Få e-postvarsler som du kan svare på fra hvor som helst [Android]

Androids varsler gir én gang iOS-varsler fordi de kan gjøres mer interaktive. Android er tross alt åpen og det betyr flere funksjoner. E-post popup: Poppy er en Android-app som gir deg rikere e-postvarsler på hvilken som helst skjerm. I likhet med varslene i varslingsområdet kan du samhandle med varselet, men det tar interaksjonen videre. Du kan svare på e-posten direkte fra e-posten uten å måtte bytte til e-postappen. Meldingen kan merkes som lest, og slettes også.

Når den er installert, må du først konfigurere e-postkontoen din. Appen kobles ikke automatisk til en av kontoene du har konfigurert på enheten din. Du kan legge til alle typer kontoer, og flere kontoer kan legges til samtidig. For å legge til en konto, start appen og trykk på E-postkontoer. Du må angi e-post-ID og passord etter å ha valgt hvilken type konto du vil legge til. Du kan velge hvor ofte appen skal se etter ny e-post, som er din foretrukne e-postklient for den kontoen, og mer.

  Hvordan fikse en bærbar datamaskin som ikke kobles til Android-hotspot

Fra appens egne innstillinger kan du administrere volumet på varslene og en ikke forstyrr-modus. Popup-vinduets utseende kan tilpasses fra et utvalg av temaer. Du kan skrive og lagre en hurtigsvarmelding som kan sendes fra popup-vinduet og du kan blant annet få hele meldingsteksten til å vises i popup-en.

Popup-vinduet viser e-postemnet og knapper for å lukke varselet, åpne meldingen i den foretrukne e-postappen og svare på den. Trykk på mer-knappen og du kan merke meldingen som lest, slette den, deaktivere popup-vinduet for den kontoen eller svare på den fra e-postappen.

Bortsett fra å konfigurere e-postkontoen, trenger du ikke bruke appen mye, så det er lite å kommentere angående grensesnittet. Appen er lett nok å sette opp, og det er alt som betyr noe hvis du ikke skal bruke den. Varslingstemaene er det som vil bekymre en bruker, og du har et stort utvalg av fargerike å velge mellom. Noen av dem kan være litt for høye, men det avhenger av hva du har som bakgrunnsbilde. Når det gjelder funksjoner, vil en enkel svartelistefunksjon være fin for å forhindre at varslene dukker opp når du spiller et spill. Appen er annonsefri.

  GRE Vocab Lock Lær et nytt ord hver gang du ser på telefonen [Android]

Installer e-post popup: Poppy fra Google Play Store