Fiks Battle.net-oppdateringen som sitter fast på 0 % i Windows 10

Battle.net av Blizzard Entertainment er en tjeneste som lar deg nyte nettspill med andre. Denne tjenesten gir utrolig støtte til toppspill som World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Overwatch, Destiny 2 og Call of Duty: Black Ops 4. Likevel, som alle spill og tjenester, er ikke Battle.net uten feil. Mange brukere har klaget på at Battle.net Update sitter fast på 0% problem når tjenesten blir oppdatert i noen av spillene ovenfor. Hvis du også står overfor det samme problemet, vil denne veiledningen hjelpe deg med å fikse det samme med effektive feilsøkingsmetoder. Så fortsett å lese!

Slik fikser du Battle.net-oppdateringen som sitter fast på 0% i Windows 10

Les og implementer metodene som er diskutert nedenfor i Windows 10-datamaskinen din for å løse problemet med battle.net-oppdateringen som sitter fast og forhindre det samme.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

Følg disse grunnleggende metodene for å fikse feilen.

1A. Start PC-en på nytt

Det generelle trikset for å løse alle de midlertidige feilene knyttet til Battle.net er å starte datamaskinen på nytt. Du kan starte PC-en på nytt ved å følge trinnene.

1. Naviger til Windows Power User-menyen ved å trykke på Windows- og X-tastene samtidig.

2. Velg Slå av eller logg av.

3. Til slutt klikker du på Start på nytt.

Når du har startet tjenesten på nytt, sjekk om du får tilgang til spillet uten feil.

1B. Sjekk systemkravene

Hvis du står overfor battle.net-oppdateringen, blir 0 % ved oppstart, må du sjekke de grunnleggende kravene til Battle.net-spillene og sørge for at PC-en din tilfredsstiller dem.

Minstekrav:

  • CPU: Intel Core i5-760 eller AMD FX-8100 eller nyere

  • CPU HASTIGHET: Info

  • RAM: 4 GB RAM (8 GB for integrert grafikk som Intel HD Graphics)

  • OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64 bit

  • VIDEOKORT: NVIDIA GeForce GTX 560 2GB eller AMD Radeon HD 7850 2GB eller Intel HD Graphics 530 (45W)

  • PIXEL SHADER: 5.0

  • VERTEX SHADER: 5.0

  • GRATIS DISKPLASS: 70 GB

  • DEDIKERT VIDEO RAM: 2 GB

Anbefalte krav:

  • CPU: Intel Core i7-4770 eller AMD FX-8310 eller nyere

  • CPU HASTIGHET: Info

  • RAM: 8 GB

  • OS: Windows 10 64 bit

  • VIDEOKORT: NVIDIA GeForce GTX 960 eller AMD Radeon R9 280 eller nyere

  • PIXEL SHADER: 5.1

  • VERTEX SHADER: 5.1

  • GRATIS DISKPLASS: 70 GB

  • DEDIKERT VIDEO RAM: 4 GB

1C. Sørg for riktig nettverkstilkobling

Ustabil internettforbindelse fører til at battle.net-oppdateringen blir sittende fast, også hvis det er noen hindringer mellom ruteren og datamaskinen, kan de forstyrre det trådløse signalet og forårsake periodiske tilkoblingsproblemer.

Du kan kjøre en Fartstest å vite det optimale nivået av nettverkshastighet som kreves for riktig tilkobling.

Sørg for at enheten din tilfredsstiller kriteriene nedenfor.

  • Finn signalstyrken til nettverket ditt, og hvis den er veldig lav, fjern alle hindringer i mellomveien.
  • Unngå for mange enheter koblet til samme nettverk.
  • Kjøp alltid et modem/ruter verifisert av din Internett-leverandør (ISP), og de er fri for konflikter.
  • Ikke bruk gamle, ødelagte eller skadede kabler. Bytt ut kablene om nødvendig.
  • Sørg for at ledningene fra modemet til ruteren og modemet til veggen er stabile og ikke forstyrres.

Hvis det er noen Internett-tilkoblingsproblemer, sjekk guiden vår Slik feilsøker du nettverkstilkoblingsproblemer på Windows 10 for å feilsøke det samme.

1D. Lukk Bakgrunnsprosesser

Flere brukere har bekreftet at oppdateringen som sitter fast på 0%-problemet kan løses ved å lukke alle bakgrunnsoppgavene som kjører på PC-en din. For å implementere oppgaven, følg vår guide Hvordan avslutte oppgaven i Windows 10 og fortsett som instruert.

Når du har lukket alle bakgrunnsprosessene, sjekk om du var i stand til å fikse den omtalte feilkoden.

1E. Reparer systemfiler

Hvis det er noen manglende eller skadede filer på din Windows 10-PC, vil du møte battle.net-oppdateringen bli sittende fast. Likevel reparerer du disse korrupte filene ved å bruke innebygde verktøy, nemlig System File Checker og Deployment Image Servicing and Management.

Les vår guide om hvordan du reparerer systemfiler på Windows 10 og følg trinnene som instruert for å reparere alle dine korrupte filer.

1F. Kjør Full Diskopprydding

Få brukere har antydet at å rydde litt diskplass på PC-en har hjulpet dem med å løse problemet med diskuterte oppdateringer. Dette vil gjøre det mulig for datamaskinen å installere nye filer når det er nødvendig, noe som vil hjelpe deg med å fikse problemet.

Hvis det er minimum tilgjengelig plass på datamaskinen din som bidrar til Battle.net-oppdateringsfeilkoden, følg vår guide 10 måter å frigjøre harddiskplass på Windows som hjelper deg med å fjerne alle unødvendige filer på datamaskinen.

1G. Oppdater Windows

Du kan også utrydde feil i datamaskinen og spillet ved å oppdatere operativsystemet. Forsikre deg alltid om at du har oppdatert Windows-operativsystemet ditt og om det er noen oppdateringer som venter i aksjon, bruk guiden vår om hvordan du laster ned og installerer den siste oppdateringen for Windows 10.

Etter å ha oppdatert Windows-operativsystemet, sjekk om du kan koble til Battle.net-spillserveren uten feil.

1H. Oppdater grafikkdrivere

World of Warcraft, som er et grafisk intensivt spill, er grafikkdriveren din avgjørende viktig for spillopplevelsen din. Hvis driverne er utdaterte eller defekte, sørg for at du oppdaterer dem. Du kan søke etter de nyeste utgivelsene av drivere fra de offisielle nettstedene, eller du kan oppdatere dem manuelt. Følg guiden vår 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10 for å oppdatere driveren din og sjekke om du har fikset battle.net-oppdateringen som sitter fast på 0 % problem.

1I. Tilbakestill GPU-driveroppdateringer

Noen ganger kan den nåværende versjonen av GPU-drivere føre til at oppdateringen sitter fast på 0% problem, og i dette tilfellet må du gjenopprette tidligere versjoner av installerte drivere. Denne prosessen kalles tilbakeføring av drivere, og du kan enkelt rulle tilbake datamaskindriverne til deres tidligere tilstand ved å følge vår guide Hvordan tilbakestille drivere på Windows 10.

1J. Installer grafikkdrivere på nytt

Hvis du fortsatt står overfor battle.net-oppdateringen blir sittende fast etter å ha oppdatert de grafiske driverne, installer deretter enhetsdriverne på nytt for å fikse eventuelle inkompatibilitetsproblemer. Det er flere måter å installere drivere på datamaskinen på nytt. Likevel kan du enkelt installere grafiske drivere på nytt som instruert i vår guide Hvordan avinstallere og installere drivere på Windows 10.

Etter å ha installert GPU-drivere på nytt, sjekk om du kan få tilgang til Battle.net-spill uten feil.

1K. Tøm DNS-buffer og data

Få brukere har antydet at å tømme DNS-cachen og dataene på PC-en din har hjulpet dem med å fikse hvorfor battle.net-oppdateringer sitter fast. Følg som instruert.

1. Trykk på Windows-tasten og skriv cmd, og klikk deretter på Åpne.

2. Skriv nå følgende kommandoer én etter én og trykk Enter-tasten etter hver kommando.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Vent til kommandoene blir utført og start PC-en på nytt.

1L. Tilbakestill nettverksinnstillinger

Flere brukere har erklært at tilbakestilling av nettverksinnstillinger vil løse merkelige nettverkstilkoblingsproblemer. Denne metoden vil glemme alle nettverkskonfigurasjonsinnstillingene, lagret legitimasjon og mye mer sikkerhetsprogramvare som VPN og antivirusprogrammer. Dette vil også hjelpe deg med å fikse oppdateringen som sitter fast på 0%-problemet på din Windows 10-PC. For å gjøre det, følg guiden vår om hvordan du tilbakestiller nettverksinnstillinger på Windows 10

Metode 2: Kjør Battle.net som administrator

Dette er en av de vanligste årsakene til at Battle.net Update sitter fast på 0% på din Windows 10 PC. Visse tillatelser og funksjoner kan bare nås hvis du har gitt administratorrettigheter til World of Warcraft-spillet. I dette scenariet kan du fikse det omtalte problemet ved å følge instruksjonene nedenfor.

1. Høyreklikk på Battle.net-appen.

2. Velg alternativet Kjør som administrator.

Metode 3: Kjør Blizzard Repair Tool

Hvis du fortsatt ikke kunne fikse battle.net-oppdateringen som sitter fast ved 0%-problemet, kan det være noen sjanser for at PC-en din har noen skadede spillfiler. Skadede filer kan fylle datamaskinen din på grunn av en overbeskyttende antiviruspakke eller på grunn av en oppdateringsfeil. Heldigvis kan du løse alle disse korrupte spillfilene automatisk ved hjelp av et innebygd verktøy fra Blizzard. Her er noen instruksjoner for å kjøre Battle.net Repair-verktøyet.

1. Start Battle.net-appen som administrator.

2. Bytt nå til Spill-fanen i øverste hjørne av vinduet og velg et av spillene (f.eks. World of Warcraft) fra listen.

3. Klikk deretter på Alternativer etterfulgt av Skann og reparer fra rullegardinlisten.

4. I neste ledetekst klikker du på Start skanning og venter til prosessen er fullført.

5. Til slutt, start spillet på nytt og sjekk om du kan fikse oppdateringen som sitter fast på 0 % problem på Battle.net.

Metode 4: Endre Windows Defender-brannmurinnstilling

Du vil også møte Battle.net Update som sitter fast på 0 % problem, på grunn av en overreaktiv eller overbeskyttende antiviruspakke i Windows 10-datamaskinen din. Dette forhindrer koblingen mellom spillstarteren og serveren. Så for å fikse dette problemet kan du hviteliste Battle.net i brannmurinnstillingene eller deaktivere problemet midlertidig.

Alternativ I: Whitelist Battle.net

For å tillate Battle.net i din Windows Defender-brannmur, følg vår veiledning Tillat eller blokker apper gjennom Windows-brannmuren og implementer trinnene som instruert.

Alternativ II: Deaktiver brannmur (anbefales ikke)

Hvis du ikke vet hvordan du deaktiverer Windows Defender-brannmuren, vil vår guide Hvordan deaktivere Windows 10-brannmuren hjelpe deg med det.

Alternativ III: Opprett ny regel i brannmur

1. Trykk på Windows-tasten og skriv inn Windows Defender-brannmur med avansert sikkerhet, og klikk på Åpne.

2. Nå, i venstre rute, klikk på Inbound Rules som vist.

3. Deretter, i høyre rute, klikker du på Ny regel… som vist.

4. Pass på at du velger Program-alternativet under Hvilken type regel vil du opprette? menyen og klikk på Neste> som vist.

5. Klikk deretter på Bla gjennom…-knappen som tilsvarer Denne programbanen: som vist.

6. Naviger deretter til C:Program Files (x86) Battle.net-banen og dobbeltklikk på oppsettfilen. Klikk deretter på Åpne-knappen.

7. Klikk deretter på Neste > i vinduet New Inbound Rule Wizard-vinduet som vist.

8. Velg nå alternativknappen ved siden av Tillat tilkobling og klikk på Neste > som vist.

9. Sørg for at boksene Domene, Privat, Offentlig er valgt, og klikk på Neste > som vist.

10. Legg til et navn til den nye regelen din og klikk på Fullfør.

Ferdig! Sjekk om du har fikset battle.net-oppdateringen som sitter fast eller ikke.

Metode 5: Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

Noen inkompatible antivirusprogrammer installert på datamaskinen din vil utløse spørsmålet hvorfor battle.net-oppdateringer blir sittende fast. For å unngå konflikter må du sørge for sikkerhetsinnstillingene til Windows 10-datamaskinen din og sjekke om de er stabile eller ikke. For å finne ut om antiviruspakken er årsaken til at oppdateringen sitter fast på 0 % problem, deaktiver den en gang og prøv å koble til et nettverk.

Les guiden vår om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10 og følg instruksjonene for å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig på PC-en.

Hvis du har en løsning på problemet etter at du har deaktivert antivirusprogrammet på datamaskinen, anbefales det å avinstallere programmet fullstendig fra PC-en.

Les guiden vår tvinge avinstaller Programmer som ikke vil avinstallere I Windows 10 for å avinstallere antivirusprogrammet på datamaskinen.

Metode 6: Opprett ny brukerprofil

Å opprette en ny brukerkonto kan fikse eventuelle profilrelaterte feil og feil. Dette hjelper deg med å fikse Battle.net Update som sitter fast ved 0 % problem. Du kan opprette en ny brukerprofil ved å følge trinnene som er omtalt i veiledningen vår, Hvordan opprette en lokal brukerkonto på Windows 10

Etter å ha opprettet en ny brukerprofil, sjekk om du har løst det diskuterte problemet eller ikke.

Metode 7: Installer Battle.net på nytt

Eventuelle feilkonfigurerte filer i Battle.net vil føre til det diskuterte problemet selv om du har fulgt alle de diskuterte metodene ovenfor og oppdatert alle ventende handlinger. Så i dette tilfellet har du ingen annen mulighet enn å installere spillet på nytt. Her er hvordan du gjør det.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel, og klikk deretter på Åpne.

2. Angi Vis etter > Kategori, og klikk deretter på Avinstaller et program.

3. Høyreklikk på Battle.net-programmet og klikk Avinstaller/endre.

4. Klikk på alternativet Ja, avinstaller for å bekrefte avinstalleringsprosessen.

5. Etter avinstallering av appen, gå til offisielle Battle.net-nettsiden for å laste ned den nyeste versjonen.

6. Klikk på Last ned for Windows. Den vil laste ned filen Battle.net-setup.exe.

7. Kjør Battle.net-setup.exe. Velg ønsket språk og klikk på Fortsett.

8. Klikk på Endre hvis du vil endre installasjonsplasseringen. Klikk på Fortsett.

9. Vent til installasjonsprosessen er fullført.

10. Når den er installert, fyll ut Battle.net-legitimasjon for å logge på.

11. Til slutt, relanser spillet og nå vil du ha fikset battle.net-oppdateringen som sitter fast.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne fikse Battle.net-oppdateringen som sitter fast på 0 % på din Windows 10-PC. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Også, hvis du har spørsmål/forslag angående denne artikkelen, kan du gjerne slippe dem i kommentarfeltet.

  Slik aktiverer du gpedit.msc på Windows 10 Home Edition
x