Hvordan lage en Google Slides-mal

Hvis du finner deg selv å lage det samme omrisset av en presentasjon om og om igjen, kan du spare deg selv for innsatsen ved å bruke en mal. Slik lager du skreddersydde maler i Google Slides.

Selv om Google Slides tilbyr en bredt utvalg av maler å velge mellom for gratis kontoer, de dekker ikke alle behovene til alle. For å lage en egendefinert mal som du kan gjenbruke flere ganger, må du bruke denne lille løsningen for å generere dem.

Start nettleseren din, gå til Google Slidesog åpne en tom presentasjon, tidligere laget presentasjon, eller en av Googles ferdiglagde maler.

Nå som du har satt beinene til presentasjonen for malen din, endre navn på filen til noe som har ordet «Mal» i seg. Klikk på filnavnet, gi det nytt navn til å inkludere «Mal», og trykk deretter på «Enter»-tasten når du er ferdig.

  Hva betyr "Andre Snapchattere"?

Klikk deretter på mappeikonet ved siden av filnavnet og velg deretter «Ny mappe»-ikonet for å opprette en ny mappe for Google Slides-malene dine.

Klikk på mappeikonet, og klikk deretter på

Gi den nye mappen et navn og klikk på haken for å opprette den.

Gi mappen et navn for å holde orden

Etter at du har opprettet mappen, klikker du på «Flytt hit» for å lagre malen i malmappen for Google Slides.

Klikk deretter

Denne mappen kan nå være det nye hjemmet for alle maler du oppretter i fremtiden. Dette er også en fin måte å holde alt i Google Disk pent organisert og lett å finne for alle medlemmene av teamet ditt.

  Hvordan gjøre bruken av Gmail bedre

Når du vil lage en kopi av malen din, kan du få tilgang til dem direkte fra Google Disk. Gå over til Kjørese etter mappen du nettopp har laget for maler, og dobbeltklikk på den.

Fordi dette er en malfil som du kommer til å bruke flere ganger, bør du lage en kopi av filen før du legger inn informasjon i filen. Høyreklikk på malen og velg «Lag en kopi» for å duplisere malfilen.

For å lage en kopi av malen, høyreklikk på filen og klikk

Kopien av malen lagres i gjeldende mappe med prefikset «Kopi av.» Herfra kan du dobbeltklikke på kopien for å åpne den, gi den nytt navn eller flytte den til en annen mappe.

Duplikatet av malen vises i gjeldende mappe med prefikset

Hvis du åpner presentasjonen eller hvis noen sender deg en malfil, klikker du på Fil > Lag en kopi for å duplisere malen til Disken din.

  LØS DPC WATCHDOG VIOLATION Error (2021 Working Solutions)

Mens du ser på malen, klikker du på Fil > Lag en kopi for å duplisere filen til Disken din.»  width=”650″ height=”289″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Nevn filen, velg en plassering for den i stasjonen, og klikk deretter på «OK» for å lagre dokumentet mal.</p>
<p><img loading=

Det er alt som skal til. Hvis du vil dele malen din med andre teammedlemmer, kan du opprette en «Lag en kopi»-lenke og sende den til dem i en e-post eller dele filen direkte med en delbar lenke.

Hvis du har en betalt G Suite-konto, kan du lagre egendefinerte maler i kontoen din tilpasset malgalleri som alle teammedlemmene i organisasjonen din kan bruke. Med metoden som er brukt ovenfor, kan gratis kontoer dra nytte av å dele egendefinerte maler uten ekstra utgifter.