Foretrekker du å handle på nett eller i butikker? [Poll]

Å handle på nett eller i butikker kan være både morsomme opplevelser, men hvilken opplevelse foretrekker du? Tenk på noen av de siste kjøpene dine, som nye klær, dagligvarer eller en tilfeldig gave til en venn. Er det en trend med disse kjøpene som sier at du lener deg på den ene eller andre måten? Gi oss beskjed!

En av de beste grunnene til å handle på nettet er at du enkelt kan finne og sammenligne tilbud for det samme produktet på flere nettsteder – inkludert disse flotte alternativene til Amazon. I tillegg har mange selskaper en tendens til å ha ekstra tilbud for nettkunder, selv om du angir en bestilling som skal hentes i en butikk.

  6 toppverktøy for å redigere, analysere og bygge metatagger

I tillegg til å sammenligne priser på nett, kan du også sammenligne produkter på nett. Det er mye enklere å se på anmeldelser, spesifikasjoner og detaljert informasjon for flere produkter på nettet.

Det betyr ikke at du ikke kan trekke opp telefonen når du er i en butikk for å se anmeldelser for en vare eller sammenligne prisen i en annen butikk. Men når du gjør alt på nettet fra start til slutt, trenger du aldri å forlate komforten på sofaen din og potensielt fly rundt til forskjellige butikker på jakt etter produktet du leter etter.

Bare husk å være trygg når du handler på nettet. Netthandel kan være lettere for deg enn å handle i butikker, men det er også enklere for svindlere. En av de beste måtene å beskytte deg selv på er å bruke et kredittkort når du handler på nettet.

  Hvordan ta opp et møte i zoom

Du kan se og føle varer i en butikk

Når du handler i en butikk, kan du personlig inspisere varene selv for å sikre at de er akkurat det du vil ha.

Med dagligvarehandel får du velge dine egne produkter i stedet for å tilfeldigvis ende opp med noe som er nær ved å gå dårlig. Retter bestilt på nettet kan komme skadet, og elektronikk bestilt på nettet kan være vanskelig å returnere – begge problemer som ikke er like utbredt når du handler i en butikk.

Så er det shopping for klær. Når du er i en butikk, kan du prøve flere størrelser og stiler til du finner den perfekte passformen for deg. Du kan føle stoffer, og mer nøyaktig finne noe du liker fordi klær på nettet ikke alltid ser like ut i person.

  Hvordan lage et spørreskjema i Microsoft Forms

Hvor liker du å handle: På nett eller i en butikk?

Jeg tror jeg deler tiden min likt mellom å handle på nett og i butikker. For dagligvarer og klær handler jeg helst i butikk. For alt annet kjøper jeg vanligvis på nett fordi det er lettere å sammenligne produkter og finne den beste prisen.

Hva med deg? Deler du også tiden likt mellom å handle på nett og i butikk, eller handler du vanligvis mer på nett eller mer i butikk? Eller fullfører du handlen på nettet og går og henter ting i butikken?