Fix Daemon Tools Får ikke tilgang til bildefil MDF

Daemon Tools er bildeverktøy for PC, dette verktøyet kan installeres i Windows og Mac-operativsystemer. Daemon-programmet lar deg lage opptil 4 virtuelle CD- eller DVD-stasjoner slik at du kan bruke innholdet på CD-/DVD-ene. Daemon-programmet skaper antikopibeskyttelse uten å komme inn i noen begrensninger. Den støtter både DT- og SCSI-formatene. Mange ganger finner brukere at Daemon Tools ikke får tilgang til bildefil MDF-feil mens de prøver å kjøre verktøyet. Mount image Daemon Tools-feil er vanlige feil og kan være forårsaket av systemfeil. I den følgende guiden vil vi diskutere årsaker og metoder for å fikse Daemon-verktøyfeil som ikke får tilgang til bildefilen.

Hvordan fikse Daemon-verktøy som ikke får tilgang til bildefil MDF

Det kan være flere årsaker til at Daemon-verktøyet ikke får tilgang til bildefilens MDF-feil. Noen av de vanlige årsakene er nevnt nedenfor.

  • Utdaterte systemdrivere er en av de vanligste årsakene til denne feilen.

  • Feil lasting av Daemon Tools kan også forårsake en rekke feil under montering av filer med Daemon-verktøyet.

  • Korrupte systemfiler er også noen ganger ansvarlige for denne feilen.

  • Feil konfigurasjon i systemregisteret kan også føre til en rekke feil, for eksempel Daemon-verktøy som ikke får tilgang til bildefilens MDF-problem.

  • Skadelig programvare og virus kan også forstyrre Daemon Tools og resultere i feil.

  • Bugs og feil med Daemon Tools kan også føre til feil med programvaren.

  • Korrupte Windows-programmer er også ansvarlige for denne feilen.

Følgende guide vil gi deg metoder for å løse Daemon-verktøy som ikke får tilgang til bildefil MDF-problem.

Metode 1: Kjør Daemon Tools som administrator

Hvis du mottar Daemon Tools kan ikke få tilgang til bildefilen MDF-feil. Det første du bør prøve å løse problemet med mount image Daemon Tools er å kjøre verktøyet som administrator. Å kjøre et spesifikt verktøy med administrative rettigheter forhindrer andre bakgrunnsapper i å forstyrre prosessen. Derfor kan det å kjøre Daemon-verktøyet som administrator løse dette problemet.

1. I Start-menyen, skriv inn Daemon Tool og klikk på Kjør som administrator.

2. Klikk på Tillat for å gi verktøyet tillatelse til å gjøre endringer på datamaskinen.

Hvis det ikke hjelper å kjøre verktøyet som administrator, bør du prøve neste metode.

Metode 2: Reparer systemfiler

Noen ganger kan Daemon Tools ikke få tilgang til bildefil MDF-feil assosiert med forskjellige systemfilfeil. Disse feilene kan oppstå på grunn av korrupte eller feilplasserte systemfiler på datamaskinen din. Korrupte systemfiler kan tegne forskjellige feil på datamaskinen din som kan være en farlig trussel. Derfor bør du vurdere å reparere disse filene. Windows har kommet opp med verktøy som kan hjelpe deg med å skanne og reparere korrupte systemfiler. SFC-skanning er et slikt verktøy som du kan bruke ved å kjøre ledeteksten. Sjekk ut vår Hvordan reparere systemfiler på Windows 10-veiledningen for å kjøre skanninger trygt for å finne og reparere de ødelagte systemfilene på datamaskinen din.

Metode 3: Oppdater grafikkdriveren

En korrupt system-DVD-driver anses ofte som den vanligste årsaken til Daemon-verktøyfeil på Windows 10-datamaskiner. For å løse det tilbakevendende monteringsbildet Daemon-verktøy-problemet bør du vurdere å oppdatere DVD-driveren på datamaskinen. Ethvert problem med driveren kan være plagsomt, les derfor vår guide til Oppdater grafiske drivere i Windows 10.

Hvis oppdatering av driveren ikke fikser feilen med Daemon-verktøyene som ikke får tilgang til bildefilen, kan du prøve neste metode.

Metode 4: Tilbakestill grafikkdriveroppdateringer

Hvis du har kompatibilitetsproblemer, kan du alltid gå tilbake til forrige versjon. Med tilbakerullingsdriveralternativet i Windows 10 kan brukere avinstallere gjeldende drivere fra systemet og installere tidligere installerte drivere på nytt automatisk. Les vår guide til Rollback Graphic-drivere på Windows 10.

Metode 5: Installer enhetsdrivere på nytt

Hvis oppdatering av drivere ikke løser problemet med Daemon Tools som ikke har tilgang til bildefil MDF og du fortsetter å ha det samme problemet, bør du vurdere å avinstallere og deretter installere DVD-driverne på datamaskinen din. Du kan følge guiden vår for å avinstallere og installere drivere på Windows 10 for å implementere den.

Metode 6: Kjør Malware Scan

Problemet med Daemon-verktøyet kan også være forårsaket av skadelig programvare eller et virus på datamaskinen din. Virus og skadelig programvare kan forårsake alvorlige problemer med datamaskinen. For å løse et skadelig programvareproblem på datamaskinen din kan du kjøre en skanning med et tredjeparts antivirus. Du kan sjekke ut vår Hvordan kjører jeg en virusskanning på datamaskinen min? og hvordan du fjerner skadelig programvare fra PC-en din i Windows 10-veiledninger for å løse skadevareproblemene.

Metode 7: Endre systemregisteret

En av de effektive metodene for å løse Daemon Tools som ikke får tilgang til bildefil MDF-feil er å endre systemregisteret. Mesteparten av tiden er årsaken til at Daemon-verktøyet ikke behandler, forårsaket av systemfiler. Du kan prøve å fikse feilen med Daemon-verktøy som ikke får tilgang til bildefilproblemet ved å endre systemregisteret.

Merk: Følg veiledningen vår for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av registerfiler. Lag en sikkerhetskopi av registernøkler for å gjenopprette til tidligere innstillinger i tilfelle manuelle feil under endring

1. Trykk Windows + R-tastene samtidig for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv Regedit.exe og trykk Enter-tasten for å åpne Registerredigering.

3. Naviger til følgende stedsbane.

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlClass{4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318}

4. Her, hvis du finner en mappe kalt upperfilter eller lowerfilter, velg disse mappene og slett mappene.

5. Hvis du ikke finner noen av disse mappene, slett alle de andre mappene på denne plasseringen.

6. Til slutt starter du PC-en på nytt og ser om problemet er løst.

Metode 8: Installer Daemon Tools på nytt

Hvis de tidligere metodene ikke løser problemet med Daemon-verktøy som ikke får tilgang til bildefilens MDF-problem, kan du prøve å installere Daemon-verktøyet på nytt. Hvis du installerer verktøyet på nytt, fjernes alle programfilene.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel, og klikk deretter på Åpne.

2. Klikk på Avinstaller et program under Programmer.

3. Finn Daemon-verktøyet og høyreklikk på det og klikk på Avinstaller.

4. Bekreft avinstalleringen og vent til prosessen er fullført.

5. For å installere Daemon-verktøyet, gå til nedlastingsside og velg Daemon tools-produktet du vil ha.

6. Klikk nå på LAST NED-alternativet.

Merk: Vi har installert DAEMON Tools Lite som et eksempel.

7. Kjør den nedlastede installasjonsfilen.

8. Velg enten betalt eller gratis lisens og klikk på Godta og fortsett-knappen.

9. Vent til installasjonsprosessen er ferdig.

10. Til slutt, klikk på Lukk-knappen for å lukke oppsettet, eller du kan klikke på Kjør-knappen for å starte appen for å montere bilde i Daemon-verktøy.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er Daemon-verktøy?

Ans. Daemon-verktøy er programmer som hjelper deg med å montere filer fra datamaskinen til DVD- og CD-stasjoner.

Q2. Kan DVD-drivere føre til Daemon-verktøyfeil?

Ans. Ja, en ødelagt DVD-systemdriver kan føre til ulike feil med Daemon-verktøyet, for eksempel monteringsfilfeil.

Q3. Hvordan fikse Daemon Tool som ikke klarer å montere filfeil?

Ans. Du kan følge ulike metoder for å løse feilen som ikke er i stand til å montere fil, som å skanne datamaskinen for ødelagte filer og skadelig programvare, utføre en tilbakestilling av datamaskinen, etc.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig og at du klarte å fikse Daemon Tools som ikke fikk tilgang til bildefil MDF-problemet. Fortell oss hvilken metode som fungerte for deg. Send dine spørsmål eller forslag i kommentarfeltet nedenfor.

  Bitcoin Mining for Dummies: Forstå det grunnleggende
x