Se bufrede bilder fra alle nettlesere på PC-en på ett sted

En av de mange hovedaspektene ved ytelsen til enhver nettleser er bildebufring. For de som ikke er kjent med dette konseptet, hjelper caching nettleseren midlertidig å lagre nettstedkomponenter som bilder, skript og annen sideinformasjon på ett sted for å redusere internettbåndbredden og forbedre lastetidene når du besøker et nettsted på nytt. Å bla gjennom disse dataene kan bli en kjedelig oppgave, spesielt hvis du bruker flere nettlesere. Et nytt gratisverktøy fra NirSoft kalt ImageCacheViewer har som mål å hjelpe ved å la deg se bufrede bilder fra alle nettleserne dine på ett sted.

  Hvordan fjernåpne en GUI-applikasjon med PuTTY

Ved første øyekast minnet det lille verktøyet meg om WebCacheImageInfo, et lignende program av samme utvikler som fokuserer på å vise EXIF-data for alle hurtigbufrede bilder under ett tak. Skjønt, ImageCacheviewer er designet for å enkelt la deg bla gjennom og se bufrede bilder.

Det er et lite verktøy og bærbart, noe som betyr at det ikke krever installasjon, akkurat som NirSofts tidligere tilbud. Når du har lastet ned, trenger du bare å pakke ut 75 KB-arkivet til ønsket plassering og kjøre den kjørbare filen.

Ved oppstart skanner applikasjonen maskinen din og viser en liste over bildene fra cachen til alle støttede nettlesere sammen med grunnleggende informasjon om dem. Avhengig av hvor stor den tildelte bufferstørrelsen din er, kan det ta noen til flere sekunder å fullføre.

  Hvordan endre hvordan Excel viser negative tall

I tillegg til store nettlesere som Firefox, Chrome og Internet Explorer, støtter ImageCacheViewer også SeaMonkey. Informasjonen er delt inn i kolonner for bildets URL, nettleseren som ble brukt til å besøke den tilknyttede siden, bildeformat, dato og klokkeslett, total nettlesingstid og filstørrelse.

Du kan dobbeltklikke på et element for å se informasjonen i et eget vindu, eller høyreklikke for å vise flere handlinger, for eksempel å se bildet i en nettleser, lagre til et annet sted du ønsker, eller kopiere bildet eller URL-en til utklippstavlen.

Standardinnstillingen er å vise bufrede bilder fra nettsteder du har besøkt i løpet av de siste 24 timene. Imidlertid kan tidsperioden enkelt endres ved å navigere til Alternativer > Avanserte alternativer fra menylinjen eller ved å trykke F9. Herfra kan du også spesifisere hvilken nettlesers cache som skal skannes for bilder.

  Sett selektive apper i stille modus med AppSilence [Jailbreak]

ImageCacheViewer fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8/8.1.

Last ned ImageCacheViewer