Fotoredigerings- og delingsappen Adobe Revel kommer til Android

Cloud computing blir utpekt som det neste store spranget innen informasjonsteknologi. Foruten forskjellige apper og tjenester som fungerer over skyen, er en av de mest overbevisende brukstilfellene bildedeling. Tjenester som Flickr og Imgur er allerede populære blant brukere som deler bilder og bilder på nettet. Selskapet bak Photoshop, Adobe, driver også en lignende tjeneste kalt Adobe Revel, som har eksistert en stund nå. Bare i fjor i september gjennomgikk vi den offisielle Windows 8- og RT-appen, og i går markerte vi lanseringen av Adobe Revel for Android. Appen lar brukere synkronisere bildene sine på nettet og få tilgang til dem fra skrivebordet, mobilen og nettet.

  Her er noen sikkerhetsforbedringer i Android 5.0 Lollipop

I likhet med det moderne brukergrensesnittet, lar Adobe Revel for Android brukere laste opp bilder og videoer, organisere dem i album og redigere bilder med en gang ved hjelp av filtre og grunnleggende redigeringsverktøy som de i selskapets Photoshop Express-app.

Det som derimot skiller Revel ut fra andre løsninger for sikkerhetskopiering, redigering og deling av skyen, er samarbeidsfunksjonen, som lar deg involvere andre slik at de kan laste opp bilder med deg.

Du kan logge på Adobe Revel ved å bruke din Adobe ID-, Google- eller Facebook-konto. Nye brukere kan raskt registrere seg uten å forlate appen.

  Slik fjerner du en Gmail-konto fra Android-enheten din

Hvis du er en eksisterende Adobe Revel-bruker, vil de nåværende bildebibliotekene dine automatisk vises på appens startskjerm. Du kan navigere mellom kategoriene Album, Bibliotek, Favoritter og Aktivitet ved å sveipe horisontalt.

Appen lar deg lage nye biblioteker rett fra Android-enheten din. For å gjøre det, sveip fra venstre kant av skjermen, velg «Opprett et nytt bibliotek» fra sidefeltet som vises, gi det en egendefinert tittel og velg deretter bildene du vil laste opp til den. Det totale antallet tillatte opplastinger er for øyeblikket begrenset til 50 for gratiskontoer.

Mens du ser på individuelle bilder, kan du dele dem, spille av en lysbildefremvisning, legge til bildetekster eller åpne den i den integrerte Photoshop Express, som i utgangspunktet kjører helt utenfor skyen. Du kan redigere bildet på en rekke måter; bruk filtre, beskjær bildet eller endre dets opprinnelige kontrast og metning. Den redigerte versjonen kan deretter settes til å erstatte originalbildet.

  Få Android Ls Heads Up-varsling på enheten din nå [No Root]

Adobe Revel for Android kan hentes gratis fra Google Play Store. Bare klikk på lenken nedenfor for å laste den ned til enheten din.

Installer Adobe Revel fra Play Store