Hvordan finne nye og interessante Subreddits ved hjelp av Scrolller

Reddit var en gang kjent som forsiden på internett, og det er et sted hvor du kan finne fellesskap dedikert til obskure interesser, fandoms, bildeinnlegg og mer. Men faktisk kan det være vanskelig å spore opp disse samfunnene.

Slik kan du bruke Scrolller til å finne din neste favorittsubreddit.

Hvorfor er det så vanskelig å finne interessante subreddits?

Reddit er et stort, viltvoksende nettsted – selv om det for en nykommer kan være vanskelig å forstå hva Reddit er og hva det gjør. Selv om du kan søke i Reddit effektivt med visse triks, er det ikke perfekt hvis du ikke vet nøyaktig hvilket fellesskap du er ute etter.

Hvis du søker etter et fellesskap for å hjelpe deg med å lære en ny ferdighet, kan du skrive «learn» i søkefeltet og trykke Enter, velg deretter Communities, og du vil se hundrevis av subreddits som har «learn» som en del av deres navn eller fellesskapsbeskrivelse.

  Sikre WordPress med X-Frame-alternativer og HTTPOnly Cookie

Men hvis du søker etter forslag fordi du ikke vet nøyaktig hva du vil lære, er ikke dette ideelt. Mens Reddit-søk har en automatisk forslagsfunksjonalitet, er den begrenset til fem oppføringer og viser bare subreddits der søket ditt utgjør den første delen av navnet.

I tillegg er disse fem oppføringene rangert etter brukere – noe som gjør det usannsynlig at du vil finne det sære lille fellesskapet du trenger.

Scroller er en alternativ front-end for Reddit fokusert utelukkende på bilder, og er et flott sted å finne digital kunstinspirasjon.

For å få forslag til subreddits du kanskje vil bli med i, klikk på Discover i bunnlinjen og begynn å skrive – subreddit-navn vil begynne å vises umiddelbart.

  ChatGPT-4 vs ChatGPT-3.5 Standard vs. ChatGPT-3.5 Legacy: Forskjeller testet

På jakt etter inspirasjon skrev vi inn strengen «midt», og ble vist forslag der «midt» matchet noen del av subreddit-navnene og -beskrivelsene. Disse varierte fra lokalsamfunn dedikert til Porsche Cayman midtmotorsportsbil, til MidFight Masses.

Du kan navigere i listen over forslag ved å bruke musehjulet, eller forhåndsvise innholdet i den tilknyttede subredditen ved å trykke Enter.

Siden Scrolller er designet for bilder, vil du ikke se noen tekstinnlegg, og selv om du kanskje må klikke på en Vis alle-knapp for å avsløre NSFW-resultater, vil du ikke bli bedt om noen bekreftelse eller trenger å logge på for å se bilder.

  Hvordan kansellerer jeg Instacart Shopper-kontoen min

Selv om Scrolller vil hjelpe deg med å finne interessante subreddits og vise deg bildene der, vil den ikke ta deg direkte til subredditen. Du kan heller ikke fremheve tekst eller bruke en høyreklikkhandling.

I stedet må du notere fellesskapsnavnet og skrive det inn i nettleseren din i formatet reddit.com/r/subreddit-name.

Kanskje Reddit ikke er noe for deg…

Hvis du ikke finner en subreddit du vil bli med i, er ikke Reddit det eneste brukerdrevne fellesskapsnettstedet der ute. Du bør vurdere noen av de andre forumbaserte sosiale mediesidene der ute eller velge et mer tradisjonelt sosialt fokusert nettsted.