(FIKSET) Affinity Designer svarer ikke på Windows 10

Adobes apper fungerer på en abonnementsmodell. Det er ikke billigere enn å kjøpe appene på forhånd siden et abonnement er en løpende utgift som du betaler så lenge du bruker appene. På et tidspunkt ble abonnementet dyrere enn hva en engangslisens ville ha kostet, hadde Adobe fortsatt å tilby dem. Hvis du ikke bruker Adobe-apper hver dag, men likevel bruker dem ofte nok, vil abonnementet virke dyrt.

I lys av Adobes abonnementsmodell for alle appene, har brukere sett etter alternativer og Affinity tilbyr en av de beste. Affinity har en app for å konkurrere med Adobes Illustrator kalt Affinity Designer. Det er en utmerket app som koster $25 for en enkelt skrivebordslisens. For øyeblikket er appen halvveis avslått, og den kommer med en 90-dagers gratis prøveperiode.

  Løs vanlige OneNote-problemer i Windows 10

Affinity Designer svarer ikke

Affinity Designer er en stabil app og den kan fungere med store filer, inkludert de som er opprettet i Adobe Illustrator. Du trenger ikke logge på en tjeneste for å bruke den, og den kjører ikke ekstra/unødvendige tjenester i bakgrunnen når den kjører. Dette gjør den ganske lett, men den er ikke immun mot problemer.

Hvis Affinity Designer ikke klarer å åpne, åpnes, men umiddelbart slutter å svare, eller slutter å svare så snart du begynner å redigere en fil, kan du prøve reparasjonene nedenfor.

Avinstaller og installer Affinity Designer på nytt

Problemer med Affinity Designer kan ha å gjøre med at appen ikke installeres eller oppgraderes riktig. Dette kan skje hvis installasjonen eller oppgraderingen ble avbrutt av en bruker eller av en annen systemprosess. Prøv å avinstallere og installere appen på nytt.

  Notisblokk flytter tross alt ikke til Windows 10-butikken

Åpne Kontrollpanel.
Gå til Programmer>Avinstaller et program.
Velg Affinity Designer og klikk på Avinstaller-knappen øverst.
La appen avinstallere.
nedlasting og installer Affinity Designer.

Merk: Hvis du har mistet produktnøkkelen for Affinity Designer, logger du på kontoen din på Affinity-nettstedet. Klikk på profilen din øverst til høyre og velg Min konto>Nedlastinger og produktnøkler.

Gå tilbake til eldre versjon

Affinity oppdaterer appene sine fra tid til annen, men ikke alle oppdateringer fungerer like bra som den eldre versjonen. Hvis du har oppgradert Affinity Designer, og den nye versjonen skaper problemer, er det enkelt å gå tilbake.

Åpne Kontrollpanel.
Gå til Programmer>Avinstaller et program.
Velg Affinity Designer og klikk på Avinstaller.
Når appen er avinstallert, besøk Affinity Designer nedlastingsside.
Last ned versjonen som kjørte uten problemer på systemet ditt.
Kjør filen og installer den eldre versjonen av Affinity Designer.

  Slik løser du OneNote-påloggingsproblemer på Windows 10

Sjekk filen for problemer

Affinity Designer kan håndtere filer opprettet i Adobe Illustrator, men det kan være unntak. Sjekk om Affinity Designer kjører uten problemer når du åpner eller åpner andre filer. Hvis den bare har problemer med en bestemt fil, kan det hende at feilen ikke ligger hos Affinity Designer. Sjekk filen for komponenter, f.eks. fonter eller børster eller objekter, som kan forårsake problemer, og prøv å fjerne dem ved å bruke en annen app.

Konklusjon

Affinity tilbyr noen av de beste alternativene til Adobes produkter. De er alle engangskjøpsapper, prislappene deres er rimelige og langt rimeligere enn noe Adobe-produkt noen gang har vært. De tilbyr ikke hver eneste funksjon som Adobe gjør. Affinitys apper er definitivt lettere når det gjelder funksjoner, men for sporadisk til hyppig bruk er de et utmerket alternativ.