Er Freshdesk svaret på dine kundeserviceproblemer?

Freshdesk er en populær kundestøtteløsning som organisasjoner fra hele verden bruker.

Den har et utmerket sett med funksjoner og moderne muligheter for å hjelpe deg med å gi upåklagelig støtte til kundene dine.

Kunder leter ikke bare etter førsteklasses produkter og tjenester, men også pålitelig støtte slik at de kan søke hjelp når de støter på noen problemer.

Men problemet er at ikke alle bedrifter utmerker seg på det eller til og med anser det som en stor prioritet.

Som et resultat blir ikke kundenes henvendelser ivaretatt ordentlig, og de får ikke den hjelpen de ønsker fra tjenesteleverandører.

På denne måten ender bedrifter opp med å drive kundene bort selv om produktet deres er solid.

Derfor er det et behov å bruke en avansert, pålitelig og funksjonsrik kundestøtteløsning som kan løse utfordringene bedrifter og kunder står overfor.

Det er dette Freshdesk står for.

Eller er det?

I denne artikkelen vil vi gjennomgå Freshdesk sammen med funksjonene og tilbudene for å hjelpe deg med å avgjøre om det passer for din virksomhet.

La oss begynne!

Hva er Freshdesk? Et overblikk

Freshdesk av Freshworks er en av de beste plattformene for å tilby eksepsjonell kundeservice. Det vil tillate deg å styrke kundestøtteteamet ditt til å tilby kontekstuell og intuitiv støtte konsekvent og i tide. Enten du nettopp har startet din bedrift eller ønsker å skalere støttesystemene dine, vil Freshdesk lette veien med kostnadseffektivitet.

Denne skybaserte løsningen er klarert av over 60 000 virksomheter fra forskjellige domener, fra IT og myndigheter til helsevesen, bil, reise og mange flere. Store bransjeeksperter som Gartner, Capterra, G2, etc. anbefaler Freshdesk for sine enestående funksjoner, muligheter og tjenester mot kundestøtte.

Freshdesk vil hjelpe deg med å håndtere alle kundeproblemer uten problemer med sin kraftige supportdesk. Noen av kundenes smertepunkter det kan takle er:

 • Administrere støtteteam og agenter
 • Håndtere ukjente problemer som nye markedsutfordringer, nye kunder, etc.
 • Håndtere plutselige topper i henvendelser
 • Utvidelse av virksomheten
 • Datasikkerhet

Du får alt for å løse problemer raskere og håndtere kompleksitet som en proff. Den tilbyr mange funksjoner, og det er enkelt å bruke dem selv for en nybegynner. Og prispunktet er egnet for team av forskjellige former og størrelser som kommer fra flere bransjer.

Funksjoner ved Freshdesk

#1. Uanstrengt billettsalg

Freshdesk gjør billettsalg enklere ved å la deg kategorisere, prioritere, tildele og spore billetter. Den utnytter AI for automatisering. Du kan tildele billetter til passende agenter som kan svare på spørsmålene bedre og utnytte den sanne kraften til arbeidsstyrken din til å levere en herlig kundeopplevelse.

 • Teaminnboks: Freshdesk tilbyr kun en innboks der du kan administrere og spore innkommende billetter fra forskjellige kanaler.
 • Kollisjonsdeteksjon: Det bidrar til å sikre at ingen to agenter jobber på samme billett, med vilje eller utilsiktet. Du kan se hvem som kan se eller svare på en gitt billett.
 • Egendefinerte billettvisninger: Bestem hvilke billetter du vil se først med denne funksjonen.
 • Hermetiske svar: Lagre noen vanlige svar og bruk dem til å svare på gjentatte spørsmål. Dette vil spare deg for tid og krefter.
 • SLA-administrasjon: Angi, administrer og optimer ytelsen med SLA-er slik at kundene får riktige svar i tide. Du kan konfigurere regler og tidsfrister for agenter, øke teamet og omfordele arbeidsmengden i henhold til SLA-overholdelsesratene. Med automatiske påminnelser kan du minne ledere og agenter om eskaleringer hvis de ikke oppfyller SLA.
 • AI-drevet billettering: Freddy AI er integrert med billettplattformen for å automatisere repeterende oppgaver. Den vil automatisk foreslå forskjellige billettfelt for å rute, prioritere og kategorisere billetter. Den anbefaler også passende artikler til agenter for raskere oppløsninger.
 • Feltservicebilletter: Generer serviceoppgaver for en billett som krever feltbesøk og distribuer disse billettene til agenter basert på problemet, nødvendige ferdigheter, plassering osv. Plattformen fanger også opp ansattes oppdateringer for å sikre at alt fungerer som det skal.
 • Takk-detektor: Det vil forhindre agenter fra å gjenåpne billetter når kunden svarer med «takk».
  Topp 13 innholdsmarkedsføringsverktøy for vekst og engasjement

#2. Kollaborativ billettsalg

Freshdesk bidrar til å forbedre samarbeidet mellom teammedlemmer på tvers av organisasjonen, slik at den beste støtten kan gis til kundene. Du kan få full innsikt i billettens fremgang og søke hjelp fra hverandre med jevn kommunikasjon. Dette forbedrer problemløsningstiden og tjenestekvaliteten.

 • Delt eierskap: Del billett eierskap og ikke mist synlighet i prosessen. I tillegg kan du diskutere med lagkameratene dine inne i billetten og få hele konteksten.
 • Foreldre-barn-billetter: Du kan dele opp billetter i underbilletter og tildele dem til forskjellige lag slik at de kan jobbe parallelt med disse billettene. Send om nødvendig kunder masseoppdateringer angående et problem.
 • Koblede billetter: Du kan koble til lignende billetter og sende oppdateringer om dem om gangen. Det er praktisk hvis du blir oversvømmet med tunge innkommende billetter. Dette vil også gjøre det mulig for alle involverte agenter å ha oppdaterte data om problemets fremdrift slik at de kan svare på riktig måte.
 • Samlet kundestøtte: Støtteteam kan raskt sende serviceforespørsler og hendelser til interne team via Freshservice. De vil ha en komplett, enhetlig oversikt over alle kundeinteraksjoner for å hjelpe til med å samarbeide uanstrengt og løse problemer i stedet for å bytte mellom flere applikasjoner.
 • Bedre samarbeid med feltagenter: Felt- og helpdesk-team kan enkelt samarbeide med denne løsningen. Du kan lage handlingsrettede oppgaver og koble dem til en billett for å gjøre det mulig for både feltteknikere og agenter å få hele problemkonteksten for raskere løsning.

#3. Flere støttekanaler

Gi støtte til kundene dine på tvers av flere kanaler – e-post, telefon, chat, nettside eller sosiale medier mens du forener og administrerer forespørsler på ett enkelt sted. Dette vil glede kundene siden de ikke vil føle problemer med å få løst spørsmålene sine.

 • E-postbilletter: Kunde-e-poster kan automatisk konverteres til billetter slik at du kan prioritere, løse og spore dem.
 • Chat: Administrer kundekommunikasjon via live chat. Du kan også engasjere dem gjennom populære meldingstjenester som Facebook Messenger, Apple Business Chat og WhatsApp.
 • Skytelefoni: Skybasert telefon i Freshdesk lar deg tilby pålitelig støtte fra hvor som helst og når som helst.
 • Sosiale medier: Freshdesk støtter sosiale mediekanaler som Twitter og Facebook for å tillate mottak av viktige varsler ved hjelp av en AI-basert signalmonitor.

#4. Feltarbeidsledelse

Uansett hvor feltagentene dine er, administrer dem fra Freshdesk. Det vil hjelpe deg med å håndtere ende-til-ende feltoperasjoner med imponerende funksjoner og et dashbord. Som et resultat vil du kunne utvide dekningsområdet for tjenestene dine og forbedre responstiden til feltagentene dine.

 • Effektiv oppgaveplanlegging: Ved å bruke et robust planleggingsdashbord kan du forenkle avtaleadministrasjon, arbeidsbelastningsbalanse og svar samtidig som du sparer tid.
 • Bots: Freddy AI vil hjelpe deg med å samhandle med kundene dine, sette avtaler automatisk og svare raskt på forespørsler i stedet for å utføre repeterende oppgaver som koster deg ekstra.
 • Android- og iOS-apper: Feltansatte kan få tilgang til alle kundedata selv når de er frakoblet og yte utmerket kundeservice via apper. De kan bruke disse til å overvåke og planlegge tidsplaner, kontakte kunder, tilby live-oppdateringer, få kundesignaturer og spore hvor mye tid de har brukt på serviceaktiviteter.
  Hvordan installere vakker suppe og bruke den til nettskrapingsprosjekter?

#5. Produktivitetsevner

La AI-drevet automatisering strømlinjeforme arbeidsflyten for teamene dine. På denne måten blir dine kundeforespørsler tydelig prioritert, tildelt egnede agenter og organisert systematisk. Du trenger ikke bruke ekstra tid på gjøremålslistene dine siden kjedelige aktiviteter, for eksempel oppfølging med kunder, er automatisert.

 • Billettutsendelse: Tildel billetter basert på nøkkelord, egenskaper og forespørsler.
 • Tidsutløst automatisering: Kjør vedlikeholdsoppgaver på billetter i henhold til tiden som har gått siden forekomsten av en spesifikk hendelse.
 • Sortering: Automatisering vil skanne gjennom hver forespørsel like etter at en kunde kontakter deg. Denne automatiseringen utfører oppgaver basert på kundeplassering, emne, etc.
 • Automatisk tildeling: Freshdesk muliggjør automatisk billetttildeling til de riktige agentene basert på deres ferdigheter, gjeldende arbeidsmengde osv. Bare bruk innboksvisningene våre og vær trygg på at kundene vil få raskere respons.
 • Auto triage: Freddy AI kan lære av dine tidligere billetter for å foreslå et billettfelt for en ny billett. Den kan også rute, prioritere og kategorisere billetter for deg.
 • Billettovervåking: Automatiseringer fortsetter å lete etter oppdateringer, og de kan utløse handlinger raskt hvis de oppdager en. For eksempel kan de informere agenter om et kundesvar samtidig som de holder kundene oppdatert om problemets fremdrift.
 • Automatiseringsregler: Freshdesk genererer automatisk et sammendrag av hver regel, som ser ut som et arbeidsflytdokument. Dessuten gjør det enkle skjemagrensesnittet det enklere og raskere å sette opp automatisering.

#6. Selvbetjening

La kundene hjelpe seg selv med å finne svarene på spørsmålene deres ved å publisere en kunnskapsbase, forum, FAQ-seksjon eller side-widget. Så i stedet for å kontakte deg igjen og igjen, kan de få svar på vanlige spørsmål.

 • Hjelpewidget: Gi løsninger gjennom en hjelpewidget på nettstedet ditt, chatten og mobilapplikasjonen din.
 • Chatbot: Freddy AI kan raskt og nøyaktig svare på spørsmål som kunder stiller.
 • E-post til Kbase: Konverter gode billettsvar til kunnskapsbaseartikler slik at andre kunder kan lese dem.
 • Tilbakemeldingsmekanisme: Forfattere kan automatisk bli varslet om tilbakemeldinger mottatt på artiklene deres. Derfor blir det enkelt for forfattere å implementere dem og forbedre oppskriftene sine.
 • Innsikt: Overvåk beregninger på artikler – liker, liker ikke, visninger osv. Du kan også hvile disse beregningene etter å ha fornyet artikkelen.
 • Forummoderering: Å angi arbeidsflyter for moderering vil bidra til å sikre at innlegg med brudd på retningslinjene ikke publiseres umiddelbart.
 • Koblingsskjemaemne: Konverter et kritisk problem som fellesskapsmedlemmer har fremhevet til en billett for å søke nødvendig handling.

#7. Analytics

Identifiser problemer, planlegg i henhold til beregninger og forbedre helpdesk-ytelsen.

 • Kundetilfredshetsvurderinger: Med kundetilfredshetsvurderinger og rapporter forstå kundenes meninger om støttetjenestene dine.
 • Interaktive dashboards: Overvåk helpdesk ved å bruke relevant sanntidsinformasjon om billetter, grupper og trender.
 • Tilpassede rapporter: Bygg en rapport fra bunnen av og tilpass den enkelt etter dine behov.
 • Planlegg rapporter: Planlegg tilpassede og standard rapporter og motta dem direkte i innboksen.
  15 interessante AI-prosjektideer for nybegynnere

#8. Tilpasning

Du kan tilpasse mange ting på Freshdesk, som:

 • Støtteportal: Tilpass støtteportalens layout og utseende med ferdige temaer og full CSS-tilpasning.
 • Agentroller: Tildel differensielle tilgangstillatelser og oppgaver basert på agentenes roller og ansvar.
 • Billettskjemaer: Samle viktige data ved å endre billettskjemafelt.
 • Objekter: Lag egendefinerte objekter og administrer dem for å bringe unike, forretningskritiske data.

#9. Datasikkerhet

Freshdesk tilbyr sikkerhet i bedriftsklasse ved å tilby omfattende revisjoner av dine nettverk, systemer, data og samsvarsbehov.

 • Egendefinerte SSL-sertifikater: Disse vil sikre støttedomenet ditt og gi en tryggere og mer personlig nettsideopplevelse.
 • IP-hvitelisting: Hvitelist IP-områdene dine og begrense påloggingstilgang for eksterne brukere. Du kan også opprette eksklusiv og sikker tilgang for støtteagenter slik at de kan logge på når som helst og hvor som helst.
 • Identitets- og tilgangsadministrasjon (IAM): Aktiver sikrere pålogginger for brukere og agenter med IAM-funksjoner som enkeltpålogging (SSO), multifaktorautentisering (MFA) osv.

#10. Integrasjoner

Freshdesk kan integreres med 1000+ applikasjoner som Slack, WordPress, Salesforce, HubSpot, Mailchimp, Stripe, Zoho CRM og mange flere.

#11. Omniroute

Omniroute er en funksjon som hjelper deg automatisk tilordne chat-meldinger, billetter og telefonsamtaler til passende støtteagenter. Det hjelper med å optimalisere agenteffektiviteten og oppmuntrer dem til å være oppmerksomme i arbeidet. I tillegg kan du definere terskler på hver kanal for agenter for å sikre at de aldri blir overveldet av arbeid.

Freshdesk gir deg også et omnikanal-dashbord for å gi et fugleperspektiv av teamets ytelse i forskjellige kanaler. Når du oppdager en plutselig problemstigning på en gitt kanal, er det mulig å omdirigere problemene til andre passende agenter og administrere den ekstra belastningen. I tillegg kan du raskt navigere til chat eller billettkøer fra dashbordet.

Freshdesk-priser

Freshdesk har prisalternativer for team av forskjellige former og størrelser. Dens betalte planer starter fra $15/agent/måned, fakturert årlig.

Du kan også ta en 21-dagers gratis prøveperiode for å teste produktet.

Men hvis du ikke liker det Freshdesk tilbyr, det være seg prisen, funksjonen eller grensesnittet, her er noen Freshdesk-alternativer for deg.

Freshdesk-alternativer

#1. Zoho skrivebord

Forenkle støtteoperasjoner med Zoho Desk og forbedre produktiviteten og levere enestående kundeopplevelser. Det vil hjelpe deg å gi raskere problemløsninger og holde deg mer tilgjengelig slik at kunder enkelt kan nå deg.

Nøkkelegenskaper:

 • Kontekstbasert støtte
 • Omnikanal-billetter
 • Sentimental analyse
 • Selvbetjening
 • SLAer
 • Avansert svarredigerer
 • AI-funksjoner og automatisering
 • Innebygd analyse

#2. HubSpot Service Hub

Service Hub av HubSpot er en utmerket kundestøtteprogramvare som hjelper deg å styrke kundeforhold, gi bedre problemløsning og drive team- og agenteffektivitet.

Koble sammen alle kundeservicekanaler og data i én enkelt plattform og enkelt veks, støtte og beholde kundene dine.

Nøkkelegenskaper:

 • Samtaleverktøy som live chat, telefon osv.
 • Automasjon
 • Kunnskapsbase
 • Rapportering
 • Tilbakemeldinger fra kunder og undersøkelser
 • Kundeportal

#3. Zendesk

Zendesk er en komplett kundestøtteløsning som du enkelt kan bruke og utvide virksomheten din. Den lar deg forenkle kommunikasjon og drift og bidrar til å øke kundelykken.

Nøkkelegenskaper:

 • Støtte for flere kanaler
 • Samfunnsforumet og hjelpesenteret
 • Bots og AI for umiddelbare svar
 • Samarbeidsverktøy
 • Selvbetjening

Konklusjon

Freshdesk er en utmerket kundestøtteløsning for bedrifter av alle størrelser og typer. Den er utstyrt med kraftige funksjoner og muligheter som du kan bruke til å tilby enestående kundestøtte mens du øker agentproduktiviteten og sparer tid og penger.

Derfor, hvis du leter etter en kundestøtteløsning, kan du vurdere Freshdesk. Men hvis du ikke liker noe med det, kan du prøve et av de ovennevnte Freshdesk-alternativene.