12 beste nettsteder for å finne fjernarbeidsjobber

Å jobbe hjemmefra eller jobbe fra hvor som helst er kommet for å bli! Spesielt etter at COVID-19-pandemien avslørte at ansatte kunne være like produktive mens de var på fjernarbeid som de er fra kontoret.

Hva er en fjernarbeidsjobb?

Flere fjernarbeidsjobber krever ikke at du går inn på et tradisjonelt kontor og jobber på det angitte stedet. Disse eksterne jobbene er kjent gjennom flere navn, inkludert virtuelle jobber, fjernarbeid og hjemmebaserte jobber.

EN Gartner-undersøkelse av bedriftsledere fant at 80 % av bedriftene planlegger å la ansatte jobbe i det minste en del av tiden etter pandemien. I tillegg er en PWC-undersøkelse av administrerende direktører fant at 78 % er enige i at fjernarbeid er kommet for å bli i overskuelig fremtid.

Fordeler med fjernarbeidsjobber

  • Bedre balanse mellom arbeid og liv: Eksterne jobber kommer ofte med fleksible tidsplaner, som gjør det mulig for de ansatte å velge arbeidstidspunkt for å fullføre det angitte arbeidet.
  • Ingen problemer med pendling: Pendling til jobben og tilbake tar i gjennomsnitt to timer av dagen vår, som summerer til arbeidstiden vår. I tillegg forårsaker pendlingstress helseproblemer som høyt kolesterol og forhøyet blodsukkernivå.
  • Fleksibel arbeidssted: Kandidater kan søke etter jobber utenfor deres bosted, i storbyområder, da geografiske steder ikke begrenser eksterne jobber. Dette muliggjør et bredere spekter av jobbmuligheter, spesielt for de på landsbygda.
  • Økonomisk: Gass, bilvedlikehold, parkeringsavgifter, lunsjer osv. kan elimineres fra utgiftene dine, noe som gjør arbeid eksternt svært kostnadsbesparende.
  • Tilpassbart og komfortabelt kontor: I eksternt arbeid kan du sette opp arbeidsområdet slik du vil og ha et positivt miljø med familien, noe som gjør arbeid hjemmefra mye mer produktivt.

Hvor finner du fjernarbeidsjobber

Hvis du ikke finner ønsket ekstern jobb og søker etter den samme, trenger du ikke lete lenger! Vi har gjort omfattende undersøkelser og samlet en liste over de beste arbeidsstedene for fjernarbeid for deg.

FlexJobs

FlexJobs, med 50+ jobbkategorier å velge mellom, har 27 497+ eksterne, fleksible jobber hjemmefra av høyeste kvalitet å søke etter i henhold til dine preferanser. Disse kategoriene inkluderer frilansarbeid, deltidsjobber og fjernarbeid på heltid.

  11 bør og ikke gjøre når du velger et riktig WordPress-tema

Det unike med FlexJobs er at de kontrollerer hver jobb selv for å sikre at alle stillingsannonser er autentiske. Du kan også få tilgang til karrierecoaching og CV-anmeldelser.

Bare fjernkontroll

Bare fjernkontroll skiller seg ut på grunn av det brukervennlige grensesnittet og de brukervennlige filtrene for å søke etter ønsket fjernarbeidsjobb. Den gir også funksjonen til å søke etter spesifikt land og filtrere søket ditt i henhold til en kontraktsfestet eller heltidsstilling.

Ikke bare søker etter kategorier, du kan også se de siste stillingsannonsene. Dette betyr at du kan søke tidlig, noe som øker sjansene dine for valg.

WeWorkRemotely.com

WeWorkRemotely.com er et utmerket nettsted for å søke etter nettbasert fjernarbeid. Den viser flere kategorier av eksterne jobber på forskjellige felt. Arbeidskategoriene inkluderer de vanlige teknologifeltene, inkludert salg og markedsføring, design, kundestøtte og mange andre.

Det unike med dette nettstedet er at forskjellige voksende oppstartsbedrifter legger ut stillingsannonsene sine her. Så hvis du er interessert i å jobbe i oppstartskultur, er dette et flott sted for deg. Likevel, mange store selskaper legger ut her også.

Fjernkontroll OK

Fjernkontroll OK har en omfattende liste over jobbkategorier for fjernarbeid. De mest populære av dem inkluderer utvikling, design og brukeropplevelse. Det er klarert av giganter som Amazon, GitHub, Stripe og Shopify.

Hvert stillingsannonse verifiseres av nettstedet og merkes som «Verifisert» for å hjelpe kandidatene. Dette sikrer at ingen uredelige aktiviteter finner sted, og hele prosessen forblir gjennomsiktig. Gjennom «fjernjobbstatistikk» kan du lære om de raskest voksende feltene i jobbbransjen for fjernarbeid.

Virtuelle yrker

Virtuelle yrker er et populært familieeid nettsted for å søke etter eksterne jobber i USA. Den viser 41 kategorier av eksterne jobber å velge mellom, inkludert spesifikke typer jobber som frilans-, deltids- eller heltidsstillinger.

Bortsett fra å søke etter eksterne muligheter, inkluderer selskapet også CV-tjenester og pedagogiske blogger for å hjelpe kandidater. I tråd med driftsmåten administreres nettstedet av et eksternt team.

  9 apper for KYC og identitetsverifisering for sømløs onboarding

Hopp over kjøreturen

Hopp over kjøreturen er et veldig populært og brukervennlig nettsted for å søke etter en ekstern posisjon i ulike kategorier. De forskjellige arbeidskategoriene inkluderer blant annet teknologifelt, rådgivning, administrasjon, ledelse, salg.

Du kan bare søke etter stillingstittel, firmanavn eller kategori, med mange filtre for å hjelpe deg. Å sette opp varsler når nye jobber samsvarer med interessen din er en annen tilleggsfunksjon for å skille den fra hverandre.

Hubstaff-talent

Hubstaff talent er et spirende nettsted med tusenvis av brukere over hele verden som søker etter eksterne posisjoner gjennom den. Her kan du søke etter ideelle stillingsannonser fra selskaper og sette opp din egen portefølje som viser deg frem slik at bedrifter kan henvende seg til deg.

På den måten kan selskapene som leter etter spesielle ønskede ferdigheter henvende seg direkte til deg, og spare deg for bryet med å søke. I tillegg er Hubstaff talent en gratis markedsplass med mange filtre for å begrense søket ditt med ulike kategorier du kan velge mellom.

Arbeidende nomader

Arbeidende nomader drives av en duo som reiser mens de jobber eksternt. Dette nettstedet er kjent for sin liste over stillingsannonser, og fargekoder hver mulighet i henhold til den spesifikke kategorien for å hjelpe søket ditt.

Selv om de fleste stillingsannonser er i kategorien webutvikling, er det mange eksterne stillinger tilgjengelig innen markedsføring, salg, design og markedsføring. I tillegg kan du sette opp varsler og registrere deg for ukentlige e-poster med jobbinnlegg for aldri å gå glipp av nye muligheter.

Remotiv

Remotiv blir populær dag for dag, og får trekkraft fra kandidater som søker fjernarbeid. Bortsett fra å være et flott nettsted for å bla gjennom stillingsannonser, har det et mangfoldig fellesskap og ressurser som verktøy, manifester og guider for å hjelpe kandidater med å utdanne seg og finne den perfekte muligheten.

Du kan også abonnere på deres daglige e-postjobboppdateringer. Stillingsannonsene er segregert etter kategorier som utvikling, design, markedsføring osv.

Terning

Terning er en utmerket plattform for tekniske fagfolk til å koble til eksterne teknologimuligheter fra toppbedrifter. Vis frem din CV og ferdigheter slik at arbeidsgivere kan finne deg sammen med å søke etter muligheter gjennom stillingsannonser.

  Hvordan videresende tekstmeldinger automatisk til en annen iPhone

De tilgjengelige filtrene lar deg velge kategori, foretrukket plassering, søke gjennom nøkkelord eller firmanavn. De gir også verdifulle ressurser som omfattende forskning på selskaper, toppplasseringer, beste yrker og ønskede ferdigheter. På denne måten kan du utdanne og oppdatere deg selv om teknologiens verden.

Upwork

Upwork er en av de største markedsplassene for frilansere. Toppbedrifter som Airbnb, Microsoft, GoDaddy og dropbox har ansatt frilansere gjennom denne plattformen. Denne siden tilbyr jobber innen stort sett alle kategorier: Utvikling & IT, Design & Kreativ, Salg & Markedsføring, Finans, Skriving, etc.

Lag en eksemplarisk profil for kunder for å tilby deg frilansarbeid. Måtene å lage en ideell profil på er nevnt i ressursdelen av Upwork.

Fiverr

Fiverr er en enorm markedsplass for frilansere, hvor du må lage spillejobber og henvende deg til kunder som tilbyr å hjelpe dem. Konserter er det spesialiserte ferdighetssettet du ønsker å vise frem for å hjelpe klienter i arbeidet deres. Noen eksempler er videoredigering, innholdsskriving og grafisk design.

Dette er et flott sted å finne raskt arbeid for en kort periode, betalt på en oppgavebasis. Oppføringene starter på bare $5 per oppgave. Derfor, hvis du er spesialisert på din nisje, kan du øke prisen for mer lukrative avtaler.

Siste ord

Hvis du ønsker å frilansere eller ansette frilansere, sørg for å lese: Beste stedet å finne og ansette frilansere.

Du kan også lære nye ferdigheter for å hjelpe deg med å finne en ekstern jobb her: Plattformer for å lære nye IT-ferdigheter.

Vi håper listen ovenfor vil hjelpe deg med å finne en ekstern jobb etter eget valg. God jobbsøking! 😎

x