tipsbilk.net

Funksjonsfylte ørepropper sviktet av dårlig ANC

Viktige takeaways

  • EarFun Free Pro 3-øreproppene tilbyr et bredt spekter av funksjoner og spesifikasjoner til en overkommelig pris, inkludert god lydkvalitet, tilpassbar EQ og tilkobling til flere enheter.
  • Den omfattende funksjonslisten til EarFun Free Pro 3 imponerer, men ANC-ytelsen mangler, noe som er en ulempe med en ellers solid pakke.
  • Med en komfortabel passform, god batterilevetid og den nyeste Bluetooth-standarden gir EarFun Free Pro 3 øreproppene utmerket verdi for prisen.

EarFun Free Pro 3 er et flott sett med ørepropper for 80 dollar, med anstendig lydkvalitet, en komfortabel passform med mange alternativer for silisiumspisser, tilpassbar EQ, Qualcomms Snapdragon-lyd, tilkobling til flere enheter og mye mer. Det er et rart EarFun kan presse disse øreproppene til denne prisen, gitt utvalget av funksjoner og spesifikasjoner som vises.

Men det er en hake. Den omfattende funksjonslisten kan ikke unnslippe den dårlige ANC-ytelsen, til tross for den generelle kvaliteten på EarFun Free Pro 3-pakken.

EarFun Free Pro 3

EarFun Free Pro 3 er et overraskende funksjonsrikt sett med budsjett trådløse ørepropper som tilbyr en komfortabel og sikker passform, veldig god batterilevetid, den nyeste Bluetooth-standarden og lydkodeker, tilpassbar lyd via EQ og ekstra funksjoner som trådløs lading og en IPX5-klassifisering. Lydkvaliteten gir liv til musikk med kraftig bass og klar diskant, selv om støykanselleringen er ganske dårlig. Totalt sett gir de utmerket verdi, gitt de omfattende funksjonene og anstendig lyd til dette lave prispunktet.

Batterilevetid Opptil 33 timer

Ladeveske inkludert? Ja

Mikrofoner seks

Merke EarFun

Støttede kodeker SBC, AAC, LC3, aptX Adaptive

Bluetooth 5.3

IP-klassifisering IPX5

Driverstørrelse 7 mm

Dimensjoner og vekt (kasse) 67mm x 50mm x 31mm

Farger Brunsvart, Sølvhvit, Marineblå

Ladeport USB-C

Støyreduksjonshybrid

Ørepluggvekt 5,3 g

Ladekasse vekt 41,5g

Bluetooth-profiler A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Fordeler

  • God lydkvalitet
  • Anstendig batterilevetid, godt utvalg av tilkoblingsmuligheter
  • Komfortabel passform, ekstra øre- og vingespiss-alternativer
  • Companion-appen er nyttig, tilpasset EQ fungerer bra
  • Mye for pengene

Ulemper

  • ANC trenger verk
  • Lyden må justeres for å være på sitt beste

Anstendig stil, kjent komfort

Gavin Phillips / MakeUseOf

EarFuns Free Pro 3 er et behagelig sett med ørepropper. De bruker EarFuns velprøvde pilleformede øreproppform med en liten vingespiss av gummi for å holde den på plass. Standard silisiumspissene passer meg godt ved denne anledningen, og øretuppene hjelper til med å holde Free Pro 3-knoppene innelåst, men forårsaker ingen irritasjon under lengre lytteøkter. De veier 5,3 g per øreplugg, og er ikke spesielt tunge, og fordi de holder seg godt plassert, merker du egentlig ikke at du har dem på deg.

  Administrer passordene dine og forenkle sikkerheten med Dashlane

I esken er det fire ekstra øretupppar, ett sett med memory foam-spisser og to forskjellige vingespisser. Det er et flott show og viser at EarFun vurderer alle alternativene når det kommer til brukerkomfort.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Free Pro 3 er en helsvart og grå matt-plastdesign, som du kanskje forventer. Det gir EarFun Free Pro 3 noen ekstra stilpoeng, siden baksiden av knoppene ser bra ut, og EarFun-logoen skimrer i lyset når du snur øreproppene i hånden. På samme måte er det større pilleformede Free Pro 3-dekselet mattplast, fantastisk glatt i hånden og har EarFun-logoen på dekselet. Det er også en USB-C-port på baksiden for lading. Jeg liker saken ettersom den har god håndfølelse, men jeg er ikke sikker på at den ville overleve mange turer til gulvet uten å plukke opp riper eller en tilfeldig tur i lommen med et sett med nøkler. Likevel er den grei nok til denne prisen.

Flerdagers batterilevetid og flere Bluetooth-kodeker

Gavin Phillips / MakeUseOf

Batterilevetid er et av Free Pro 3s store plusspunkter. Ørepluggene gir opptil 7,5 timers avspilling på en enkelt lading, med ytterligere 25,5 timer i ladevesken. Det er også et hurtigladealternativ som gir to timers avspilling på en rask ti-minutters lading. Nesten hvert sett med ørepropper har en hurtigladefunksjon nå, men det er flott å se det på mer budsjettfokuserte knopper.

Under testing var batterilevetiden til EarFun Free Pro 3 nøyaktig nok. Det synker når du bruker ANC og ultra-lav latens-modus, som du forventer når øreproppene må gjøre mer prosessering. Men totalt sett er jeg fornøyd med batterilevetiden Free Pro 3 leverer.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Nå er tilkobling der det blir interessant. Free Pro 3-budene bruker Bluetooth 5.3, den nyeste versjonen av standarden, og kommer med støtte for SBC-, AAC-, LC3- og aptX Adaptive-kodekene. Inkluderingen av LC3 er nyttig, siden det er en lavenergikodek som kan overføre bedre lyd enn standard SBC-kodeken, mens Qualcomms aptX Adaptive også skal levere litt ekstra lydkvalitet. Bytt mellom dem der du kan, siden det gjør en forskjell, selv om disse alternativene dessverre er begrenset for iOS-brukere.

Omfattende spekter av funksjoner: Mikrofoner, Snapdragon-lyd, IPX5-klassifisering og mer

Gavin Phillips / MakeUseOf

Sammen med den store batterilevetiden og anstendige rekkevidden av Bluetooth-kodeker, har EarFun pakket Free Pro 3-knoppene med andre funksjoner – mange av dem du ønsker å se på et dyrere sett med ørepropper. For eksempel har de en seks-mikrofongruppe med Qualcomms cVc, noe som betyr at stemmen din er eksepsjonelt klar under en samtale. Den gjør også en god jobb med å blokkere eksterne støy også.

  Hva er stadier av penetrasjonstesting?

Ørepluggene støtter også Snapdragon Sound, som, når de er sammenkoblet med en enhet med lignende funksjonalitet, kan levere romlig lyd, tapsfri lyd og høyoppløselig lydstrømming. Dessverre er Snapdragon Sound-støtten begrenset, men det er nok en funksjon EarFun har klart å presse inn i disse budsjettknoppene.

Det er også tilkobling til flere enheter som fungerer godt ut av esken, IPX5-motstand mot svette og støv, og trådløs lading – det er ganske pakken.

Free Pro 3 har berøringskontroller, men disse er noe temperamentsfulle, lider av klassiske berøringskontrollproblemer som å registrere flere trykk som ett, ikke registrere i det hele tatt, og så videre. Du kan tilpasse eller deaktivere berøringskontrollene i EarFun Audio-appen – mer om dette senere – men jeg bestemte meg for å bruke berøringskontrollene tidlig.

Morsom lyd, ynkelig ANC

Gavin Phillips / MakeUseOf

Lydkvaliteten på et sett med budsjett-ørepropper vil aldri direkte konkurrere med de mye dyrere alternativene. Imidlertid leverer EarFun Free Pro 3s 7 mm ullkomposittdrivere og generelle tuning en spretten, morsom lyd som gir musikken din liv. Legg merke til at 7 mm-driverne er en ok størrelse for et sett med ørepropper, men vil også begrense det generelle lydbildet.

Det er en bredt V-formet stemning, med forhøyet bass og diskant på bekostning av noen av mellomtonene. Likevel, hvis du vet hva du får og hva du kan forvente, er det en god lytteopplevelse. Det nytter lite å sammenligne EarFun Free Pro 3 med mer balanserte ørepropper på grunn av det, men de vil passe de fleste. Det er ikke det bredeste lydbildet du noen gang vil møte, men det er bredt nok til å gi litt plass til mellomtonene i det minste.

Jeg har lyttet til enorme mengder Jungle nylig, noe som gir en interessant utfordring for Free Pro 3 (sjangeren, ikke den elektroniske gruppen, selv om de også er flotte.). De klumpete, tunge basslinjene fungerer bra, men den tøffere toppen kan få Jungle-sporene til å høres tynne ut. Mens han testet Free Pro 3, ga CASISDEAD ut sitt etterlengtede album, Famous Last Words. Igjen, det er et interessant forslag for øreproppene. Bortsett fra å være et av de beste albumene i 2023, har det et omfattende utvalg av musikalske stiler med en tung 80-talls synth-bølge-stemning. EarFun Free Pro 3 yter faktisk mange av sporene på dette albumet rettferdighet, og bringer retro-klingende reverb og dype basslinjer til live.

  Microsofts kromdrevne kant har en mørk modus, her er hvordan du aktiverer den

Gavin Phillips / MakeUseOf

Men å henvende seg til Crosby, Stills, Nash og Young, og kvaliteten på deres slingrende, fossende melodier og harmonier høres ikke helt like ut. Jada, de er fortsatt gode fordi CSNY var fantastisk, men mangelen på dybde og generell kvalitet merkes her mer enn noe annet sted.

ANC

Dessverre er ANC på EarFun Free Pro 3 dårlig. Til tross for at jeg ble annonsert med muligheten til å blokkere opptil 43dB støy, følte jeg at øreproppene ikke hadde noen sjanse til å blokkere det nivået av bakgrunnsstøy.

En oppdatering presset ut av EarFun forbedret situasjonen noe (og introduserte øreprofiler), men ANC er bare ikke sterk nok. Om det er på grunn av et behandlingsproblem eller annet, er jeg ikke sikker på, men det er overraskende, siden jeg har funnet ANC på tidligere EarFun-modeller som Air S og Air Pro 3 å være anstendig.

Sørg for å bruke EarFuns Handy Companion-app for å tilpasse EQ

Hvis du kjøper et par EarFun Free Pro 3, sørg for at du også laster ned EarFun Audio-appen. Jeg har alltid likt EarFuns ledsager-app; den er ikke prangende, men den gir deg nok tilleggsmuligheter til å ha litt kontroll over øreproppene dine.

I dette tilfellet vil du finne EarFun Audio-appens tilpassede EQ-alternativer nyttige, med muligheten til å justere opptil ti forskjellige frekvenser. Det er langt unna de ultrabegrensede EQ-appene som gir deg bare fire eller fem alternativer, og det betyr at selv om Free Pro 3-standardinnstillingen kanskje ikke passer for alle, kan du gjøre betydelige justeringer.

EarFun Free Pro 3 er rimelige og stort sett bra

EarFun Free Pro 3 selges for $80, og jeg må si at det er en anstendig budsjettpakke for øreplugger.

Jada, ANC er kanskje ikke opp til bunnen av, men lyden er anstendig, og det er mange tilpasningsalternativer i EarFun Audio-følgeappen. Jeg er fornøyd med batterilevetiden, spesielt til denne prisen, og de er komfortable i lange perioder. Kast inn den klare samtalekvaliteten og IPX5-vurderingen, og det gir en virkelig god verdi, spesielt hvis det ikke kommer på tale å bruke mer enn $100.

EarFun Free Pro 3

EarFun Free Pro 3 er et overraskende funksjonsrikt sett med budsjett trådløse ørepropper som tilbyr en komfortabel og sikker passform, veldig god batterilevetid, den nyeste Bluetooth-standarden og lydkodeker, tilpassbar lyd via EQ og ekstra funksjoner som trådløs lading og en IPX5-klassifisering. Lydkvaliteten gir liv til musikk med kraftig bass og klar diskant, selv om støykanselleringen er ganske dårlig. Totalt sett gir de utmerket verdi, gitt de omfattende funksjonene og anstendig lyd til dette lave prispunktet.

x