Fiks World of Warcraft Kan ikke validere spillversjonen

Som en mektig helt i Azeroth, kan det være vanskelig å holde seg unna spillet. Hva om en feilmelding som sier at spillet ikke kan valideres WOW, er den forestående faktoren som stopper spillopplevelsen din? På grunn av den store populariteten og mangfoldet av magi og karakterer, har nettspillet World of Warcraft vært et av de mest spilte spillene. Feilmeldingen, som ikke kan validere spillversjonen World of Warcraft, oppstår vanligvis på grunn av noen forstyrrelser. Artikkelen fokuserer på metodene for å fikse kan ikke validere spillversjon WOW feilmelding.

Hvordan fikse World of Warcraft Kan ikke validere spillversjon

De sannsynlige årsakene til at feilmeldingen kan vises på WOW-spillet er oppført nedenfor.

  • Korrupt spillfil – Hvis WOW-spillfilen eller installasjonsfilen er korrupt eller har noen misvisende oppføringer, kan feilmeldingen oppstå.

  • Interferens fra andre programmer – WOW-spillet kan bli forstyrret av de motstridende programmene som kjører i bakgrunnen på PC-en din.

  • Utdatert WOW-klient- Hvis WOW-spillet er utdatert eller oppdateringen ikke brukes på spillet etter noen endringer, kan feilmeldingen vises.

  • Serveren er under vedlikehold – Hvis Blizzard-serveren er under vedlikehold, kan du få feilmeldingen når du prøver å spille spillet.

  • WOW-oppdateringer distribueres – I noen tilfeller distribuerer driftsteamet oppdateringene til World of Warcraft-spillet i perioder uten vedlikehold for å fikse akutte problemer. I løpet av denne tiden kan feilmeldingen vises på appen.

  • Inkompatibilitet med spillserver- Hvis du bruker en privat server og ikke har endret den aksepterte klientversjonen, kan inkompatibilitetsproblemet med serveren på spillet føre til at World of Warcraft-feilen ikke kan valideres. I tillegg til dette, hvis du bruker en spesifikk versjon av den forrige private serveren, kan du møte denne feilen på grunn av inkompatibilitetsproblemer.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

Som en første tilnærming til å fikse kan ikke validere spillversjon WOW feilmelding, prøv følgende feilsøkingsmetoder gitt her.

1A. Sjekk kompatibilitet med server

I noen tilfeller kan det hende at den private serveren du kobler til ikke støtter spillversjonen du bruker. Du kan sjekke om den private serveren støtter spillversjonen med et enkelt google-søk. For eksempel kan WoWFusion-serveren støtte patch 2.4x-versjonen av spillet.

1B. Sjekk serverstatus

Du kan sjekke statusen til WOW-serveren ved å bruke lenken som er gitt her på din standard nettleser. Hvis serveren er nede, bør feilen løses automatisk etter noen minutter, eller i det andre tilfellet kan feilen oppstå på grunn av en annen årsak.

1C. Reparer systemfiler

Hvis spillfilen er korrupt eller hvis en annen virusinfisert fil er i konflikt med spillet, kan du prøve å reparere systemfilene. Bruk lenken som er gitt her for å lære mer om alternativene for å reparere systemfilene.

1D. Lukk alle bakgrunnsapplikasjoner

Som oppført som årsak, kan applikasjonene som kjører i bakgrunnen som er i konflikt med WOW-spillet føre til at World of Warcraft-feilen ikke kan valideres. Du kan prøve å lukke alle disse programmene ved å bruke Task Manager på PC-en. Klikk på lenken som er gitt her for å lære mer om prosessen for å lukke bakgrunnsapplikasjonene.

Metode 1E: Gi nytt navn til WOW-spillmappen

Hvis du står overfor feilen som ikke kan validere spillversjonen WOW, kan du prøve å gi WOW-spillmappen nytt navn til World of Warcraft.

1. Trykk på Windows + E-tastene samtidig for å åpne Windows Utforsker og navigere til WOW-mappen.

2. Høyreklikk på WOW-mappen og klikk på alternativet Gi nytt navn.

3. Skriv World of Warcraft og trykk Enter-tasten for å gi nytt navn til mappen.

1F. Logg på med kontonavn

Hvis du prøver å logge på med den registrerte e-postadressen din, kan det føre til en viss konflikt med dataene, og de kan ikke validere spillversjonen WOW-feil kan oppstå. Du kan prøve å logge på kontoen din ved å bruke kontonavnet eller kontolegitimasjonen.

1G. Opprette ny konto

Som et annet alternativ kan du prøve å opprette en annen konto på WOW-spillet og deretter sjekke om World of Warcraft-feilmeldingen ikke kan valideres vedvarer i spillet.

Hvis du nylig har lastet ned et annet spill og har opprettet en konto på spillet, bruk den angitte e-postadressen for å opprette en annen konto i WOW-spillet. I dette tilfellet kan du slå sammen kontoen med en annen eksisterende pålogging og kan løse inkompatibilitetsproblemene.

1H. Spill WOW-spill på en annen PC

Prøv å spille WOW-spillet på en annen PC, helst med en annen spesifikasjon, for å finne ut om feilmeldingen oppstår på den andre PCen. Hvis det ikke vises på den andre PC-en, kan problemet være med PC-en din.

Metode 2: Gi nytt navn til kjørbar fil

Den første metoden for å fikse feilmeldingen er å gi nytt navn til den kjørbare filen til WOW-spillet. Dette kan være ekstremt nyttig hvis du bruker en bærbar Mac OS, da det tilbakestiller konfigurasjonen og kodingen av spillet til en ny tilstand.

1. Åpne Filutforsker ved å trykke på Windows + E-tastene samtidig og naviger til World of Warcraft-mappen.

2. Høyreklikk på den kjørbare filen og klikk på alternativet Gi nytt navn i listen.

3. Skriv inn filnavnet som WoW.exe og trykk Enter-tasten for å gi nytt navn til filen.

Metode 3: Utvid antall tillatte oppdateringer

Hvis antallet oppdateringer som kan brukes på WOW-spillet er begrenset, kan du oppleve feilen som ikke kan valideres spillversjonen World of Warcraft. I dette tilfellet kan du prøve å utvide grensen til å bruke oppdateringen og deretter prøve å bruke oppdateringen til spillet.

1. Gå til oppstigningsmappen ved hjelp av Windows Utforsker.

Merk: Denne mappen tilsvarer den spesielle private serveren som du har koblet spillet ditt til.

2. Høyreklikk på logonserver.conf-filen, klikk på Åpne med-alternativet og klikk på Notisblokk-alternativet på menyen ved siden av.

3. Endre data maxbuild til 9999 og trykk på Ctrl + S-tastene for å lagre filen.

Metode 4: Reparer WOW-spillet

Det neste alternativet for å fikse WOW-feilmeldingen som ikke kan valideres, er å reparere WOW-spillet ved å bruke oppsettsfilen. Dette vil hjelpe med å tilbakestille feilen og feilene i spillet som kan ha forårsaket feilen som ikke var i stand til å validere spillversjonen World of Warcraft.

1. Start filutforskeren og naviger til installasjonsfilen eller WoW.exe.

2. Høyreklikk på installasjonsfilen og klikk på alternativet Kjør som administrator i listen.

3. Klikk på Ja-knappen i vinduet User Account Prompt (UAC) for å tillate programvaren.

4. Bytt til Spill-alternativet øverst i vinduet.

5. Velg World of Warcraft-spillet i listen.

6. Klikk på Alternativer og klikk deretter på alternativet Skann og reparer.

7. Klikk på Start Scan-knappen i vinduet.

8. Vent til prosessen er fullført og start deretter WOW-spillet på nytt.

Metode 5: Gjenopprett til forrige versjon

Hvis WOW-spillet er oppgradert eller oppdatert til en annen versjon, kan du prøve å gjenopprette spillet til den ukonsoliderte forrige versjonen. Dette krever at du retter spillet på nytt, noe som gjør at installasjonsfilen ikke kan validere WOW-feilen for spillversjonen.

Denne metoden er også effektiv til å fikse serverens inkompatibilitet med oppdateringsversjonen av spillet og fikse World of Warcraft-feilen som ikke er i stand til å validere spillversjonen, ettersom oppdateringen brukes på nytt i spillet.

1. Gå til World of Warcraft-mappen.

Merk: World of Warcraft-mappen vil vanligvis være plassert i stedsbanen som følger.

C:Program Files (x86)World of Warcraft

2. Åpne mappen Data.

3. Høyreklikk på Patch.MPQ-filen og klikk på Slett-alternativet.

Merk: Hvis du finner en annen fil med filtypen mpq, for eksempel wow-0-16826-Win-final.mpq, slett filen ved å følge instruksjonene gitt ovenfor.

4. Kjør verktøyfilen repair.exe i mappen.

5. Klikk på Tilbakestill og sjekk filer-knappen.

6. Vent til prosessen er fullført, og bruk deretter oppdateringsfilen på spillet på nytt.

Metode 6: Oppdater WOW-spillet

Hvis WOW-spillet er utdatert eller hvis oppdateringen ikke er oppdatert på spillversjonen, kan du prøve å følge trinnene gitt her for å oppdatere spillet.

1. Gå til World of Warcraft-mappen ved å bruke Windows Utforsker som forklart tidligere Metode 4.

2. Dobbeltklikk på Launcher.exe-filen for å kjøre oppdateringsfilen.

3. Klikk på Spill av-knappen og logg deretter på kontoen din ved å bruke kontoen din.

Metode 7: Installer WOW-spillet på nytt

Som en siste utvei for å fikse feilmeldingen som ikke kan validere spillversjon WOW, kan du prøve å installere WOW-spillet på nytt på PC-en din. Hvis problemet ikke er løst på noen måte, kan det skyldes en feil i spillet. Å installere spillet på nytt fra en ny start kan bidra til å løse alle problemene.

Trinn I: Avinstaller WOW Game

Det første trinnet for å fikse kan ikke validere spillversjon WOW feilmelding kan ikke validere spillversjon World of Warcraft ved hjelp av denne metoden er å avinstallere WOW-spillet installert på PC-en din. Du kan følge instruksjonene i lenken som er gitt her for å lære metoden for å avinstallere spillet fra PC-en.

Trinn II: Fjern WOW-spillkataloger

Som neste trinn fjerner du katalogene til WOW-spillet på PC-en.

1. Naviger til WOW-mappen ved å bruke Windows Utforsker ved å følge instruksjonene gitt tidligere.

2. Høyreklikk på WOW-mappen og klikk på Slett-alternativet.

3. Klikk på Ja-knappen hvis UAC-ledetekstvinduet vises.

Trinn III: Installer WOW Game på nytt

Det neste trinnet for å fikse kan ikke validere spillversjon WOW-feil er å installere WOW-spillet på nytt ved å bruke standard nettleser. Dette ville fjerne de korrupte dataoppføringene i den kjørbare filen til WOW-spillet.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Google Chrome og klikk på Åpne.

2. Åpne den offisielle nettsiden til Snøstorm og klikk på World of Warcraft-spillet i GAMES BLIZZARD-delen.

3. Klikk på Last ned for Windows-knappen.

4. Åpne Windows Utforsker ved å trykke på Windows+ E-tastene samtidig og naviger til nedlastingsmappen ved å bruke plasseringsbanen.

5. Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å kjøre den og følg instruksjonene på skjermen for å installere spillet på nytt.

Metode 8: Kontakt Blizzard Support Team

Hvis ingen av metodene var effektive for å fikse feilmeldingen, kan du prøve å kontakte Blizzards supportteam. Hvis feilen oppstår på grunn av uidentifiserte feil eller feil, kan teamet gjøres oppmerksom på problemet umiddelbart.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er WOW-spill?

Ans. World of Warcraft-spillet, forkortet til WOW, er et nettspill, som ble utgitt av Blizzard Entertainment i 2004. Det er et flerspiller-rollespill på nett som har vunnet popularitet og også oppnådd mange priser. Spillet kommer i et kombinert abonnementstilbud, der spilleren kan spille spillet gratis opp til nivå 20 og et ikke-gjentakende abonnement på spilletid kreves for å spille en hvilken som helst karakter over nivå 20.

Q2. Hva er de sannsynlige årsakene til feilen Unable to Validate Game Version i WOW-spillet?

Ans. Vanligvis oppstår feilen hvis den kjørbare spillfilen eller oppsettfilen til WOW-spillet er korrupt eller har noen misvisende dataoppføringer. Dette kan også skje hvis noen programmer forstyrrer spillet.

***

Metodene for å fikse feilmeldingen som sier at den ikke kan validere spillversjonen World of Warcraft er gitt i artikkelen. Vennligst bruk noen minutter til å gi oss beskjed om dine verdifulle forslag og spørsmål i kommentarfeltet. I tillegg kan du bruke feltet til å dele det beste alternativet som hjalp til med å fjerne denne feilmeldingen i WOW-spillet.

  Slik endrer du telefonnummeret ditt i GroupMe
x