Fire bemerkelsesverdige tillegg til meldingsappen i iOS 8

iOS 8 førte med seg så mange endringer at Apple følte behov for å inkludere en Tips-app bare for å fremheve dem alle. Ingen tvil om at selskapet innså hvor komplisert operativsystemet deres hadde blitt, og de nye tingene ville være ganske vanskelige å lære på en gang. I iOS 8 har Health-appen fått mye oppmerksomhet, det samme har kontinuitets- og overleveringsfunksjonen, men denne siste versjonen av Apples mobiloperativsystem ga noen flotte og veldig velkomne endringer i Messages-appen, og her er alle fire.

Rask type

Du vil høre denne omtalte ofte referert til som prediktiv tekst, som er det den kalles på Android-plattformen. Hurtigtype er tilgjengelig for alle tekstinntastingsfelt som inkluderer Meldinger-appen. Det fungerer usedvanlig bra. Ikke bare gjør den en god jobb med å forutsi hvilket ord du prøver å skrive, men den gjetter også hvilket ord du kan skrive neste basert på det forrige ordet du skrev inn. Funksjonen er ganske bra med tanke på at den er helt ny.

  Swiftkey er nå tilgjengelig i App Store for iOS 8, her er vår mening [Review]

Selvødeleggende meldinger

Snapchat gjorde selvødeleggende meldinger ganske populære og Messages-appen har nå en noe lignende funksjon som lar deg automatisk slette meldinger som er eldre enn 30 dager, eller et år. Det er ikke ment å brukes på samme måte som Snapchat, siden automatisk sletting ikke kan tilpasses og heller ikke er umiddelbar, men det vil bidra til å holde meldingshistorikken din kort.

Lyd- og videomeldinger

Funksjonen var der før, men den fikk deg til å bytte til kameraappen. Du kunne faktisk ikke sende videomeldingen fra Messages-appen. Det beste er at både lyd- og videomeldinger har en egen automatisk destruksjonsinnstilling som ødelegger meldingene etter to minutter (eller aldri). Igjen er innstillingene superrestriktive ved å bare ha de to alternativene. Den ene er ganske umiddelbar, og den andre lar deg beholde dem for alltid. Dette krever en jailbreak-tweak.

  Se kilden til en hvilken som helst nettside i Safari med denne iOS 8-utvidelsen og appen [Paid]

Demp samtaler

Jeg hadde virkelig håpet på noe slikt siden tekstmeldinger kan bli irriterende eller bare de som sender dem kan bli irriterende. Trykk på Detaljer-knappen i en samtaletråd og aktiver Ikke forstyrr-alternativet for å dempe samtalen. Ikke forstyrr-innstillingene forblir urørt. Jeg synes dette er veldig nyttig når jeg stadig får tekstmeldinger fra operatøren min som forteller meg å få en større plan.

To mindre funksjoner som er verdt å nevne er at du kan sende din nåværende posisjon til en kontakt også, og du kan merke alle meldinger i en tråd som lest. Detaljskjermen til en kontakt viser deg bildene som har blitt delt i samtalen og gir raskere tilgang.

  Horizon sørger for at videoer alltid tas opp i landskapet på iOS