Fix App Plex TV kan ikke kobles til sikkert

Som en av de mest populære amerikanske strømmemedietjenestene og en klient-server mediespillerplattform, har Plex TV fått et bemerkelsesverdig publikum. Plex TV-appen er koblet til Plex TV Media Server og innholdet som streames på appen er avledet fra serveren. Du kan imidlertid ha sett feilmeldingen som sier at appen Plex TV ikke kan kobles til på en sikker måte. Problemet er hovedsakelig forårsaket på grunn av feil i Internett-tilkoblingen du bruker, og kan også skyldes interferensen fra tjenestene på PC-en din. Problemet med Plex som ikke kan koble til på en sikker måte, vil stoppe strømmeprosessen umiddelbart, og det kan hende du ikke får lov til å bruke Plex TV-appen. Les artikkelen til slutten for å finne ut de beste metodene for å løse problemer med å ikke koble til Plex-serveren.

Hvordan fikse App Plex TV kan ikke kobles til sikkert

Her har vi gitt en fullstendig feilsøkingsguide for å fikse Flex TV som ikke kan kobles sikkert til serverproblemet.

Hvordan sette opp sikker tilkobling på Plex Media Server

Plex Media Server er plattformen som lar deg lage og redesigne medieinnholdet i Plex TV-appen. Metoden for å etablere en sikker tilkobling på Plex Media Server er forklart i denne delen. Hvis du har fulgt trinnene i denne metoden, kan du unngå problemet.

Trinn I: Installer Plex Media Server

Det første trinnet er å installere den nyeste versjonen av Plex Media Server på din Windows-PC.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Google Chrome, og klikk deretter på Åpne.

2. Åpne den offisielle nettsiden til Last ned Plex Media Servervelg Windows-alternativet i rullegardinmenyen, og klikk på Windows 32-bit-knappen i delen Plex Media Server for Windows.

3. Kjør den nedlastede installasjonsfilen.

4. Klikk på Installer.

5. Vent til installasjonsprosessen er ferdig.

6. Klikk til slutt på Lukk-knappen etter at du har installert appen.

Trinn II: Konfigurer sikker tilkobling

Det neste trinnet er å sette opp en sikker tilkobling til Plex Media Server. Sørg for å velge Foretrukket-alternativet i innstillingen for å unngå at appen Plex TV ikke kan koble til på en sikker måte.

1. Åpne Plex Media Server-appen.

2. Klikk på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger.

3. Gå til kategorien Nettverk og velg Foretrukket-alternativet i innstillingen for sikre tilkoblinger.

Hva er årsakene til at Plex TV ikke kan koble til Plex-serverproblemet?

De mulige årsakene til at Plex ikke kan koble til sikkert er oppført nedenfor i denne delen.

  • Problemer med nettverkstilkobling – WiFi-nettverket som Windows-PCen er koblet til støtter kanskje ikke kontinuerlig og effektiv strømming.

  • Utdatert OS og app- Windows OS og Plex-appen kan være utdatert og støtter kanskje ikke serveren som er koblet til appen.

  • Interferens fra VPN-tjenesten- VPN-tjenesten kan forstyrre nettverkshastigheten til Internett-tilkoblingen.

  • Interferens fra proxy- Proxyen på PC-en din kan forstyrre den effektive funksjonen til Plex TV-nettappen.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

For å fikse problemet med den sikre tilkoblingen, bør den første tilnærmingen være å prøve de grunnleggende feilsøkingsmetodene nedenfor.

1A. Sjekk status for Plex TV-server

Noen ganger kan serveren være nede, og du kan kanskje ikke streame på appen. Du kan prøve å sjekke status for Plex TV-serveren ved å bruke lenken som er gitt her på din standard nettleser. Hvis resultatet indikerer at serveren er operativ, kan ikke appen Plex TV koble til på en sikker måte, bør problemet løses.

1B. Start PC-en på nytt

Noen ganger kan det hende at problemet med servertilkoblingen ikke skyldes appen, men på grunn av programvarefeil eller mindre problemer på PC-en din. Du kan prøve å starte PC-en på nytt for å fikse problemet.

1. Åpne START-menyen ved å trykke på Windows-tasten.

2. Velg alternativet Start på nytt på menyen etter å ha klikket på strømikonet.

1C. Logg på Plex TV Web App

Som oftest oppstår dette problemet hvis du ikke har logget på Plex TV-nettappen på siden du bruker i nettleseren. Følg metodene for å logge på appen på siden du streamer, og sjekk om appen Plex TV ikke kan koble til for å sikkert problemet er løst.

1. Start Google Chrome-appen.

2. Åpne den offisielle nettsiden til Plex TV og klikk på Fortsett med e-post-knappen på Plex Web-påloggingssiden.

3. Skriv inn brukerkontolegitimasjonen og klikk på Logg på-knappen for å logge på kontoen din.

Noen ganger kan det oppstå problemer med å ikke koble til Plex-serveren hvis påloggingsinformasjonen du har oppgitt, kan være feil. Sjekk på nytt om du bruker det nøyaktige brukernavnet til Plex TV-kontoen din for å logge på Plex TV Web App.

1D. Koble Plex Media Server og Plex TV til samme nettverk

Hvis du har koblet Plex TV Web App og Plex Media Server til forskjellige WiFi-nettverk, kan du møte dette problemet. Du kan prøve å koble appene til det felles nettverket for å fikse problemet.

1E. Gå av med Plex TV

Hvis du strømmer på Plex TV-appen ved å bruke bokmerkene eller lagrede koblingene, kan du møte dette problemet. For å fikse problemet med Plex som ikke kan koble til sikkert, kan du prøve å logge av og gå inn i appen ved å bruke legitimasjonen din.

1. Start Plex TV-appen.

2. Klikk på profilikonet øverst til høyre.

3. Klikk på Logg ut-alternativet for å logge av Plex-kontoen din.

4. Følg trinnene forklart tidligere for å logge på Plex-kontoen din.

1F. Deaktiver antivirusprogramvare (hvis aktuelt)

Hvis du bruker tredjeparts antivirusprogramvare på PC-en din, kan du møte problemet mens du strømmer på nettet. For å fjerne at appen Plex TV ikke kan koble til et sikkert problem, kan du prøve å deaktivere antivirusprogramvaren midlertidig på PC-en din ved å følge trinnene i lenken som er gitt her.

1G. Deaktiver VPN og proxy-server

Som oppført i avsnittet om årsaker til problemet, konflikter VPN-tjenester og proxyer med appen og serveren og forbyr deg å bruke appen. Du kan fikse dette problemet ved å implementere trinnene gitt i denne artikkelen for å deaktivere VPN-tjenesten og proxyen på PC-en din.

1H. Endre innstillinger for DNS Rebinding

Hvis DNS-rebindingsfunksjonen ikke er tillatt i Wi-Fi-ruteren din, kan det hende du opplever problemer med å ikke koble til Plex-serveren. Du kan prøve å endre DNS-serverinnstillingene til Wi-Fi-nettverket for å fikse problemet.

1I. Oppdater Windows

En annen mulig årsak til dette problemet er det utdaterte Windows OS. Du kan følge vår guide for hvordan du laster ned og installerer de nyeste oppdateringene for Windows 10. Problemet bør løses etter at Windows OS er oppdatert.

Metode 2: Bekreft aktiviteten til Plex TV

Noen ganger kan serveren være nede eller kontoen din får ikke tilgang til å streame medieinnholdet. Før du prøver å fikse appen Plex TV kan ikke koble til et sikkert problem, kan du prøve å sjekke om Plex TV-nettappen er aktiv i nettleseren din.

1. Åpne Plex TV-appen.

2. Her klikker du på aktivitetsknappen øverst til høyre. Hvis det aktive symbolet vises, er Plex TV-webappen operativ.

Metode 3: Autoriser enheter

En annen metode for å fikse problemet med Plex som ikke kan koble til sikkert, er å sjekke om nettleseren du bruker er oppført på Enheter-siden til Plex TV-nettappen. Følg trinnene for å sjekke om standard nettleser er tilgjengelig på resultatsiden.

1. Åpne Plex TV-appen og klikk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre.

2. Klikk på kategorien Autoriserte enheter, velg ALLE-alternativet i rullegardinmenyen, og sjekk om Windows-PC-en er lagt til i listen.

Metode 4: Oppdater Plex TV-appen

Den neste mulige årsaken til problemet er den utdaterte Plex TV-appen. Du kan enkelt fikse appen Plex TV kan ikke koble til for å sikre problemet ved å oppdatere appen på strømmeplattformen.

Alternativ I: Plex Web App

Hvis du bruker Plex TV-nettappen på standard nettleser, kan du følge denne metoden for å oppdatere appen.

For å oppdatere Plex TV-nettappen laster du bare inn siden du strømmer på på nytt. Du kan laste inn siden på nytt enten ved å:

  • Ved å klikke på Last inn på nytt-ikonet øverst til venstre ved siden av URL-adresselinjen, eller
  • Trykk på Ctrl + R-tastene samtidig for å laste inn siden på nytt.

Alternativ II: Plex TV-app

For å fikse problemer med å ikke koble til Plex-serveren, kan du følge trinnene i denne metoden for å oppdatere Plex TV-appen fra Microsoft Store.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Microsoft Store, og klikk deretter på Åpne.

2. Klikk på Bibliotek.

3. Klikk på Få oppdateringer øverst til høyre for å oppdatere Plex-appen.

Merk: For å oppdatere Plex Media Server, gå til oppgavelinjen og høyreklikk på Plex Media Server-ikonet og velg alternativet Se etter oppdateringer.

Metode 5: Aktiver ekstern tilgang til server

Hovedårsaken til problemet er internettforbindelsen, og ved å tillate ekstern tilgang til serveren, kan du fikse at appen Plex TV ikke kan koble til for å enkelt problem. Sørg for å følge trinnene gitt i metoden for å aktivere ekstern tilgang til serveren.

1. Trykk på Windows+ E-tastene samtidig for å åpne Filutforsker,

2. Høyreklikk på Denne PC-en i venstre rute, og velg alternativet Egenskaper.

3. Klikk på alternativet Fjerninnstillinger i venstre rute på skjermen.

4. I kategorien Fjernkontroll merker du av for Tillat fjernhjelp-tilkoblinger til denne datamaskinen.

5. Velg Tillat eksterne tilkoblinger til denne datamaskinen i delen Eksternt skrivebord, og klikk på Bruk og OK.

Metode 6: Deaktiver sikkerhetstilkoblinger på server

En annen mulig årsak til dette problemet er sikkerhetstilkoblingene antydet på serveren. Du kan justere disse innstillingene for å fikse problemet med Plex som ikke kan koble til sikkert.

Alternativ I: På Plex Media Server App

For å fikse problemet med de sikre tilkoblingene, kan du følge instruksjonene for å sette opp den sikre tilkoblingen i Plex Media Server som ble forklart tidligere. Ved å velge Foretrukket-alternativet kan du løse dette problemet.

Alternativ II: På nettleser

Hvis du har importert noen SSL-sertifikater til nettleseren du bruker, kan du prøve å deaktivere SSL-programvaren for å fikse at appen Plex TV ikke kan koble til for å få et sikkert problem.

1. Åpne Filutforsker ved å bruke Windows + E-tastene samtidig og gå til Programmer-mappen ved å følge plasseringsbanen.

C:ProgramDataMicrosoftWindowsStart MenuPrograms

2. Høyreklikk på Google Chrome-snarveien og klikk på alternativet Egenskaper.

3. I Snarvei-fanen klikker du på Mål-feltet og trykker på Avslutt-tasten.

4. Skriv inn følgende tekst i feltet for å deaktivere SSL-sertifikatene på Google Chrome-appen.

--ssl-version-min=tls1

5. Klikk på Bruk-knappen nederst til høyre.

6. Klikk på Fortsett-knappen for å gi administrative rettigheter.

7. Klikk på OK-knappen i egenskapsvinduet for Google Chrome for å fullføre prosessen.

Metode 7: Installer Plex Media Server-appen på nytt

Som en siste utvei for å fikse problemer med å ikke koble til Plex-serveren, kan du prøve å installere Plex Media Server-appen på nytt på PC-en din. Dette ville fjerne alle problemene på programvaren og PC-en og hjelpe med å installere den på nytt.

Trinn I: Avinstaller Plex Media Server-appen

Det første trinnet for å fikse appen Plex TV kan ikke koble til et sikkert problem ved hjelp av denne metoden, er å avinstallere den eksisterende versjonen av Plex Media Server-appen på PC-en din ved å bruke kontrollpanel-appen.

1. Lukk først Plex Media Server som kjører i bakgrunnen. Les guiden vår for å avslutte oppgaven på Windows 10.

2. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel og klikk på Åpne.

3. Velg alternativet Kategori i rullegardinmenyen Vis etter øverst til høyre. Under kategorien Programmer klikker du på alternativet Avinstaller et program.

4. Velg Plex Media Server-appen, klikk på Avinstaller-knappen.

5. Klikk deretter på Avinstaller-knappen i Plex Media Server Setup.

6. Til slutt klikker du på Lukk-knappen.

Trinn II: Slett Plex Media Server-oppføringer

Det andre trinnet for å fikse problemet med at Plex ikke kan koble til sikkert, er å fjerne oppføringene til Plex Media Server-appen i Registerredigering og AppData-mappen for å sikre at alle tidligere oppføringer er slettet.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Registerredigering, og klikk deretter på Åpne.

2. Naviger til mappen Plex, Inc. ved å følge banen beskrevet nedenfor.

ComputerHKEY_CURRENT_USERSOFTWAREPlex, Inc.

3. Høyreklikk på Plex, Inc.-mappen og klikk på Slett-alternativet.

4. Klikk på Ja-knappen i vinduet Bekreft sletting av nøkkel.

5. Trykk Windows + R-tastene sammen for å åpne dialogboksen Kjør, skriv inn %LOCALAPPDATA% og klikk på OK-knappen.

6. Høyreklikk på mappen Plex Media Server og klikk på Slett-alternativet.

Trinn III: Installer Plex Media Server-appen på nytt

Det siste trinnet for å fikse appen Plex TV er ikke i stand til å koble til et sikkert problem, er å installere den nyeste versjonen av Plex Media Server-appen på PC-en din ved å bruke det offisielle nettstedet. Følg instruksjonene gitt i delen for oppsett av sikker tilkobling på Plex Media Server forklart tidligere for å installere appen på nytt.

***

Metodene for å løse appen Plex TV er ikke i stand til å koble til sikkert problem er diskutert i denne artikkelen. Gi oss beskjed om dine forslag og spørsmål i kommentarfeltet.

  Slik får du veibeskrivelser på Apple Watch
x