Focal (Beta) har som mål å være den ene kameraappen som styrer dem alle [Android]

Jeg skal være den første til å si at det er lite i denne verden som kan slå Googles kamera-app. Jeg har ennå ikke funnet noe som kommer i nærheten for verken Android eller iOS. Når det er sagt, er det alltid en sjanse for at noe bedre eller noe annet kommer. Focal er en ny kameraapp for Android, og før du leser videre må du vite at den er i Beta og at den har feil. Det er en altomfattende app for å ta opp video eller ta bilder med flere blitsmoduser, hvitbalanse, scenemodus,, HDR-opptak, effekter, eksponeringsjustering og seriemodus.

  Hvordan feste og løsne skjermer i Android Lollipop

Du kan justere fokuspunktet ved å trykke hvor som helst på skjermen. Fokusområdet er fast i diameter, noe som er litt skuffende. For å få frem mange innstillinger appen støtter, sveip til høyre. Det er her du vil støte på en av appens feil. Det tar noen sveip for å få panelet ut og holde seg rundt. Blits og automatisk hvitbalanse er vanlig nok i kameraapper. Scene-modus er lysjustering for hvor du tar bildet. Strandmodus, levende lys, fyrverkeri, landskap og nattmodus er alle ment for å ta bedre bilder i lyset som er tilgjengelig.

HDR-funksjonen er også ganske standard. Effekter lar deg angi et fargefilter for å ta bilder. Filtereffektene kan sees live når du fokuserer på objektet ditt. Eksponeringsmodusen lar deg øke eller redusere mengden lys i bildet. Hvert panel kan festes til søkeren slik at du raskt får tilgang til det. Rull ned på venstre kontrolllinje, og du vil kunne stille inn en tidtaker samt administrere innstillinger for bildet. Du kan administrere bildestørrelsen, aktivere en eksponeringsring til å vises langs fokalringen og slå på et rutenett ved å trykke på Tredjedelsregelen.

  Kontroller musikkavspilling over enhver app med flytende musikkwidget [Android]

Nå var den største feilen vi møtte at det står at du må hvor som helst på skjermen for å ta et bilde, men alt som gjør er å flytte fokuspunktet. Du må dobbelttrykke på skjermen for å gå inn i hurtigopptaksmodus (alle innstillinger lagres) og deretter trykke på skjermen for å ta et bilde. Du kan bytte til frontkamera, videomodus eller panoramamodus ved å holde nede og dra ut lukkerknappen til den aktuelle modusen. For å se bildene du nettopp tok, sveip ned og deretter til venstre eller høyre for å bla gjennom bildene du tok med appen.

  Ikke sett på pause Autodemper Android-varsler under musikkavspilling

Selve appen er ganske bra, men feilene må strykes ut, og utvikleren ser etter betatestere.

Installer Focal fra Google Play Store