Discord

Fiks Discord som sitter fast på tilkoblingsskjermen

Discord er den viktigste sosiale medieplattformen for spillere å kommunisere. Imidlertid står mange brukere overfor Discord som sitter fast på en lasteskjerm og kobler til for alltid. Hvis dette er tilfellet for deg også, trenger du ikke bekymre deg! Vi har en perfekt guide som vil lære deg hvordan du fikser Discord som sitter fast på tilkoblingsskjermproblemet. Vi har også diskutert om årsakene som kan forårsake det nevnte problemet. Så fortsett å lese!

Hvordan fikse Discord som sitter fast på tilkoblingsskjermen

Følgende er mulige årsaker til at Discord sitter fast på et lasteskjermproblem.

  • Problemer med nettverkstilkobling.
  • Feil dato- og klokkeslettinnstillinger.
  • Skadelig programvare og virus.
  • Discord blokkert av Windows-brannmuren.
  • Korrupte Discord-installasjonsfiler.

Før du følger feilsøkingstrinnene for å fikse problemet, må du se etter eventuelle feil på Discord-servere. Besøk Discord-serverstatus side.

  Hvordan sjekke hvem som reagerte på en melding i Discord

Hvis Discord-serverne kjører jevnt, må du utføre de gitte feilsøkingsmetodene for å løse Discord som sitter fast på tilkoblingsskjermproblemet.

Metode 1: Start ruteren på nytt

Start først Internett-ruteren på nytt for å fikse eventuelle midlertidige feil i nettverkstilkoblingen. Nedenfor er trinnene for å starte ruteren på nytt.

1. Trykk på strømknappen på Wi-Fi-ruteren.

Bilde av OpenClipart-Vectors fra Pixabay

2. Fjern deretter strømkabelen og vent til strømmen er helt tappet fra kondensatorene.

3. Nå kobler du til strømkabelen og slår på ruteren igjen.

Metode 2: Lukk motstridende programmer

Hvis det er motstridende apper på PC-en din som skaper feil med Discord som resulterer i Discord-tilkoblingsproblemer, lukk disse programmene. Hvis du avslutter disse motstridende prosessene, kan dette løse problemet. Les guiden vår for å avslutte oppgaven i Windows 10.

Metode 3: Endre DNS-adresse

En annen vanlig løsning på Discord som sitter fast på tilkoblingsskjermproblemet er å endre DNS-innstillingen på systemet ditt. Du kan bruke Google DNS-server eller OpenDNS-server for å fikse problemet. Følg guiden vår om 3 måter å endre DNS-innstillinger på Windows 10.

Metode 4: Tøm DNS-bufferen

Hvis endring av DNS ikke løser problemer med Discord-tilkobling for alltid, kan du prøve å tømme DNS-bufferen. Følg guiden vår for å tømme DNS-cache i Windows 10.

Metode 5: Slå av proxy-server

En annen metode for å fikse Discord som sitter fast på tilkoblingsskjermproblemet er ved å deaktivere VPN og proxy-serveren hvis den er aktivert. Les guiden vår for å deaktivere VPN og proxy-server på Windows 10.

  Slik sletter du alle meldinger i Discord

Metode 6: Endre innstillinger for dato og klokkeslett

Feil dato- og klokkeslettinnstillinger kan også skape feil på Discord-appen. Windows har en automatisk dato- og klokkeslettfunksjon der den angir dem automatisk i henhold til regionen du er i. Så du kan aktivere funksjonen for automatisk dato og klokkeslett. Sjekk guiden vår for å endre dato- og klokkeslettinnstillinger på Windows 10.

Metode 7: Kjør skanning av skadelig programvare

Det kan være skadelig programvare og virus på PC-en din som kan føre til at denne Discord sitter fast på et lasteskjermproblem. Så du må sjekke om dette er tilfelle. Følg guiden vår for å kjøre en virusskanning på datamaskinen.

Metode 8: Tillat Discord gjennom Windows-brannmuren

Hvis Discord-programmet er blokkert av Windows-brannmuren, kan dette føre til problemer med Discord-tilkoblingen. Følg veiledningen vår for å tillate eller blokkere apper gjennom Windows-brannmuren.

Metode 9: Deaktiver Windows-brannmur midlertidig (anbefales ikke)

Hvis det å tillate Discord-appen i Windows-brannmuren fortsatt ikke fikset Discord som satt fast på tilkoblingsskjermproblemet, kan du deaktivere brannmuren midlertidig. Se vår guide om hvordan du deaktiverer Windows 10-brannmuren.

  Hvordan få Discord opphevet på skolen

Merk: Vi anbefaler ikke å slå av Windows Defender-brannmuren på Windows-PCer da den beskytter datamaskinen mot skadelig programvare.

Metode 10: Installer Discord-programmet på nytt

En annen måte er å installere Discord på nytt med et nytt oppsett for å fikse Discord-tilkobling for alltid. Appen kan ha blitt infisert med ødelagte filer eller feil. Utfør følgende trinn for å installere appen på nytt og fikse Discord som sitter fast på tilkoblingsskjermproblemet.

1. Trykk på Windows + I-tastene samtidig for å starte Windows-innstillinger.

2. Åpne Apps-innstillingen.

3. Finn Discord-appen og klikk på Avinstaller-alternativet.

4. Klikk deretter på alternativet Avinstaller igjen for å bekrefte og avinstallere programmet.

5. Trykk nå Windows + E-tastene sammen for å starte filutforskeren.

6. Naviger til følgende stedsbane for å åpne Discord-filen.

C:UsersUSERNAMEAppDataLocal

7. Høyreklikk nå på Discord-filen og velg alternativet Slett.

8. Deretter besøker tjenestemannen Discord nettsted og klikk på Last ned for Windows-knappen.

9. Nå, etter at installasjonsfilen er lastet ned, dobbeltklikker du på DiscordSetup.exe-filen for å installere den på din Windows-PC.

10. Når programmet er installert, start Discord for å sjekke om Discord sitter fast på en lasteskjermfeil på Windows 10 er avgjort.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig, og at du klarte å fikse Discord som satt fast på tilkoblingsskjermproblemet. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg for å løse Discord-tilkoblingsproblemer på systemet ditt. Hvis du har spørsmål eller forslag, slipp dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

x