tipsbilk.net

[Fixed] Løse «Netflix Error Code NW-3-6» i 7 raske trinn

Er du frustrert over Netflix NW-3-6-feilkoden? Ikke bekymre deg! Vi hjelper deg med å løse det med en gang.

Å oppleve ukjente feil mens du streamer favorittprogrammene og -filmene dine på OTT kan noen ganger være nervepirrende. Det er det Netflix-brukere har blitt konfrontert med de siste årene, og Netflix Error Code NW-3-6 er en av de frustrerende utfordringene.

Men hva er vi for? For å konfrontere dette irriterende problemet har vi tatt med noen raske tips og metoder for å hjelpe deg. I denne bloggen vil vi forstå Netflix-feilkode NW-3-6 dypt og dekode noen metoder for å løse det.

Hva er Netflix-feilkode NW-3-6?

Før du feilsøker et problem, er det viktig å forstå det. Det samme gjelder i tilfellet med feilkode NW-3-6. Som andre vanlige Netflix-saker som Error Code NW-2-4 og Error Code NW-2-5, handler til og med Netflix Error NW-3-6 om tilkoblingsproblemer.

Netflix-feilkode NW-3-6 er en nettverkstilkoblingsfeil som ofte oppstår når det er et tilkoblingsproblem mellom enheten og Netflix-serveren. Den enkle betydningen av Netflix Error NW-3-6-feilen er at enheten din ikke kan koble til internett.

Saken er imidlertid ikke alltid den samme. Det legges merke til at Netflix-feilkode NW-3-6 kan oppstå selv på grunn av problemer med DNS-konfigurasjonen (Domain Name System). Som et resultat kan feilkode NW-3-6 påvirke alle enheter som støtter Netflix, inkludert smart-TVer, mobiltelefoner og mer.

Hvorfor oppstår Netflix-feilkode NW-3-6?

Nå som du vet hva Netflix Error NW-3-6 er, la oss forstå hva som hjelper det å oppstå. Det er viktig å vite årsaken til problemet. Ved å identifisere årsakene til feilkode NW-3-6, kan du enkelt finne mulige løsninger og nyte tilbakestrømmen.

  Den enkleste måten å finne sårbarheter i Docker-bilder ved hjelp av Snyk

Her er noen av de vanligste årsakene til Netflix-feilkode NW-3-6:

Internett-tilkoblingsproblem

Som tidligere nevnt, er den primære betydningen av Netflix-feilkode NW-3-6 et tilkoblingsproblem. Derfor kan en treg eller ustabil internettforbindelse bidra til tilkoblingen til Netflix-serveren.

DNS-feilkonfigurasjon – Et problem eller feilkonfigurasjon i enhetens DNS kan føre til at du ikke kan finne Netflix-serveren. Som et resultat må du konfrontere Netflix-feilkode NW-3-6.

Utdatert fastvare eller programvare – Netflix og enheter kommer alltid med nye oppdateringer ofte. En utdatert Netflix-app og enhetsprogramvare kan forårsake kompatibilitetsproblemer eller feil, som kan føre til en NW-3-6 feilkode.

VPN eller proxy-servere – Netflix misliker stort sett bruk av VPN og proxy-servere. Derfor, hvis Netflix gjenkjenner en mistenkelig tilkobling, kan du konfrontere Netflix-feilkode NW-3-6.

Hvordan påvirker Netflix-feilkode NW-3-6 strømming?

Det er flere ganger når de fleste Netflix-brukere ignorerer feilsøking av feilkode NW-3-6. De legger ikke merke til hvordan denne feilen kan påvirke strømmeopplevelsen deres foruten den tomme skjermen med noen få ord. Her er imidlertid noen måter Netflix-feilkode NW-3-6 kan påvirke strømmingen negativt på:

Manglende evne til å koble til Netflix-serveren – Det første du kan legge merke til når Netflix-feilkode NW-3-6 oppstår, er et tilkoblingsproblem. På grunn av denne feilen kan ikke enheten din koble til Netflix-servere, noe som forstyrrer strømmingen din.

Bufring – Den andre måten feilkode NW-3-6 viser virkningen på er ved forsinket streaming. Når Netflix-feilkoden NW-3-6 oppstår, kan ikke enheten koble til Netflix-serveren, noe som påvirker strømmehastigheten negativt.

Dårlig bildekvalitet – Den andre mulige konsekvensen av Netflix-feilkode NW-3-6 er dårlig bildekvalitet. På grunn av en ustabil forbindelse med Netflix-serveren, kan du oppleve lav eller dårlig bildekvalitet mens du streamer.

  Fiks Snap Camera No Available Camera Input Feil

Trinn for å løse Netflix-feilkode NW-3-6.

Ved å følge bloggen her nede, ville du allerede ha forstått hva Netflix-feilkode NW-3-6 er, hvorfor det oppstår, og hvorfor det er viktig å løse det. La oss nå ikke ta for lang tid og se nærmere på noen raske trinn for å løse Netflix-feilkode NW-3-6.

#1. Sjekk Internett

Begynn først å løse feilen ved å sjekke internettforbindelsen din. Sørg for at Wi-Fi- eller internettforbindelsen din har den stabile og tilstrekkelige båndbredden som Netflix-streaming krever.

#2. Start modemet/ruteren på nytt

Hvis det ikke er problemet med Internett-tilkoblingen, kan du se på ruteren eller modemet og prøve å starte det på nytt. Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre det:

 • Slå AV ruteren/modemet og koble det fra strømkilden.

 • La det stå frakoblet i ca. 40 sekunder.
 • Koble til ruteren/modemet igjen og slå det PÅ.
 • Vent til den starter helt på nytt og kobles til internett.

#3. Deaktiver VPN/Proxy

Hvis du bruker en VPN eller proxy, deaktiver dem. Noen ganger kan VPN og andre proxy-nettverk bidra til feilen.

#4. Oppdater programvare/fastvare

Sørg for at strømmeenheten din er oppdatert med den nyeste fastvaren eller programvaren for å matche kompatibiliteten med Netflix-appen. Følg disse trinnene for å oppdatere enheten.

 • Se etter tilgjengelige oppdateringer til smart-TV-en eller strømmeenheten i innstillingene.
 • Installer hvis noen oppdateringer er tilgjengelige.

#5. Tøm bufferdata

Å tømme Netflix App-bufferen kan hjelpe deg med å løse Netflix-feilkode NW-3-6 til en viss grad. Følg disse instruksjonene for å tømme hurtigbufferen.

 • Gå til enhetens «Innstillinger» på strømmeenheten.
 • Se etter «Apper»-alternativer.
 • Velg «Netflix» i listen over apper.
 • Klikk på «Lagring».
 • Velg «Tøm buffer.»

Du kan også prøve å tømme nettleserbufferen for å løse problemet.

  5 Smarthome-enheter du ikke bør kjøpe

#6. Konfigurer DNS

Feilkonfigurasjon i DNS kan være den primære faktoren bak feilkode NW-3-6. Prøv derfor å endre strømmeenhetens DNS-serverinnstillinger til en offentlig DNS-løser som Google DNS. Her er trinnene for å endre DNS.

 • Gå til enhetens «Innstillinger».
 • Finn «Nettverk».
 • Velg «DNS-innstillinger.»

 • Endre DNS-serverinnstillingene til Google DNS eller Åpne DNS.

#7. Kontakt Netflix Support

Hvis du ikke kan løse feilkode NW-3-6 selv etter å ha fulgt trinnene ovenfor, kan du kontakte Netflix Support for bedre hjelp. Slik kan du kontakte dem:

 • Besøk Netflix-hjelpesenteret.
 • Følg instruksjonene på skjermen, og velg et foretrukket kontaktmedium.
 • Oppgi viktige detaljer og vent til de kontakter deg.

Hvis du står overfor Netflix-feilkode NW-3-6 på spillkonsollen din, kan du prøve trinnene ovenfor. Men tøm bufferen til spillkonsollen og kontakt deres forskningsstøtteteam hvis du ikke klarer å løse problemet.

Raske tips for å forhindre Netflix-feilkode NW-3-6

Å unngå problemer er alltid bedre enn å lære triksene for å løse det. Når du har løst Netflix-feilen NW-3-6, følg disse tipsene for å forhindre den samme utfordringen i fremtiden.

 • Sørg for at du har den stabile internetthastigheten Netflix krever for strømming.
 • Unngå å bruke VPN eller proxy.
 • Hold enheten din oppdatert med den nyeste programvaren og fastvaren.
 • Hold DNS-serverinnstillingene til en offentlig DNS som Google DNS og Open DNS.
 • Fortsett å tømme hurtigbufferdataene ofte.
 • Unngå å bruke overbelastede internettnettverk mens du strømmer.
 • Avslutter

  Å møte Netflix-feil ofte kan være en smerte i hodet, og Netflix Error Code NW-3-6 er et perfekt eksempel på det.

  I dagens guide dekket vi imidlertid alt og nevnte raske trinn og tips for å løse Netflix-feilkode NW-3-6, fra å sjekke internettforbindelse og DNS-innstillinger til å kontakte Netflix hjelpesenter.

  Så hvis du er frustrert over Netflix-feil, sjekk først internettforbindelsen din, og hvis det ikke hjelper, har du alltid vår hånd.

  Les deretter om å løse Netflix-feilkode UI-800-3 for å fortsette overstadig seing.

  x