Filelize synkroniserer nylige filer til din foretrukne skylagringstjeneste [Windows]

Dropbox lar deg selektivt legge til filer og mapper til kontoen din. Når appen er installert, legges det til et alternativ i kontekstmenyen som lar deg sende et element til din Dropbox. Hvis den selektive opplastingsfunksjonen ikke er nok for deg, ganske enkelt fordi det betyr at du manuelt må legge til en fil i Dropbox som du kanskje glemmer til tider, så er Filelize en Windows-app som automatiserer den. Appen kjører i bakgrunnen og fungerer med mange andre skylagringstjenester i tillegg til Dropbox og laster opp nylig åpnede filer til den valgte tjenesten. Appen krever at du har den respektive skrivebordsklienten til skylagringstjenesten installert for å laste opp filene. Filelize har iOS- og Android-apper, men de tjener bare for å gi deg tilgang til en liste over filer lastet opp til en skylagringstjeneste. I tillegg til å sende nylige filer til en nettbasert lagringstjeneste, vil Filelize også synkronisere nettleserloggen din.

  Hvordan stoppe Windows 10 fra å gjenåpne de siste åpne appene ved oppstart

Du må registrere deg for en konto for å bruke Filelize før du kan bruke appen. Det tilbyr ikke Facebook- eller Google-kontoregistrering. Når du registrerer deg for tjenesten, spør den deg hvilken skylagringstjeneste du bruker. Du trenger ikke å logge på tjenesten fra Filelize når du registrerer deg, ikke vil du måtte logge på tjenesten fra Filelizes skrivebordsapp. Når du har registrert deg, begynner skrivebordsklienten å laste ned. Sørg for at både Filelize og Dropbox (eller hvilken app du bruker) kjører.

Hver gang du åpner en app og lukker den, vil Filelize legge den til i en «Nylig»-mappe i Dropbox. Du kan få tilgang til en liste over nylig opplastede filer ved å starte Filelize-appen eller ved å gå til nettgrensesnittet. Mobilappene er litt av en skuffelse. Bortsett fra å gi tilgang til skrivebordets nettleserhistorikk og gi deg en rask liste over filer du nylig har lagt til Dropbox, gjør det ikke mye. Den er treg og klumpete å bruke og fryser uten noen åpenbar grunn.

  Reparer Windows 10 Netwtw04.sys Blue Screen Error

Når det gjelder tilgang til nettleserhistorikk, er det overflødig om du bruker Chrome eller Firefox som begge har mobilnettlesere (på Android) med Chrome på iOS også fordi de synkroniserer nettleserhistorikk og mer. Selv om du skulle bruke mobilappen til å synkronisere historien din, er dens konstante frysing noe som kommer til å gå deg på nervene, før og ikke senere. Når det gjelder skrivebordsappen, vil et filter være et godt tillegg slik at brukere kan velge å bare sende dokumenter eller bilder til skylagring.

Besøk Filelize

Last ned Filelize fra Google Play Store

  Slik tilbakestiller du en Windows 11-PC til fabrikk

Last ned Filelize fra App Store