Få en appbytter i fullskjerm i iOS 7 med forhåndsvisninger i fullskjerm

Mens Cydia-tweaks som ClassicSwitcher og ControlTask ​​lar brukere ta tilbake den gamle app-bytteren til iOS 7, har den nyere versjonen av denne funksjonen allerede fått en ganske beundrende fanbase. Kortene som tilbys i den nye appbytteren ser bedre ut, og gir selvfølgelig forhåndsvisninger av alle åpne apper. FullscreenPreviews er en ny tweak som utvider denne ideen, og strekker appbytterkortene til å dekke hele skjermen. Dette gir kanskje ikke mening med det første, men du må bare bruke tweaken én gang for å forstå tanken som ble til.

  Spill musikk enkelt mens du kjører med bevegelsesbasert app [iOS]

FullscreenPreviews er den typen justeringer det tar litt tid å venne seg til, fordi den fornyer hele appbytteren. Du kan bytte justering via menyen den legger til i Innstillinger-appen. Den er aktivert som standard umiddelbart etter at du har installert den, så alt som gjenstår å gjøre er å dobbelttrykke på hjemknappen for å gå inn i appbytteren.

Til å begynne med kan nye brukere føle seg litt borte siden kortene ikke ser annerledes ut enn appen de representerer, det vil si at det ikke er noe som indikerer om du er i appbytteren eller bruker en app. Prosessen forblir den samme: du sveiper til venstre og høyre over skjermen for å bytte mellom appforhåndsvisninger, trykker på en forhåndsvisning én gang for å bytte til appen eller skyver den oppover for å avvise den. Imidlertid er muligheten til å drepe flere apper samtidig tapt.

  SmartClose fryser bakgrunnsapper i iOS for å forbedre batterilevetiden

Du kan av og til komme over en forsinkelse når du bytter til en app, spesielt hvis den aktuelle appen har vært inaktiv en god stund. Utvikleren foreslår å trykke på forhåndsvisningen to ganger, mest sannsynlig for å øke hastigheten i slike tilfeller. Resten av tweaken går uten problemer; bla mellom og avvise forhåndsvisninger er like jevn som det er i standard app-bytter. Det kan hende du må gjenopprette enheten en gang etter at du har aktivert/deaktivert justeringen.

FullscreenPreviews er en anstendig tweak, men jeg tror bare en spesifikk del av jailbreak-fellesskapet kommer til å like det. Det er mer en kosmetisk tweak i stedet for en som legger til bekvemmelighet. Det kan bli mer praktisk hvis en slags indikator legges til på eller rundt app-forhåndsvisningene.

  Få det populære iOS-kontrollsenteret på Mac OS X [Paid]

Redaktørens merknad: Det kan være en god idé å ha en rad med ikoner nederst som i standard appbytter.

Du kan laste ned FullscreenPreviews gratis fra BigBoss-repoen til Cydia-butikken.