuelle omsorgsbehov, og de kan komme i kontakt med lokale vaktmestere de tror kan passe godt. Care.com er ganske kjent for sine barnevakttjenester, men den har så mange tjenester, som barnepiker, veiledere, eldreomsorgspersoner og hus- og dyrepassere å tilby. Er du en Care.com-bruker som har problemer med å bruke Care.com og lurer på hva som er trinnene for å slette Care.com-kontoen? Og hvordan skjule profilen din på Care.com? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Care.com, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle dine tvil som om Care.com er verdt pengene og hvordan du sletter Care.com-kontoen din umiddelbart.

Er det mulig å slette Care.com-kontoen?

Før du går inn i trinnene for å slette Care.com-kontoen din, la oss finne ut hvordan Care.com tjener penger og om Care.com er verdt pengene.

Merk: Care.com tillater ikke at du sletter kontoen din via mobilapplikasjonen. Så kontoen din kan bare slette kontoen på nettlesere som bruker Care.coms offisielle skrivebordsnettsted.

Hvordan tjener Care.com penger?

Care.com har en enorm brukerbase ettersom over 32,9 millioner mennesker bruker Care.com i 20 forskjellige land. Care.com følger en forretningsmodell som gjør det mulig å tjene penger på ulike måter.

Er Care.com verdt pengene?

Ja, Care.com gir deg tjenester som å knytte deg til barnepiker, veiledere, eldreomsorgspersonell, hus- og dyrepassere, og til og med noen som hjelper deg med barnevakt. For én måned koster premium-medlemskapet $39, for tre måneder koster det $78 ($26 per måned), og for et helt år koster det $156 ($13 per måned). Så ja, Care.com er verdt pengene å bruke.

  ProWidgets er den første sanne widget-implementeringen for iPhone og iPad

Er det enkelt å kansellere Care.com?

Ja, det er en enkel prosess å avslutte Care.com-kontoen. Care.com lar deg slett kontoen din permanent via Care.com offisielle nettsted på hvilken som helst nettleser.

Er det mulig å slette Care.com-kontoen?

Ja, det er mulig å slette Care.com-kontoen, og du kan slette Care.com-kontoen din umiddelbart. Care.com lar deg slette kontoen din permanent. Du trenger bare å åpne Care.com offisielle nettsted på hvilken som helst nettleser og enkelt slette kontoen din. Du må også gi Care.com en grunn for slettingen av kontoen din.

Kan du slette Care.com-kontoen?

Ja, du kan raskt og enkelt slette Care.com-kontoen din. Du kan fjern kontoen din på Care.com ved å bruke selskapets offisielle nettsted i hvilken som helst nettleser. Du trenger bare å gi Care.com en begrunnelse for å slette kontoen din.

Hvordan kan du slette Care.com-kontoen din umiddelbart?

Hvis du ikke bruker Care.com-tjenestene lenger og du ønsker å slette Care.com-kontoen umiddelbart, her er trinnene du bør følge.

Merknad 1: Etter sletting fjernes all din Care.com-informasjon fra visningen og profilen din er deaktivert, noe som betyr at du ikke kan ansette eller bli ansatt lenger.

Merknad 2: Før du sletter Care.com-kontoen, hvis du har et betalt abonnement, anbefales det å avbryte det først, og deretter kan du fortsette å slette Care.com-kontoen.

1. Besøk Care.com Logg inn side.

2. Logg inn på Care.com-kontoen din med din registrerte e-postadresse og passord.

3. Klikk på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

4. Under hovedrullegardinmenyen klikker du på alternativet Innstillinger og personvern.

5. Rull deretter ned og klikk på Konto og innstillinger fra venstre rute.

6. Klikk på Lukk konto-koblingen under Medlemsinformasjon-delen.

7. Velg alternativknappen Nei takk, avbryt mitt medlemskap og velg ønsket årsak til at du vil stenge Care.com-kontoen din.

8. Klikk på Fortsett-alternativet for å endelig slette Care.com-kontoen din.

Dette er trinnene du bør følge for å slette Care.com-kontoen din umiddelbart. Les fra starten for å finne ut om Care.com er verdt pengene. Nå, la oss ;tjene hvordan du skjuler profilen din på Care.com.

Hvordan kan du skjule profilen din på Care.com?

Etter å ha lært metodene for å slette Care.com-konto, her er en guide som viser deg hvordan du enkelt kan skjule profilen din på Care.com.

1. Besøk Care.com Logg inn side.

2. Logg inn på Care.com-kontoen din med din registrerte e-postadresse og passord.

  Slik ser du telefonlogg på Google

3. Klikk på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

4. Under hovedrullegardinmenyen klikker du på alternativet Innstillinger og personvern.

5. Rull deretter ned og klikk på Konto og innstillinger fra venstre rute.

6. Bla deretter ned og klikk på Mine tjenester.

7. Klikk på Skjul/Vis tjenester-koblingen under Mine tjenester-menyen.

8. For å skjule Care.com-kontoen din, velg Ja ved siden av Pause konto, og klikk deretter på Fortsett-alternativet fra popup-vinduet.

Forhåpentligvis har du, ved å følge disse enkle trinnene, klart å skjule profilen din på Care.com.

Hvorfor vil Care.com stenge kontoen din?

Det kan være flere grunner til at Care.com har stengt eller deaktivert kontoen din. I de fleste tilfeller, hvis noen bryter Care.coms vilkår for tjenester eller fellesskapsretningslinjer, har Care.com makt til å iverksette tiltak som å stenge eller slette kontoen din. Retningslinjer for fellesskapet skisserer oppførselen som forventes fra både vaktmesteren og familiene som ansetter dem. Det er også mulig at hvis Care.com fastslo at profilen din eller tjenestene dine på nettstedet ikke lenger var nødvendige og ikke tilfredsstillende, så kan de ta ned kontoen din. Noen andre grunner er.

  • Hvis en person ikke tilfredsstiller kriteriene som kreves av Care.com, for eksempel en mindreårig under 18 år som prøver å finne arbeid gjennom Care.com.
  • Kontoen din kan også bli stengt hvis du har gitt unøyaktig informasjon angående sertifiseringen eller utdanningen din.
  • Care.com vil deaktivere eller lukk kontoen din hvis du er inaktiv i en lengre periode og ikke bruker tjenestene ofte.
  • Hvis en bruker har lagt ut støtende ord, setninger eller innhold på Care.com.
  • Care.com vil stenge kontoen hvis de finner ut at det er anklager om tyveri, misbruk, trakassering eller uaktsomhet mot brukeren.
  • Hvis noen rapporterer kontoen din for å legge ut spam og gjøre uredelige aktiviteter, har Care.com makten til å stenge kontoen din.

Dette er hovedårsakene til at Care.com-kontoen din stenges.

Hvordan kan du få tilbake Care.com etter å ha blitt utestengt?

Hvis Care.com-kontoen din blir utestengt, bør du kontakte Care.com-teamet så snart som mulig og be dem om å reaktivere din utestengte Care.com-konto. Her er noen måter å kontakte Care.com på.

Forhåpentligvis har du kommet i kontakt med Care.com. Forklar deretter problemet du har, og be dem om å aktivere Care.com-kontoen din på nytt. Eller du kan ganske enkelt opprette en ny Care.com-konto. Les denne artikkelen fra starten for å forstå om Care.com er verdt pengene.

  12 Åpen kildekode og kommersiell passordbehandling for team

Er Care.com trygt for trygd?

Ja, Care.com er trygt for Social Security. Mens du registrerer deg som vaktmester på Care.com, kjører de en bakgrunnssjekk kalt CareCheck. Din CareCheck utføres med ditt personnummer, og du vil ikke kunne fullføre denne sjekken uten et personnummer. Care.com lover at personnummeret ditt er trygt, de holder alle dataene dine i kryptert form. Personnummeret ditt sendes kun til Sterling Talent Solutions, Care.coms partner for bakgrunnssjekk, for å gjennomføre din bakgrunnssjekk. For å gjøre denne kommunikasjonen og sikker dataoverføring, Care.com bruker Transport Layer Security (TLS), industristandardtilnærmingen for sikker datakommunikasjon. Les denne artikkelen fra starten for å finne ut om det er mulig å slette Care.com-kontoen eller ikke.

Hvor sikkert er Care.com?

Care.com er en nettbasert plattform som kobler personer som trenger omsorg med opplærte omsorgspersoner som kan tilby den omsorgen. Men Care.com har uheldigvis vært et nettsted hvor svindel har skjedd, akkurat som praktisk talt alle andre internettplattformer som bringer fremmede sammen. Så det har alltid vært tvil om hvor sikker Care.com er. Når du legger ut en jobb på Care.com, har du muligheten til å evaluere søker-CV, og referanser og be om bakgrunnssjekker for å se om de er noen du kan stole på som omsorgsperson for din familiemedlem, hus eller kjæledyr.

Care.com gir instruksjoner for å dekke egenskapene du skal søke etter i profiler, hvordan du gjennomfører det første møtet og hvordan du leser en bakgrunnssjekk. Dette gjør Care.com til en trygg plattform, men her er noen forholdsregler du bør ta for å unngå svindel, både som omsorgspersoner og de som leter etter omsorg.

  • Før du begynner konserten, sørg for at prisene er avtalt og se etter falske sjekker mens du mottar betalinger.
  • En person som ikke vil bekrefte live over telefon bør unngås for enhver form for jobb.

***

Vi håper du har forstått trinnene for å slette Care.com-kontoen og hvordan du skjuler profilen din på Care.com. Du kan legge inn spørsmål og emneforslag for fremtidige artikler i kommentarfeltet nedenfor.

x