Få tilgang til WiFi-svitsj, nettverk og informasjon fra alle skjermer [Jailbreak]

Hvor ofte har du tilgang til WiFi-bryteren eller trenger å se nettverksinformasjon på iPhone? Hvis det er ofte nok til at det er irriterende å bytte til Innstillinger-appen hver gang, så er Vestigo en tweak som kan hjelpe. Den er tilgjengelig i ModMyi- og Insanelyi-repositoriene og kan gjøre WiFi-svitsjen, nettverk i nærheten, all nettverksinformasjon tilgjengelig på hvilken som helst skjerm med en enkel Activator-bevegelse. Tweaken åpner en popup, lagt over hvilken app du bruker for øyeblikket, som lar deg skanne etter andre nettverk, slå WiFi på/av og se signalstyrke blant annet.

For å sette opp Vestigo, må du velge en Activator-handling for den. Det er ikke noe annet å sette opp etter det, og du kan åpne WiFi-innstillingene rett etter det. Popup-vinduet som åpnes viser om WiFi-bryteren er på eller av, og du kan snu tilstanden. Det er den samme bryteren du ser i WiFi-preferansen i Innstillinger-appen. Alle nærliggende nettverk er også oppført, og de med et sterkt signal er ledsaget av et smilefjesikon. Du kan trykke på et nettverk for å koble til det. Vestigo lar deg også koble deg til et nytt nettverk, dvs. du kan skrive inn passordet til et nytt nettverk du prøver å koble deg til fra popup-vinduet. For å vise informasjon for et nettverk, trykk på informasjonsknappen ved siden av det.

  Ring kontakter fra iPhones passordskjerm ved å bruke PassDial

Hvis du trykker på Skann-knappen øverst til venstre i popup-vinduet, vil enheten din kjøre en ny skanning etter WiFi-nettverk i området ditt. Alternativt kan du trekke ned og slippe for å starte en skanning.

WiFi-nettverksinformasjon kan vises når du trykker på informasjonsikonet ved siden av et nettverk. Du kan blant annet se MAC-adresse, krypteringsmodell, om nettverket er skjult eller ikke, SSID, kanal med mer.

En rettferdig advarsel med denne tilpasningen er at den sendte testenheten vår i sikker modus to ganger. Begge gangene skjedde det når WiFi ble slått av fra Innstillingens app. Dette skjedde på en iPhone 4S som kjører iOS 7.0.4 med svært få justeringer installert på den (som betyr at det er liten sjanse for at en annen justering kan forstyrre denne). Selv om det skjedde to ganger, kunne vi ikke replikere det etter disse to tilfellene.

  Hvordan vurdere og analysere et godt bilde

Dessuten, når du prøver å koble til et WiFi-nettverk fra popup-vinduet, og tilkoblingen mislykkes (av grunner som ikke har noe å gjøre med justeringen), får du ikke én, men tre feilmeldinger, alle det samme. En liten irritasjon hvis du trenger tweak, men en irritasjon likevel.